Şimdi Ara

Nightforge, alliance ile ilgili bi kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi ben her gün nightforge(pvp) malzemeleri için alliance görevlerini yapıyorum bunla beraber Common Membrane topluyorum slag için. vaultlara giriyorum hep ticketları biriktirdim.
    1- Bi arkadaş nightforge için strikeforce set gerekiyor dedi.Pvp itemi için gereken item 20k killing spree isteyen item ve alternatif olarak başka bir item daha istiyor ama strikeforce değil. Ne silahı olduğunu çözemedim.Geri kalan materyaller eninde sonunda alliance, killing spree ile alınır diye düşünüyorum.
    2- Ticketla gireceğimiz 5li vault ne itemi atıyor takılardan başka. Önemli bi drop'u var mı?
    3- 80 Orpeheus Medal ile alınan kutudan ne çıkıyor? önemli bir şeyse balder(solo), vault(solo) harici nereden drop'u geliyor?
    4-Nightforge(pve) itemleri hakkında hiç bi kesin bilgim yok. Gereken materyaller nelerdir ve design'ı nereden bulabilirim?
    5- WHHM'den çıkan cube, WHNM'den çıkan MOB, quill diye bi materyal var(nerden çıktığını bilmiyorum) bunlar nerede kullanılıyor? ve çok miktarda gerekli mi?
    6- Alliance görevlerini yapa yapa Echelon1 olmuşum.Conflict'de kazanılan bir şey var mı? yoksa sadece pvp için mi?

    Şimdilik sorularım bu kadar :) Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler







  • nightforge pvp setinin iki farklı dizaynı var. killing spree quartermastera git ordan bak. ilki visionmaker setinden nightforge'a geçiş, ikincisi bloodrave setinden nightforge'a geçiş. bloodrave skyring takım puanıyla alınır wintrade yapmazsan imkansız gibi bişey.

    party vaultun tek olayı pve yüzükleri ve küpeleri.

    innerwear çıkıyor uncommon ya da rare. para verip storedan almak stemiyorsan bununla uğraşıcaksın ama düşen innerwear rasgele bi özellikle geliyor ve tokenlerde bt ve solo vault haricinde düşmez.
  • Nightforge PvE için istediği silah Visionmaker silahıdır. Bunu craftlaman için 3 tane quill ve argon vitriol ister. Başka şeyler de ister ama onları bulaması kolay diye es geçiyorum. Quiller Manaya's Core Hard Mode' dan düşüyor. Vitrioller de kanstria&grana bamlarından düşebiliyo ama satın da alabilirsin çok yüksek değil fiyatları. VM itemini craftladıktan sonra silah için 5 tane MoB, yanlış hatırlamıyosam 5 tane cube ve bir takım materyaller istiyor. Yani bir silahı craftlamak için elde etmen gereken zor itemler: 3 quill, 5 MoB, 5 cube gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler.Benim anlamadığım nokta şurda visionmaker denilen set strikeforce değil mi? Eğer değilse nasıl VM yapıcaz? Çünkü design'da strikeforce iteminin adını bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semberas S kullanıcısına yanıt
    1- Strikeforce gerekmiyor nightforge visionmaker 2 oluo yapman için vm1 lazım sana tradebrokerda bulabilirsin silah basıcaksan mesela hangi silah gerektigini yazar trade brokere yaz designini görüceksin
    2- Sadece takı için girilior
    3- innerwear lar çıkıo ondan çok şanslıysan iyi bi innerwear çıkarsa baya para edio
    4- Pve yle alakam olmadıgından söyleyemicem ama markof cube vm1 istedigini biliorum
    5- cube ve mob nf pve craftlamak için gerekio. Shandras Quill manaya core harddan çıkar . yapması zor bi dg satın alabilirsin killianda 9 k ama tradesi olmadıgndan pt yle giriosun sen bi köşede ölüosun adamlar senin için kesio öyle alıosun.
    6- conflicte kazanırsanız para alıosunuz örneğin assault commander 50k alıo galiba ech1 10k ech 2 7k ech3 6k gibi sırayla azalıo . kaybederseniz 2k verio herkese galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.