Şimdi Ara

NFS Shift 2 Ayarında Yarış Simülasyonu Var mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm, NFS Shift 2 Ayarında Yarış Simülasyonu Var mıdır? Forza Horizon, Asetto Corsa, Project Car falan bunlara benzer oyunlar denedim ancak Shift 2'nin mekaniklerini alamadım. NFS Shift 2 10 yıldan eski oyun olmasına rağmen Forza Horizon 5 gibi olmasa da ona yakın grafikleri bile var. Yani Mekanik olarak ta klavye ile de çok gerçekçi oynanışı var. Shift 2 ayarında bana oyun önerebilirseniz çok sevinirim. Rally olmasın.




  • Grid e bakabilirsin bi sanırım o da pist yarışı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Grid in 2010 dan once cikan oyununu bitirmistim taa zamaninda, evet guzeldi oyun. Grafikleri, mekanikleri vs. ama bi shift 2 ayarinda degil tabii ki. 2014 gibi cikan oyununu da denedim ama pek zevk vermedi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ........ up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 5 Nisan 2023; 11:37:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shift'e en yakını Project Cars serisi var. Zaten aynı firma geliştiriyor. Başka o tarz yok. Project Cars 3 oynaması diğerlerine göre daha basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Oynadim ve Shift 2 tadi alamadim. Baska onerin var mi kardesim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

    Assetto'yu da sevmediysen başka yok dostum. Grid serisi var bi de. Zaten o tarz oyun sayısı çok yok. Tarz olarak en yakını PCars.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Assetto tamamen direksiyonla oynanması gereken bir oyun diye düşünüyorum. Grid de ise dediğim gibi 2010'dan önce çıkan oyununu oynadım, o zamana göre beğenmiştim. 2014'te çıkan yani son oyununu oynadım ancak grafik olarak beğenmiştim ama oynanış olarak beğenemedim. Project Car'ı ise indirip oynadım ama sarmadı. :)


    NFS Shift 2 gibi ne oynanışları var ne de grafikleri...


    Şunu anladım ki, mesela 2003'den 2013'e kadar oyunları inceliyorum da... resmen fizik ve grafik olarak müthiş gelişmeler oldu. Ancak 2013'ten 2023'e kadar bütün samimiyetimle söylüyorum ki öyle aman aman bir gelişme göremedim.


    Tamam bir gelişme olduğu kaçınılmaz bir gerçek ancak eskisi gibi evrimsel gelişmeler göremiyorum. Çok nadir oyunlar var ki onlar da baya bir gelişme gördüm. Mesela Forza Horizon 5. Ama oynanış olarak ta arcade tarzı olduğu için her ne kadar simülasyon özellikleri de olsa sarmıyor. :)


    Mesela Battlefield 3'e (2011) bakıyorum bir de Battlefield'ın son çıkan oyununa o kadar da abartılacak kadar bir gelişme görmüyorum. Ama Battlefield 1942'nin grafik ve oynanışları ile Battlefield 3'ü kıyaslarsak gerçekten de radikal bir fark var.


    Kısacası ne oynanış olarak ne de grafik olarak kayda değer oyunlar çıkmıyor ya da ben göremiyorum.





  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

    Doğru. Çünkü 2005'te yani PS2'den yeni nesile geçiş döneminde grafikler kadar fizik motorlarında da büyük değişim olmuştu. Ama 2013'te PS3'ten yeni nesile geçiş temelde grafik odaklı oldu. O nedenle grafik dışında önceki dönem kadar değişim yaşanmadı :)


    Bu arada Grid 2019'da çıkanı var onu deneyebilirsin. 2008'de çıkana benziyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında hiç bir oyun Shift 2 tadı vermeyecektir. Ben kontrollerinden nefret ettiğim için oynayamıyorum ama içimde uhdedir. Yani şöyle ağız tadıyla oynamak istiyorum. Virajı dönünce "Corner mastered" yazsın, yarış çizgisini takip edince puan artsın falan ama arabaya hakim olmayı bir türlü beceremedim. Klavye ile F710 ile Dualsense ile G27 ile denedim mümkün değil hakim olamadım.


    Forza Motorsport 7 denenebilir ama. Aynı tadı vermez gerçi ama o da iyidir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.