Şimdi Ara

Nigra Silva RPG Başladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Nigra Silva adındaki RPG oyunumuz başladı. Klasik en ilkel ve en zevkli olan tarzta oyunumuz. Genelde Harry Potter Kurgusuyla yapılır bu tarzda fakat; biz fantastik ölçülerde kendi kurgumuz ile, sihir ve aksiyonun olduğu bambaşka bir RPG oluşturduk.

    Genel kurgumuz yazının devamında. Tüm RPG sevenleri, hayal dünyalarını parmaklarıyla hayata geçirmeye bayılanları bekliyoruz. Sihriniz bol olsun!
    http://www.nigrasilva.com

    Büyücü diyarının tek bir Ana Yaratıcısı vardır ve o yaratıcının yarattığı alt tabaka Tanrılar.

    Yaratıcı "yaşam" ve "ölümle" ilgilenmesi için "insan" ırkı üzerine "İki büyük tanrı" yarattı.Bunlar Tanrıça Syrx ve Tanrı Khrx.Tanrıça Syrx kendisine İsyataru adında bir kız kardeş yarattı ve ona suları yönetme gücünü verdi. Syrx, Khrx'in eşiydi ve ilk yaratılan tanrı O'ydu.

    Khrx ve Syrx birgün cennetin ışıldayan pınarının yanında dolaşırken "pınarın sularının insan ırkına doğru dökülmesi" için Yaratacıya yalvardılar. Yaratıcı olacakları bilmesine rağmen buna izin verdi ve Khrx pınarın dökülen yerini "dünya" ya yöneltti. Pınar,saf büyü gücünün kaynağıydı ve pınarın ilk damlasının damladığı "ruh" büyü hanına sahip oldu. Fakat bir problem vardı. Bu insan büyücü neredeyse Khrx kadar güçlüydü...

    Syrx ve Khrx büyücünün ve diğer büyücülerin dünyaya gelişlerini, gelişimlerini izlediler. İlk yaratılan büyücünün ihtişamlı büyücülerine bakarak eğlendiler. Fakat ilk yaratılan bununla yetinmedi. Gücünü arttırmak için diğer büyücülerin "hanlarını çalmayı" öğrendi. Khrx bu duruma memnundu. Çünkü savaş onun doğasında vardı fakat Syrx bunu haksızlık olarak gördü ve onu durdurması için dünyaya cennetin kartallarını gönderdi. Büyücü kartallara karşı ne kadar savaştıysada köşeye sıkıştı. Khrx ona yardım etmek için dünyanın kaynağından ejderhaları yarattı. Dünya üzerinde amansız bir savaş gerçekleşti.

    Büyücüler; büyücüleri, kartallar; ejderhaları öldürdü. Çok fazla kan ve acı vardı. Bu durum artık tanrıların bile düzeltemeyeceği kadar ağırdı. Tanrıça Syrx bu duruma müdahale etmesi için Yaratıcıya yalvardı.Yaratıcı ilkbüyücünün büyü gücünü 3 e ayırdı ve bunları dünya üzerine tekrar gönderdi. Böylece 3 büyük büyü hanı doğmuş oldu. Syrx ve Khrx de yaptıkları hatalar yüzünden ayrı ayrı cennetin en uzak köşelerine hapsedildi ve sadece "büyücü diyarını" izlemelerine izin verildi...

    Üç büyük han; Theodore Maxell, Edoardo Léon Famous, Monica LeBlanc adındaki Başbüyücülerdeydi. Dünya üzerinde hepsi birbirinin varlığından haberdar fakat birbirlerini tanımadan yaşamlarını sürdürüyorlardı.

    Monica LeBlanc gücünün sınırlarını zorlamak istiyordu, Khrx'in dünya izerinde gizlediği bilgilere ulaşarak dünya üzerinde ki özel objeleri aramaya koyulmuştur. İlk hedefi "Elanor'un 1001 incisi"ni bulmaktı.

    Monica LeBlanc amacına ulaşmak uğruna, gittiği heryerde kendi hizmetinde büyü ile etki altında tuttuğu adamlarıyla beraber ortalığı birbirine katar ve dehşet oluştururdu...

    Tarikatlar ve diğer büyücüler günlük hayatlarına devam ederken, oluşacak olumsuzluklara karşı halkı korumakla bir tür güvenlik kurulu oluşturmuştur.

    Şimdi sende katılarak bu heycan verici kurguya dahil ol !







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.