Şimdi Ara

Nikon D3500 VS Canon EOS 750D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Surekli kullanmayacaksan gereksiz para telefon modelini yukselt daha mantikli. Fotograf makinesi alinir 1 ay hevesli kullanilir sonra kutusunda kalir, aklinda olsun. Gunumuzde telefonlar (gece haric) fotograf makinesine yakin sonuclar veriyor. Tavsiyem telefon modelini yukseltip fotograf makinesini cebinde tasiman. İlla da alacagim diyorsa iki model yerine 250d tercih ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bykclk kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın knk ama telefonların fotoğraf makinesi zevki vermeyeceğini düşünüyorum. Kuzenimin kötü bir kompakt makinesi vardı onunla bile olsa deklanşöre basmaktan zevk alırdım. Alayım dursun bi kenarda, gittiğim yerleri, güzel manzaraları vs fotoğraflayayım istiyorum. Tabii bu parayı telefona vermek çok daha mantıklı ama artık telefonu da ağır ağır bırakmam gerekiyor. Üniversiteye hazırlanmam gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bykclk

    Surekli kullanmayacaksan gereksiz para telefon modelini yukselt daha mantikli. Fotograf makinesi alinir 1 ay hevesli kullanilir sonra kutusunda kalir, aklinda olsun. Gunumuzde telefonlar (gece haric) fotograf makinesine yakin sonuclar veriyor. Tavsiyem telefon modelini yukseltip fotograf makinesini cebinde tasiman. İlla da alacagim diyorsa iki model yerine 250d tercih ederdim.
    Yakın sonuçlar veriyor derken ne manada en ufak bir yakınlaştırmada bile kaybolan detaylar bozulmalarmı yoksa dinamik aralık konusunada'mı veriyor o yakın sonuçları?
    Kriter sadece instgrama fotoğraf yüklemek ise evet hiç bir fark olmaz gözle görülen 10 senelik telefonla çekilmiş fotoğraflar bile makina ile çekilmiş gibi görünebilir bu uygulamada.
    Alınıp kenarda durması herkes için geçerli bir durum tabi alacak kişinin düşünceleri önemli.




  • Ben İstanbul Bilişim'den Nikon D5600 + 18-140 VR kit aldım, kutusunda çizik bile yoktu ve ilk ben açtım. Bence çok iyi bir alış-veriş oldu. Bu alış verişi yapmama sebep de bir arkadaşımın aynen İstanbul Bilişim'den çok memnun kalması olmuştu. Yani ben 2 tane %100 memnuniyet vakasını şahsen gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 16 Mayıs 2020; 0:22:47 >
  • Hangisini tercih etmeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.