Şimdi Ara

Nintendo Switch Pro yakında geliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nintendo Switch Pro yakında geliyor mu?



    Uzun bir süredir Nintendo cephesinde 4K destekli bir Pro modelin iddiaları gündemde ancak bugüne kadar sadece OLED ekranlı bir model gördük ve firma yeni bir model iddialarını sürekli yalanladı. Ne var ki kaynaklar da iddialı.



    Nintendo Switch Pro gerçek mi?



    Geçtiğimiz aylarda Nvidia’nın kaynak kodları sızdırılmış ve nvn2 şeklinde yeni bir konsola atıflar bulunmuştu. Yeni iddialar Nintendo Switch Pro konsolunun yıl sonuna doğru geleceğini gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Nintendo Switch çip krizinden ağır etkileniyor



    Nintendo’nun tasarımı aynen koruyacağı ve kartuş sistemini de değiştirmeyeceği ifade ediliyor. Bununla birlikte yeni Nvidia yongası ile performans artacak ve harici ekranlara 4K çözünürlük sunulacak. Muhtemelen OLED ekran da yerini koruyacaktır.



    Daha fazla RAM barındıracağı belirtilen yeni Nintendo konsolu ile ilgili henüz firma ser verip sır vermiyor ancak Eylül ayına doğru bir hareketlenmenin başlaması da olası. Yakın dönemde daha net veriler alabileceğiz.




    Kaynak:https://www.donanimhaber.com/nintendo-switch-pro-modeli-uzerinde-calisiyor-olabilir--145742







  • Bir nesilde iki konsol sıkıntı çıkartır örnek Sony ps4 ve Pro

  • 4k fetishleri icin iyi bir haber diyecegimde. Onlarin bu konsolla ve oyunlaeriyla bir alakalari yokki. Umarim nintendo gereksiz 4k vb populist donanim ozelliklerine cok fazla yogunlasmaz. Inavasyon ve oyun farkliligi uzerinde devam etmeye , devam eder... 1080p 60fps(120fps) gayet hersey icin yeterli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.