Şimdi Ara

Nicolas Cage ve John Travolta, Face/Off 2 için yeniden bir araya gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nicolas Cage ve John Travolta, Face/Off 2 için yeniden bir araya gelebilir
    90'ların unutulmaz aksiyon filmlerinden olan Yüz Yüze (Face/Off), 2000'lerde sık sık televizyonda gösterilmesi sayesinde ülkemizde de sağlam bir izleyici kitlesine ulaştı. Bu da Yüz Yüze'nin bir dönemin sembol filmlerinden birine dönüşmesini sağladı. Böylesine popüler bir aksiyon filminin yıllar içinde bir devam filminin ya da yeniden çevriminin çekilmemesi şaşırtıcıydı. Nitekim Hollywood geç de olsa Yüz Yüze'ye de gözünü dikti ve 2022 yılında Face/Off 2 için hazırlıklara başlandı.



    Son olarak Godzilla x Kong'a imza atan Adam Wingard, 2022'de bir açıklama yaparak senarist Simon Barrett ile birlikte Face/Off 2 üzerinde çalışmaya başladıklarını açıklamıştı. O günden beri hakkında pek fazla şey duymadığımız bu proje, bu hafta yeniden gündeme taşındı.



    Ayrıca Bkz.M. Night Shyamalan'ın yeni filmi Trap'ten ilk fragman yayınlandı



    Face/Off 2'yi Adam Wingard Yönetecek



    Hollywood içinden bilgi paylaşan en önemli kaynaklardan biri olan Daniel Richtman, ilk filmin yıldızları Nicolas Cage ve John Travolta'nın devam filmi için geri döneceğini söyledi. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da güvenilir bir kaynak olan Richtman'ın bu haberi paylaşması, Cage ve Travolta'yı yakında yeniden bir araya görebileceğimizi gösteriyor.



    Öte yandan Adam Wingard'ın geçtiğimiz yıl katıldığı bir podcast'te devam filmini ancak Nicolas Cage ve John Travolta'yla anlaşırlarsa çekeceklerini söylemesi de bu iddiayı destekliyor. Belli ki Wingard ve Barrett'ın hazırladığı senaryonun merkezinde bu iki karakter yer alıyor.



    Aksiyon ustası John Woo'nun yönettiği Yüz Yüze, bir terörirst saldırısını önlemek için estetik ameliyatla suçlu Castor Troy'un yüzünü alan FBI ajanı Sean Archer'a odaklanıyordu. Castor Troy'un operasyon sırasında uyanıp bu operasyonu ele geçirmesi, suçluyla polisin yer değiştirdiği bir hikâye ortaya çıkarıyordu.









  • john woo nun şaheseriydi.

  • Rahat bıraksınlar artık eski filmleri

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gelsin abuk sabuk film izleyeceğimize devam filmini izleyelim

  • Eski tadı olmaz ya. Bence başka oyuncularla dizisini çekin. Seneryo aynı kalsın.

  • Yapılmışı var: mission impossible :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moruk oldunuz aw hala ne faceoff'u

    Koşamazsınız bile artık, kaldı ki Cage eski uçuk oyunculuğunu da yapamaz :)

  • Böyle kaliteli filmler için çok geç kaldılar 60 saniye de harika bir seri olabilirdi. Hızlı ve öfkeliye rakip bir seri mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her filimin devamı olmaz buda böle kalmalı bence .

  • Yine işin cılkı çıkacak yani. Dayı, ilk film çekileli 27 sene olmuş. Daha bu film çekimine başlanmamış, başlansa bitse düz hesap 3 sene sonrasına tarih verseler 2 film arasında 30 sene olmuş olacak. 30 sene sonra zaten devam filmi olmayacak ve olmaması gereken yapımın devamını çekmenin mantığı nedir? Çekecektin madem 3-5 sene sonrasında çekseydin en kötü 30 sene niye? Aynı oyuncuları kullanacaksan bu adamlar artık yaşlandı dede oldu. Tamam sevdiğimiz oyuncular. Nostaljik duygularla bunları tekrardan bir arada görmek bizleri de sevindirecek olsa da o iş öyle yürümüyor, bir şeyler hep eksik oluyor. 27 sene önce heyecanla izlediğin o filmlerdeki gibi olmuyor işte. Bunu filme nasıl yedireceklerini şimdiden görebiliyorum. Emekli polis olan Sean Archer, hapiste yaşlanmış ama suç örgütleriyle bağlantıları olan Caster Troy arasında dönecek. Akıl oyunları, danışma vs olacak. Aksiyona bir katkıları olmayacak. Sadece seyircinin ağzına bir parmak bal çalmak için gişeye oynamak için orada olacaklar. Yine de filmi izleyeceğim meraktan ama kesinlikle devamı çekilecek bir yapım değildi Face/Off.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filmin sonunda nicolas ölüyordu. Nasıl devam filmini çekecekler.





    Spoiler; öldüğünü göstermiyorlardı ama adamın böğrüne kocaman zıpkın girmişti. Bir zahmet ölsün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 24 Nisan 2024; 13:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.