Şimdi Ara

Nikon P50 Objektif Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize selamlar. iki gün önce nikkon marka p50 modelinde fotoğraf makinam pilinin bitmesi sonucunda objektifini dışarıda bıraktı.Hemen yeni bir pil alıp takım ama ne yazıkki ekranda objektif hatası yazısı belirdi.Ne yapt isem düzeltemedim.Servisinin çok yüklü bir fatura çıkartacağını duydum ve ankarada bir usta buldum.Şu an makinam onda ve tamirde. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu aynı hatanın bir çok kullanıcıyı vurduğunu ne yazıkki görmekteyim ve bu kadar yüklü servis parasını vermeyip makinayı olduğu gibi satanlara bile rastladım. Uzun lafın kısası, eğer olumlu bir sonuç alacak olursam siz değerli arkadaşlarımla paylaşacağımı duyurmak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ncd -- 16 Şubat 2010; 15:53:03 >



  • Her ne kadar P50 kullanmasam da dusunceniz cok hosuma gitti
    Umarim cok uygun bir fiyata halledersiniz
  • Garantisi olsun diye daha fazla paralar vererek export ürünlere yönelmememizin aslında bir sakıncası da bu olsa gerek.Her ne kadar olursa olsun garantili ürün tercih etsekte böyle garip düzanbazlıklar ile karşılaşmamız canımı çok sıkıyor. Makinamın garantisi devam ediyor benim ama oraya göndermemekle kararlıyım.Usta bana 1 hafta süre verdi.Sonucu umarım iyi alacağım ve adresi telefonu sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.
  • Bora İletişim - Ziya Gökalp Caddesi 6/11 Şaziyem Çarşısı Alt Kat - Tel : 0312 430 38 87,arkadaşlar aynı isimli bir dükkan daha var o üst katta.Benim tavsiye ettiğim dükkan alt katta. 80 tl yaptı makinamı.4 gün içinde sağa salim aldım çok şükür.Böylece garanti kapsamında gönderip hezimete uğrayı faturalandırılacak bir dertden kurtuldum.
  • İlginç herhangi bir darbe olmadan objektif hatası vermiş makineniz ve birçok kişinin de bununla karşılaştığını söylüyorsunuz. Aslında garanti kapsamında olması gerekirdi bu olayın.
  • Gerçekten çok ilginç ama garantisi olan bu makinamı maalesef bu hareketimle garanti dışı bıraktım, ancak yorumları görünce iyiki yapmışım diyorum !

    http://www.frmtr.com/digital-fotograf-makineleri/352776-nikon-5700-yardim.html
    http://www.hardwaremania.com/forum/audio-video-grafik-tasarim/dijital-fotografcilik/nikon-s510-servis-rezaleti-106184.html
    http://www.sikayetim.com/module.php?sid=3&cid=1707

    Görüldüğü gibi benim durumda olan bir çok insan var. Nikon mu ! Bu makinam eskisin. Bir daha tövbe ! Adamlar sağlam makinayı kırıp yolluyorlarmış ...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.