Şimdi Ara

Nintendo Wii kullananlar bana yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wii’yi satın aldıktan sonra youtube’dan iso uzantılı oyunların nasıl atılacağını öğrendim. Satan kişi, cihazın modlandığını ve oyun atılabileceğini söyledi. Henüz oyun oynamış değilim.

    Bugün çeşitli Torrent sitelerinden ne kadar wii içeriği varsa indirdim. İnen dosyaları rar’dan çıkardığımda; “iso” “wbfs” ve “wud” uzantılı dosyalar ve klasörlerden ibaret dosyalar olduğunu gördüm. İzlediğim youtube videoları, “modlu cihaza nasıl oyun atılabileceği” içerikliydi fakat tüm izlediğim içeriklerde, “program yardımı ile “iso” uzantılı dosyayı usb’ye, “wbfs” olarak dönüştürme şeklindeydi. İyi de bu, “wud” uzantılı dosyaları ne yapacağım? Üstelik “wud uzantılı dosyaları içeren bazı klasörşerde bir de key uzantılı dosyalar var. Ya da sadece klasörlerden ibaret dosyalar nasıl oyuna dönüşecek(bazıları oyun isimli dosyalar bunlar)? Bunlarla birlikte rar’dan direkt “wbsf” uzantılı çıkanlar ne olacak? Bu formatı programsız mı atacağım usb’ye?

    Cihazla birlikte sadece wii remote satın aldım, nunchuck olmazsa olmaz mı? Cihazın yayında bir de fifa 15 cd verdi satın aldığım kişi. Oyunu açınca gördüm ki hareket algılayıcı ile oynanıyor. Normal ps veya Xbox gibi oynamak mümkün değil mi? Bu hareket algılayıcı meselesi bana maç oynamaya uygun gelmedi. Diğer oyunların tümünde var mı bu durum? Sadece tenis gibi spor oyunları için var sanıyordum hareket algılayıcıyı. Yani misal ben, süper mario’yu indirdim şimdi. Bu oyunu eski aterilerdeki gibi oynayamayacak mıyım? İlla hareket algılayıcıyı mı kullanacağız her oyunda.

    Bilinen tüm Torrent sitelerinden indirdiğim oyunların toplamı 28. Videolardan 200’e yakın, belki daha fazla oyun sahibine rastladım. Arayışıma sanırım cihaz eski diye Google yardımcı olmuyor. Bu kadar oyunu ben nasıl bulabilirim. Torrenten inen klasörlerdeki, “PAL” “MULTI3/4/5” “EUR/USA/ESP” ibarelerinin anlamları nedir?








  • Yazdiklarinizin tamamının nasil çözüleceği hakkında fikrim olmasa dahi ufak tefek konularda cevap verebileceğimi gördüğüm için bu mesajı yazıyorum

    Modlu cihaza oyun atmayı bilmiyorum malesef ancak bildiğim kadarıyla wii de tüm oyunlarda motion özelliği yok diye biliyorum bu oyunlar ya geriye dönük (gamecube oyunları) ya da playstation ve xbox platformundan wii ye geçen oyunlar.

    Mesajınızın sonundaki "Torrenten inen klasörlerdeki, “PAL” “MULTI3/4/5” “EUR/USA/ESP” ibarelerinin anlamları nedir?"

    Sorusunun cevabı ise; PAL avrupa bölgesi konsollar için ,NTSC ise Asya ve bazı Amerika bölge konsolları ifade etmek için kullanılır diğer multi 3,4,5 ise nedir ne değildir bende bilmiyorum malesef.

    Ayrıca;
    EUR avrupa yani ingilizce oyunlar için
    USA amerika bölge ingilizce oyunlar için
    ESP ise ispanyolca oyunlar için kullanılır

    Eğer PAL bölge bir cihaza NTSC bir oyun yüklerseniz çalışmayacaktır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.