Şimdi Ara

nikotin zehirlenmesi durmunda ne yapılabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 dal sigarayı üstüste içtim.Soğuk terliyorum şuan ve kusamıyorum daha önce biraz daha hafifini yaşadım ne yapsam bu durum erken biter.Zira sağlık ocağı eczane ve hastahane yok yakında.



  • yemek ye biraz,yüzünü yıka

    tansiyonun düşmüş olabilir
  • Elini yüzünü yıka ve ayakta durma, muhtemelen tansiyonun çıktı, bir yere otur ve bekle, aynen otur ve bekle, iyi olacağını düşün, ben kötü oluyorum dersen temelli gidersin
  • Kardeş delirdinmi neettin yaw?
  • Bir şey olmaz meraklanma. Yazın yaklaşık 3'er dakika arayla 18+ Djarum içmiştim hâlâ gayet sağlıklıyım.
  • Nikotin zehirlenmesiyle alakası olduğunu pek zannetmiyorum eğer sigaraya yeni başladıysan ya da başlayalı fazla zaman olmadıysa bünyen alışkın olmadığından olabilir. Vücuda yeterli oksijen gitmediğinden ya da karbonmonoksitin etkisinden tansiyonun düşmüştür bi ayran filan iç ayakların yukarıda uzan dinlenmeye çalış. Eğer geçmezse bir hastaneye git.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lance尺

    Nikotin zehirlenmesiyle alakası olduğunu pek zannetmiyorum eğer sigaraya yeni başladıysan ya da başlayalı fazla zaman olmadıysa bünyen alışkın olmadığından olabilir. Vücuda yeterli oksijen gitmediğinden ya da karbonmonoksitin etkisinden tansiyonun düşmüştür bi ayran filan iç ayakların yukarıda uzan dinlenmeye çalış. Eğer geçmezse bir hastaneye git.

    3 yıldır kullanıyorum sigara çok nadir sigara içip havasız ortama girdiğimde otobüs vs. oluyordu ama bu seferki fena başıma vurdu ya.Birde şöyle bir huyum var 2-3 saat yakmam bir yakarım 3 tane üst üste.Bırakmam lazım şu mereti.Lisede lise bitince bırakırım diyorum şimdi üniversite bitince diyorum.Tahminimce üniversite bitince de evlenince diyeceğim evlenincede çocuğum olunca vs. vs. böyle gitsin istemiyorum da cansıkıntısına bir bir be abi.




  • Eğer sigara içiyorsan uzun süre içmeyip tekrar içmeye başladığında vucüd alışık olmadığı için nikotin yabancı madde olarak algılanıp sindirim sistemi yolu ile atılmaya çalışıyor. soğuk ter ve mide bulantısı olur. Ben çok yaşadım. İlk sigara başladığımda hep böyle olurdu. Şimdi günde 1 paket bile içsem etkilemiyor. Sana tavsiyem uyumaya çalış eğer uyursan %100 geçiyor. bana olduğunda hep uyurum ve geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.