Şimdi Ara

Nintendo Switch 2 için yeni yılın başları işaret ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nintendo Switch 2 için yeni yılın başları işaret ediliyor
    120 milyon satış rakamını geride bırakan Nintendo Switch konsolunun yeni nesli için meraklı bekleyiş devam ediyor. Geliştiricilere örnek kitlerin dağıtıldığı ve PS4 benzeri performans sunacağı haberleri oyuncuları heyecanlandırırken sızıntılar yeni yılı işaret ediyor.



    Nintendo Switch 2 ne zaman?



    Sızıntılara göre Nintendo Switch için aksesuar üreten bazı üreticiler Nintendo Switch 2 konsolunu yeni yılın ilk aylarında bekliyor. Bu yılın ikinci yarısından itibaren ise aksesuar satışlarında yükselişler olacağı tahmin ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Nintendo Switch 2 ufukta göründü! Yakında tanıtılabilir



    Nintendo başkanı Mart ayı sonlarına kadar yeni bir konsol piyasaya sürmeyeceklerini belirtmişti. Bu bakımdan gelecek yıl ilk aylarında duyurunun yapılması ve hemen ardından piyasaya sürülmesi akla ilk gelen seçenek.



    Nintendo Switch ilk dönemlerinde gündem olamamış ve daha çok Sony ile Microsoft’un konsol savaşları konuşulmuştu. Ne var ki başka platformlara çıkmayan özel oyunlar ve ikonik karakterleri sayesinde Nintendo Switch sessiz sedasız sektörde liderliği ele geçirdi.




    Kaynak:https://wccftech.com/nintendo-switch-successor-launch-q1-2024/







  • Demin baktım normal Switch fiyatı dolar olarak ne kadar ise, %72.8 katına satılıyor. O zaman kadar ek vergi getirmezlerse tabi ama TL'ye çevirmeye hiç gerek yok direk dolar fiyatına hesaplamak daha iyi. Oled Switch versiyonu 350 dolarmış, bu da belirtilen satış fiyatına uyulursa ki sanmıyorum ama umut edelim ve 705 dolar yapıyor. Ama Switch 2 daha pahalı olacağı için ve aracıların komisyon falan derken, bize 1000 dolara gelir diyorum.

  • Şuan PS5 ile aynı fiyata satılıyor bazı yerlerde malesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nintendo resmen rakipleriyle dalga geçiyor. Bizim seviyemiz farklı diyor. Microsoft ve Sony konsollarını donanımsal olarak yarıştırırken Nintendo kendisini hiç kasmıyor. PS4 ayarında bir konsol 2024 hatta 2025 için çok yetersiz. Fakat adamların umurunda değil. Nintendoyu bu yüzden seviyorum. Pazar esnafı gibi değiller. Pazarda elmanın kilosu ne kadar diye sorarsın ya pazarcı 30 lira der arkanı dönüp gidersin. O sırada pazarcı arkandan; gel abi sana 20 olur diye bağırır hani. Alışverişini pazardan yapanlar bu tür durumları mutlaka yaşamıştır. İşte Nintendo böyle bir esnaf değil. Kendine has kalitesi olan bir şirket. Nintendo malını ayağa düşürmez. O yüzden Nintendo oyunlarını max %40 indirimle alabilirsiniz. O da çıktıktan yıllar sonra.



    Nintendonun ps5 ten güçlü bir swtich2 çıkardığını düşünün. Eğer ki diğer 2 şirketi kendisine rakip olarak görseydi bunu kesinlikle yaparlardı fakat;



    Nintendoya göre Sony ve Microsoft kumda oynayan 2 velet.





  • Gerek oyunları gerek elde oynanışı ile hiç ilgimi çekmeyen bir alet.

  • divisive D kullanıcısına yanıt
    Austin Evans YouTube kanalında yanlış değilsem Jetson Nano ürününü incelemişti. Bu modelin de ileri dönük olarak Nintendo ile Nvidia arasındaki çip geliştirme sürecinde yeni bir köprü görevi göreceğini söylemişti. Sonuçta bu Jetson ürünleri geliştirici geliştirme kitleri. Basit modifikasyonlar ve çekirdeklere özel kullanım senaryoları uygulanarak pek tabi Nintendo cihazlara uyarlanabilir.

    Switch 1 ile gelen Tegra X1 Parker çipi yaklaşık GT840M civarında GPU performansı sunuyordu. Dönemine bakılırsa kafi seviyede.

    Şimdiki sıçrayış 2060, 2070 arası performans konuşuluyor.

    Zaten Switch bambaşka bir segmentin ürünü oldu. DS ile Wii ürün gamlarının birleştiği cihaz. Wii U bile zaman zaman düşünecek olursak Switch'ten farklı olarak 8. Nesil konsolları arasında PPC altyapısı ile geliştirilen aslında güçlü bir mimariye sahip fakat Espresso kod adı ile geliştirilen çipleri (IBM-AMD) çekirdek hızlarının geriye çekilmesi ile zayıf perofrmans sunuyordu.





  • joven kullanıcısına yanıt
    Benimde hocam. Oyunları daha çok 20 yaş altı kişilere hitap ediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • divisive D kullanıcısına yanıt

    Wii U da rezil oldular da ondan ayrı segmente geçtiler.Sega gibi yok olmaktansa kulvar değiştirdiler.


    @joven

    128 milyon insan ilgileniyor hocam


    Nintendo Switch 2 için yeni yılın başları işaret ediliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.