Şimdi Ara

Nintendo Switch Almaya Değer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunun için biraz geç kalmış olabilirim ama yakında Nintendo Switch almayı düşünüyorum ve bu yüzden aranızda daha önceden alan varsa diye sormak istedim.Nintendo Switch almaya değer mi?Eksileri,artıları neler?Ve en uygun ne kadara alabilirim?

    Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

    Hepinize iyi günler dilerim.



  • Geç değil hocam, yeni konsollar 1-2 yılda kütüphanesini toparlıyor tek sıkıntı nintendo pek indirim sevmediğinden ilk çıktığında da alsaydınız nerdeyse aynı parayı ödeyecektiniz

    Eksi, artı sayamam size kendiniz belirleyebilirsiniz 2 gün önce sipariş geçtim ben de henüz sahip değilim benim alma amacım artık evde oturup bilgisayar oyunlarına ayıracak vakit bulamamam ve oyun oynayamamanın verdiği doyumsuzluk. Şöyle bi marketinde gezinin bakın neler var, hoşunuza gidiyor mu https://www.nintendo.com/games/switch

    Ben amazon.com dan 300 dolara aldım 10 dolarlık indirim kuponu geldi onu uyguladım 290 dolara geldi yani fakat 60-70 dolarlık bi gümrük bedeli alıyor önden amazon, çoğunlukla da 2 ay sonra tamamını size geri veriyor tabii bu gümrükteki alınacak vergiye bağlı ya da alınmamasına. Yanına bir de zelda ekledim ucuzdu 47 dolar civarı olması lazım. Kargo konusunda ise ben biraz şanslıydım, ilk başta prime üyelerine bedava sanıyordum free prime trial başlattım yeni hesap açıp, sonra baktım ki sadece amerika için geçerliymiş bedava kargo. Amazonun live support chatine yazdım neden bu kargo parası alınıyor diye 2 farklı support ile konuştum yurtdışı gönderimlerde bedava değil dedi 3. support direk kargo parasını silmeyi teklif etti 30-50 dolardı sanırım hızlı kargo onu seç sipariş ver ben silecem dedi ve sildi de Yine de bu taktik için çok ümitlenmeyin ertesi gün sd kart almaya çalışırken 15-20 supportla konuşmuşumdur hepsi imkansız,yapamayız diye cevap verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 5 Mart 2018; 23:43:55 >




  • Hocam bu konuda youtubeda yüzlerce video var. Youtube'u açın, "should I buy nintendo switch " yazın, karar verene kadar izleyin.

    Benim görüşüm, paranız varsa alın, ben pişman değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reach61 -- 14 Mart 2018; 17:40:5 >
  • Oyunları biraz pahalı onun dışında gayet iyi

    şu an piyasadaki iyi oyunların çoğu switchde bu arada
  • apaty123 kullanıcısına yanıt
    Hocam 290 dolara alınabiliyorsa iyi. Ancak o eksta vegi geri verilmezse cok kötü. Acaba nasıl olacak geri verirler mi yoksa gözden cikarmak mı lazım?
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Ben gözden çıkardım şahsen gelirse de sevinirim artık. Supporttan birine sorduğumda %100 geri alacaksınız demişti fakat donanım haber switch ana konudan bir arkadaş ona da aynısını dediklerini fakat iki ay sonra parayı alamadığını eski supportla konuşmasını atmasına rağmen sonuçsuz çıktığını söylemişti. Hızlı kargo dhl ile ucuz olan yavaş kargo ups ile geliyor yavaş dediğime bakmayın onla micro sd card aldım 1 haftada geldi. Belki ups le gümrük bedelini geri alma şansınız daha yüksek olabilir ama sadece tahmin yürütüyorum.
  • Hocam valla 70 dolar azimsanacak bir rakam degil keske su vergi isi olmasaydi ya.
  • apaty123 kullanıcısına yanıt
    Hicam gozden cikarilacsk bi miktar degil ki net 290 dolar olsa tadindan yenmez de iste 370 dolar falan cok fark oluyor.
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Yani evet öyle ama alacak olduktan sonra her türlü en ucuz bu şekilde oluyor maalesef.
    Doların da bu zamanda yükselmesi hoş olmadı sizin için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 26 Mart 2018; 20:9:8 >
  • Aynen oyle ama bu kadar beklemeye gerek var mı? Sahibindende falan ihtiyac fazlasi almisnolan var sifir 1400e falan.
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Uygun bir şey bulursanız güvenirseniz neden olmasın. Süre sıkıntı değil bir haftada geliyor gümrük bedelini geri alma ihtimalinizi de düşünmeniz lazım ana konu başlığında çoğu kişi geri almış. Ben sıfır almak istedim sıfır diyenlere de direk inanmamak lazım kutu ve üründe jelatin yok çünkü ve sorunlu ürünler var, mesela benim switchte bir hafta sonra farkettim arka tarafta hafif bir şişlik var. Bu yüzden sol joycon konsola sıfır oturmuyor elinizde kullanırken sürekli çıkıntı geliyor ele.
  • apaty123 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ben de ikinci el almistim ilk ciktigi zamanlarda sol joycon problemliydi çekmiyordu. Ps4 var. Tekrar alsam mi ya canim switch cekiyo :) ama düğünüm falan da var :))) bilemiyorum :))
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Hobaaa hocam düğünden para kalırsa alırsınız artık o zaman
  • apaty123 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman kalirsa. :)))) zaman paradan daha kıymetli :) Bana amazon.comdan alirken kullanabilecegim püf noktalarin yazabilir misiniz varsa :)
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Prime free trial başlatın alışveriş yapmadan hem support daha hızlı ve daha iyi ilgileniyor hem bazı ürünleri sadece prime üyeleri sipariş verebiliyor fakat dikkat edin kapatmayı unutmayın 1. ay bitiminde 2. ay için prime ücret çekiyor.

    Sakın enpara kartınız ile alışveriş yapmak gibi bi hataya düşmeyin benim gibi yoksa kartınızdan 2 kez çekim yapılır birinin iadesini almak için 2-3 hafta uğraştırırlar.

    Ücretsiz kargo talep edin supporttan bazen bana çıktığı gibi supportlar çıkıp kargo bedelini silebiliyor.

    Kargo tercihi size kalmış ben bir şey yazıp sorumluluğunu almak istemiyorum tamamen şans işi bunlar :)

    10$ kupon bana ürün siparişi geçtikten bir gün sonra mail ile geldi amazon mobil uygulamasına giriş yapın kupon kazanın tarzında. Ürünü sipariş verdikten sonra nasıl kuponu uyguladım inanın hiç fikrim yok . Fakat amazon ürünün ücret çekimini hemen yapmıyor kargolama aşamasına geçildiğinde yapıyor yani o aralıkta iptal etme yada uğraşarak kuponu uygulama şansınız var.

    Ürün sipariş geçmeden önce vergi kesiminin iadesini %100 2 ay sonra alacağınıza dair teminat alabilirsiniz supporttan ve konuşmanızı döküm olarak mailinize göndertirsiniz seçenek çıkıyor supportla konuşma başlatmadan önce ve konuşmayı bitirirken (direk alt+f4 çekip konuşmayı kapatmayın döküm mailinize gitmiyor "end chat" butonuna basın)




  • Hocam bilgiler icin tesekkur ederim



    Simdi yuzde olarak hangi kargoyla gelen üründen vergi kesilme olasiligi daha dusuk?



    Enpara kredi karti kullanip onu taksitlendirmeyi dusunuyordum ben de. Cift cekim yapilacagina emin misiniz?
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Hiç yüzde veremem maalesef bilgim yok bu sadece dhl nin politikasından, eskiden yaşattığı sorunlar konusunda bi varsayımdı Bi aralar donanım haberde de insanlar tüh kargom dhl ye verilmiş diye yakınırdı bir sürü gereksiz masraf çıkardıklarından, araştırırsanız o konulardaki masraflar sizi korkutmasın amazondan alışveriş yaptığınız için ekstra bir masraf ödemezsiniz. Belki iki ay sonra parasını almış-alamamış kişiler görürse konuyu sana daha rahat yardımcı olabilir.

    Benim kargom gümrüğe ulaştığında amazon taraflı bir sorun çıktı dhl bana amazonun gümrük bedelini ödememiş olarak göründüğünü söyledi o yüzden gümrükte bekletmeye almışlar 1-2 gün sonra amazon durumu çözdü gümrüğü geçti kargo, bundan yola çıkarak benim dhl kargomdan muhtemelen gümrükte ücret kesildiğini düşünüyorum tabii kesin olarak 2.ayı doldurduğunda öğrencem.

    Kredi kartında sıkıntı olmayabilir eğer benim kullandığım normal olandı. Provizyona düşmesi gereken tutar direk hesabımdaki paradan çekildi sanırım kredi kartı olmadığı için provizyon düşemediklerinden fakat 2 hafta kadar bi sürede tekrar yattı kartıma para. Tabii bi süre kartımda kalan 20tl ile yaşamak zorunda kaldım




  • apaty123 kullanıcısına yanıt
    Hocam degerli bilgiler icin tesekkur ederim. :) sahibindende biri satiyor 1200 tlye bakalim get acarsa alabilirim belki. Olmazsa amazonu zorlayabilirim :))
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek. Umarım sıkıntısız bir şekilde ucuza alabilirsiniz switchinizi
  • bende çok kararsız kaldım alıp almamakla. yattığım yerden elde oyun oynama fikri çok güzel geliyor aslında. çok seyahat eden ya da trafikte çok vakit kaybeden biri değilim ama evde de başka bir odaya çekilip oyun oynamak (ps4-xbox) zor geliyor hele bir de evli olunca. ayrıca oyunları satın alıp 1-2 saat sonra kenara atan biri olarak nintendo oyunlarının pahalı olması beni frenler gibi geliyor. bir zelda bir mario yeterli olur diye düşünüyorum.

    alırken tr'deki satıcılardan almak mantıklı mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.