Şimdi Ara

Nilson Akım Korumalı Tekli Priz 49,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba; akım korumalı priz şu zamanda çok pahalı ve elektronik eşyalarımızın kıymetini bilmemiz gerekiyor ben 2 adet beylikdüzü mağazasından aldım. internetten 14,90 kargo ücreti var.

    Konunun altında örnek kullandıklarımı da paylaştım napıyosun o kadar akım koruyucu prizi diyebilirsiniz. koşu bandından saç kurutma makinasına akım koruyuculu priz kullanıyorum kombimde regülatör var. 1 bulaşık makinası ve bir 12.000 btu klima feda ettim klima 1 yıl 8 aylık olduğundan şikayetle falan üstlerine gidince bir üst modelini yenisini verdiler ama bulaşık makinası (3 yıllık) için aynı şeyi söyleyemem. Bu yüzden akım korumalı prizlere önem veriyorum.




    Nilson yerli üretim bir marka kullanan varmı deneyimlerini paylaşabilir mi? gerçekten akım koruma özelliği 3680W a kadar sağlar mı sizce?


    Tunçmatik ve powermaster markalarını önermem. Powermaster ikili vardı bozuldu sakın aldanmayın. tunçmatik için de iyi şeyler duymuyorum 1 tane var sorun yaşamadım ama ufak tefek şeylerde kullanıyorum.



    Nilson Akım Korumalı Tekli Priz 49,90





    --------------------------------------------------------------------------------------------






    normalde brennenstuhl tekli prizlerini çamaşır bulaşık makinaları tv klimalar ve mikro dalgada kullanıyorum. Zamanında almıştım 6 tane.yine 11,90 a teknosada satılmıştı (ne alakaysa temizlik spreyi hediyeliydi) görseldeki philipslerden 5 tane almıştım torium teknosa mağazasından hala kullanıyorum mükemmel kalite



    Nilson Akım Korumalı Tekli Priz 49,90



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 4 Ağustos 2022; 0:8:51 >







  • Akım koruma dediği içinde bir tane eleman var voltaj yükselince kendini kısa devre yaptırıyor evdeki sigortayı attırıyor hepsi bu. Bu eleman zaten çoğu cihazın içinde mevcut. Boşuna çok para vermeyin.Buzdolabı ve Dondurucuya takıp da tatile gitmeyin. Sigortayı bi attırırsa bütün yiyecekler çöpe. Kokmuş eti temzilemek de cabası.
  • Akım koruma adı altında satılanların çoğu uydurmaca maalesef, markalarda dahil buna.


    İmkanınız varsa içini açıp bakabilirseniz ne derece kaliteli olduğunu anca o zaman anlarsınız.


    Birde akım korumalı prizi inverter ile karıştıranlar var maalesef.

  • Kac joule'a kadar koruyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

    Elektrikten pek anlayan biri değilim fakat şöyle bi farkini gordum is yaramasiyla ilgili. Bazi urunleri normal priz veyaz coklu prizlere takma esnasinda aletlerin priz ucunu takinca bi elektrik parlaması oluyor. Bu prizlerde böyle seyler olmuyor. Bide elektrik kesintilerinde aletlerde boyle sigorta atmasi gibi sesler cikiyor normal prizlerde, bunlar o ses yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akım koruma dediği içinde bir tane eleman var voltaj yükselince kendini kısa devre yaptırıyor evdeki sigortayı attırıyor hepsi bu. Bu eleman zaten çoğu cihazın içinde mevcut. Boşuna çok para vermeyin.Buzdolabı ve Dondurucuya takıp da tatile gitmeyin. Sigortayı bi attırırsa bütün yiyecekler çöpe. Kokmuş eti temzilemek de cabası.Nilson Akım Korumalı Tekli Priz 49,90



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 4 Ağustos 2022; 9:21:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://forum.donanimhaber.com/akim-korumali-prizlerin-icerigi-nedir-devresi-nasildir--74607056

    Akım korumalı prizdeki üçkağıt için buraya bakabilirsiniz. Piyasadaki ürünlerin (bilinen markalar dahil) çoğunda bu kandırmaca var, prize tek bir varistör takıyorlar, sonra da akım korumalı priz diye satıyorlar. Üstteki arkadaş da bunu gösteren bir resim paylaşmış zaten. Gerçek Akım korumalı priz içerisinde, üzerinde birden fazla varistör, termal sigorta, filtre elemanı, kapasitör, bobin vs. elemanlar bulunan, bildiğiniz elektronik devre olur. Mesela tunçmatiklerde bu sistem vardı eskiden, şu an nedir bilmiyorum.
    Piyasada ucuza satılan prizlerde (hatta bazen pahalı olanlarda bile) tek bir varistör vardır. O da kısmen koruma sağlar. Gerçek ve tam koruma için içinde elektronik devre olan priz seçmelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 4 Ağustos 2022; 10:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sauths S kullanıcısına yanıt

    Aslında dediğim olay buydu. Nilson Akım Korumalı Tekli Priz 49,90 

  • Her gün voltaj dalgalanması yaşanana sanayiye komşu evde yıllarca Buzdolabını Tunçmatik tekli akım koruma prizine emanet ettim, sorun çıkarmadı....

  • avastos A kullanıcısına yanıt
    Peki gerçek koruma sağlayan priz örnekleri hangileri? İşi prizle çözmek yerine daire girişine UPS bağlamak daha mantıklı değil mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.