Şimdi Ara

NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition (Ana Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konusu açılmamış, 15 Martta gamepass'den kaldırılacakmış vaktiniz varsa bu güzide yapımı kaçırmayın.


    NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition (Ana Konu)

    ZAFER İNSANLIĞIN

    Başka bir dünyadan gelen istilacılar makine yaşam formlarını kullanarak, hiçbir uyarıda bulunmadan ani bir saldırı başlatıyorlar. Bu saldırı karşısında yeni bir tür android piyade birliği olan YoRHa takımı savaşa sürülüyor.


    Aksiyon yüklü savaşlar

    Çok çeşitli açık alan haritalarında, düşman ordularına ve acımasız elebaşlarına karşı savaşta yerine göre göğüs göğüse muharebelere ve uzak mesafeli çatışmalara gireceksiniz. Sıkı kontroller ve müthiş akıcı savaş mekaniği yeni başlayanlar için kolay öğrenilebilirken deneyimli oyuncular için de muazzam bir derinlik sunuyor.


    Issız ve güzel bir açık dünya

    Ürkütücü bir ıssızlık ve güzellikteki mekanlar akıcı bir şekilde ekrana geliyor. Bu muhteşem dünya 60 fps hızda akarken ana hikayeye ek olarak bir sürü alt olaya da fon oluşturuyor.


    Ustalıkla tasarlanmış hikaye ve karakterler

    NieR:Automata'da 2B, 9S ve A2 adlı üç android ve bunların makine yaşam formu olarak bilinen muazzam makinelerin hüküm sürdüğü distopik bir dünyayı kurtarmak için giriştikleri müthiş mücadele anlatılıyor.


    NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition (Ana Konu)Xboxyoutube
    NieR:Automata BECOME AS GODS Edition is now available on the Microsoft Store! Invaders from another world attack without warning - unleashing the machine lifeforms. To break the deadlock, a new breed of android infantry is sent into the fray: the YoRHa squad. Highly-acclaimed and award-winning NieR:Automata™ is a fresh take on the action role-playing game (RPG) genre that gracefully blends mesmerizing action with a captivating story. The NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition includes the action-packed 3C3C1D119440927 DLC* which features “Revealing Outfit” costume for 2B, “Young Man’s Outfit” costume for 9S and “Destroyer Outfit” costume for A2. After completing new sub-quests in this DLC, you can enjoy playing the game while wearing these costumes from NieR Replicant. Sub-quests take the form of three different battle challenges at three different colosseums. *To enjoy this content you will need to have progressed a certain way into the main story of the game. There are also some scenes during the progression of the main game scenario in which this content cannot be accessed.
    https://www.youtube.com/watch?v=yzWfpBd4PWU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 3 Mart 2022; 11:10:7 >







  • NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition (Ana Konu)
  • 37 saatte bitirdim, oynamayan çok şey kaybediyor NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition (Ana Konu) 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.