Şimdi Ara

Nintendocu Tayfası Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • işte bu
  • Dependet kullanıcısına yanıt
    Orayı daha çok seviyorum ben

    Tartışmayı uzatmıcam son sözümü. Zaten site fan sitesi herhangi bir kazancı yok sahibinin. 6 senedir kendi çabalarıyla bugüne getirdi. Devamını getiremiyom :D ...
  • Boşuna derdinizi anlatmaya çalışın, Nintendocu'nun sizin gibilere ihtiyacı olmadığı için buradasınız zaten :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rictrunks

    Boşuna derdinizi anlatmaya çalışın, Nintendocu'nun sizin gibilere ihtiyacı olmadığı için buradasınız zaten :)

    Bizim gibiler nasıl oluyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha, geleneksel ''Banlanan üyelerin nintendocu ile alakalı başlık bulup kin kusmaları festivali '' başladı yine,yeni , yeniden.


    Aslında Dwain'in bu başlığı barışçıl bir şekilde açtığını , kavga istemediğini belirtmesinden sonra bir şeyler yazmak istememiştim ama dayanamayacağım ; ''çamur at izi kalsın'' cılık oynuyorsanız karşınıza bir muhatap lazım...

    Fenercag'ın banlanma sebebiyle başlayalım : Bir oyunu beğenmemesi gibi saçma bir sebep değil. Pokemon'u beğenmediğini belirten tek nintendocu Fenercag değil ; ama tek banlanan o.Sebebini soracak olursanız size başlığı atardım ; ama site ne yazık ki kapalı ve o başlık da ne kadar üzücüdür ki tahminen tamamen gitti.Neyse, yine de anlatmayı deneyeyim : Fenercag oyunla alakalı kötü şeyler yazdığı için banlanmadı, hiçbir site bu kadar saçma bir şekilde işlemez.Sitenin adı ''nintendocu'' ; ''nintnedo fanboyları'' değil.Fenercag'ın banlanmasının sebebi pokemon muhabbetinde kendisinin karşı düşüncesindeki bazı kişilere ''Yaşın kaç senin ?'' ve bu tip bilimum DonanımHaber tartışma stratejisi ile saldırmasıydı. Ha ama evet, banlandıktan sonra açtığı üyelikte sanki sitede de bizim onun nintendo'nun eksik yanlarını eleştirmesinden dolayı onu banladığımıza dair bir şeyler söylemişti.Ben orada da onun banlanmasının sebebinin bu değil üslubu olduğunu onun daha önceki konuşmalardan birinde söylediği bir cümleyle belirtmiştim ; ama o şimdi de belirttiği üzere benim '' o başlığı sildiğim için rahatça atıp tutabildiğimi'' söylemiş ; o cümleyi kurduğunu reddetmişti. O konuşmanın tamamı ne yazık ki çoktan silinmişti,aklımda kalanı yazdım ben de ; ki dediğin de direkt olarak aynı doğrultuda bir cümleydi, ne eksik ne de fazla. Ama elbette aradaki noktalı virgülünü falan yazmadığım için onun söylediği sözler olmuyor onlar, anlıyorum.Tabi ki nefis savunması da apayrıydı : ''Ben o anlamda yazmadım,öyle bir şey yazmamıştım. Anlama sorununuz varsa bilemem.'' tadında harika bir savunma yapmıştı. Ay, şimdi de az önce tırnak içinde belirttiğim cümlesinde aslında o büyük harfle başlamamış olduğu için ben cümleyi uydurmuş olurum.Tabi site de kapalı olduğu için rahat rahat ileri geri konuşabiliyorum sanırım, yoksa site açık olsaydı Fenercag'ın silinmemiş olan ''Yaşın kaç senin ?'' muhabbetinin tamamını eminim bulamazdım.Bilseydim sitenin kapanmasından önce birkaç ekran görüntüsü alırdım ama ne yazık ki bu başlığın altında bir ''Banlananların kendilerini aklayıp siteye çamur atma günü'' düzenleyecekleri aklıma gelmemişti.

    Şimdi Dependet 'e dönelim. Zaten kendisi belli i siteden hıncını alamadı ; hala nintendocu hakkında açılan her başlığın altında birer yazısını bulmak mümkün.Pekala, olsun.Hazır nintendocu da kapalıyken yazı yazmaya ayırabileceğim bol bol vaktim var, daha önce sorduğunda bin kez yazmış olduğum şeyleri bir kez daha yazabilirim :

    Nintendocu'da bir aile ortamı olduğu doğrudur ; ama açıkçası aileden bir üye bir ötekine ''Yaşına göre ne kadar küçük beynin var.'' ; ''Güldürme beni, cahilliğini kanıtlama !'' gibi cümleleri bir kere iki kere değil neredeyse her muhabbetinde kullanırsa o üye aileden kovulur.O üye aileden kovulduktan sonra başka sitelerde nintendocu ile alakalı yazılar arayıp altında kin kusmaya devam da ediyormuş belli ki ; bunu da aklımda tutayım.En son da başka bir arkadaş inci sözlük'te nintendocu'ya baskın falan yapmaya çalışmıştı geçtiğimiz aylarda, güzel olaylar bunlar.


    Konunun ana noktası şu esasında : Nintendocu Donanımhaber değil.Burada istediğiniz gibi tartışmaya, pata küte laflar etmeye alışmış üyelerin çok daha küçük ve her üyenin bir ötekinin yazdığını tek bakışta gördüğü bir sitede aynı üslupla devam ederse iki dakikada banlanacağını anlaması gerekirdi.Baha'nın (Dependet) bu ilk vukuatı değildi, daha önce de bu tip en az bir (aklımda iki diye kalmış ama emin olmadığımdan bir diyeceğim.) vukuatı daha vardı ; ki bu vukuatlar cidden ağüır kavgalardı, siteyi felç ettiler.

    Şu ''Bir ergen beni yöneticilere söyledi.'' muhabbetine gelirsek : Bizim görevimiz siteyi kontrol edip uygunsuz mesajları silmek, sürekli uygunsuz içerik atanları da banlamak.Site küçük, ne yazılsanız görünüyor.Birisi sizi şikayet etmek zorunda değil ; bizim de gözlerimiz var.Şikayet falan gelmedi senin hakkında yani. Ha karşı taraf eski üye, sen yeni üyesin diye banlandığını düşünmen ise cidden apayrı bir durum. Karşı taraf değil sen üslubunu bozduğun için banlandın, başka bir sebebi de yok. Eski falan gibi bir muhabbet yok nintendocu'da ; sitenin en eskilerinden insanların bile banlandığı oldu.Önemli olan eski yeni olmak değil , düzeyli olmak.

    Donaımhaber'deki aile ortamına gelince : Kesinlikle hak veriyorum.Ama normal aileden ziyade pembe dizi ailesi gibi : Saçma sapan konulardan saçma sapan tartışmalar, tartışmalarda söylenebilecek her sözü söyledikten sonra bir anda iki dakikada barışıp ayrılmanız falan... Hayretle izliyorum.Konsollar kadar basit bir konuda bile iki dakika kültürlü bir muhabbet dönemiyor burada, kültürlü bir adama karşın konuşmak için konuşan 5-6 ergen olduğu içindir belki. ''Ps4 harika, Xbox ' a ölüm !'' ; ''Hayır asıl Xbox harika, sen de cahilsin ! '' muhabbetlerinden dolayı uzun zamandır girmiyordum Dh'e de ; bu başlık hayırlara vesile oldu bir nevi yani. Gerçi pek bir şey değişmemiş, iki haftadır aynı adamlar aynı kavgayı yapıyor sanırım malum başlıkta.


    Yönetim değişikliği isteğine gelince ... Böyle bir konuda söz hakkı ancak kurucularda olabilir ; daha neden atıldığını bile anlamamış (anlamak istememiş demek daha doğru olur sanırım.) ''Oyunlara yorum yaptım, atıldım.'' ; '' Benden eski üyeler beni şikayet etti, atıldım'' gibi bahanelerin arkasında saklanmış adamlarda değil. Eğer kurucular benim yaptığım işten memnun değillerse ben de bu işi bırakır ve nintendocu'ya yorumlarım ve yazacağım yazılar ile katkı sağlamaya devam ederim, hiç sorun değil çünkü nintendocu'yu seviyorum ve kuruculara da güvenim tam.Ne yönde karar verirlerse versinler verdikleri kararın doğruluğundan da şüphe duymam.Ama şimdilik bana yaptığım işe dair bir şikayet gelmedi ; ben de bu işi seviyorum ve kurucular aksini söylemediği sürece de bu işi yapmaya devam edeceğim.Eğer bizde olduğunu iddia ettiğiniz ''at gözlüklerini '' çıkarır ve moderatörlerin bile tüm mesajları istese de okuyamayacağı kadar büyük bir site ile tüm yazılanların göz önünde bulunduğu bir sitede aynı şekilde rahat davranamayacağınızı anlarsanız bu konuda doğru kararı verdiğimin zaten farkına varırsınız.Ama elbette, biriniz pokemon'u sevmediğiniz için banlandı, ötekinizi de kendisinden eski bir üye şikayet ettiği için ; yönetim astığı astık kestiği kestik, yönetim kötü ... Suç hiç karşı tarafa saldıranda olmaz zaten ; hep yönetimde olur nasıl bir mucizevi durumsa işte ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagami201 -- 10 Ocak 2014; 19:31:13 >




  • Bak aynisini yine yaptin yagami kanitta ortada. Agzimdan pokemonu elestirdim diye banlandim cumlesi cikmadi bile. Tekrar ediyorum banlanma sebebim demedigim cumleyi soylemisim diyen bunda israr eden ve pokemon konusunda bunlar yenilik anlamiyor musun?! Diye sitem eden uyeye yasin kac senin demedir? Yasin kac demek ne zaman hakaret oldu ki? o uyenin yaptiklari ergen davranisi gibiydi. 2007den beri dh de uyeyim hergün siteye giriyorum bir kisiyle bile tartismaya girmedim. Iki gunluk uye oldum senon gibi daha olayi kavramadan demedigim cumleleri one suren yoneticiler bulunan nintendocudan banlandim. Orda bile tartışma ortamini ben degil; anlamiyor musun! Diye cikisan bunlar hep dh den zaten diye kucumseyen üyeler yüzünden çıktı.Neyse uzatmak istemiyorum kendi cumlelerinle zaten beni hakli cikardin farkında degilsin. Neyse umarim siteniz düzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenercag

    Yasin kac demek ne zaman hakaret oldu ki?

    At gözlükleri kimdeymiş belli oldu.

    quote:

    Orijinalden alıntı: fenercag

    2007den beri dh de uyeyim hergün siteye giriyorum

    Ee ne yapalım ben de 2005'ten beri DH üyesiyim, seni geçtim mi şimdi? Aaa ne kötü.

    Sadece ergenler yaş ve sene hesabıyla uğraşır. Bırak bu işleri ya :)
  • O değil de Nintendocu'nun tüm database'i uçmuş sanırsam. Ne anılarımı girmiştim ben oraya, ne tartışmalar ne paylaşımlar yapılmıştı. Şimdi istesek de aynısını yapamayız. Üzüldüm gerçekten, keşke yedek falan alınsaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenercag

    Bak aynisini yine yaptin yagami kanitta ortada. Agzimdan pokemonu elestirdim diye banlandim cumlesi cikmadi bile. Tekrar ediyorum banlanma sebebim demedigim cumleyi soylemisim diyen bunda israr eden ve pokemon konusunda bunlar yenilik anlamiyor musun?! Diye sitem eden uyeye yasin kac senin demedir? Yasin kac demek ne zaman hakaret oldu ki? o uyenin yaptiklari ergen davranisi gibiydi. 2007den beri dh de uyeyim hergün siteye giriyorum bir kisiyle bile tartismaya girmedim. Iki gunluk uye oldum senon gibi daha olayi kavramadan demedigim cumleleri one suren yoneticiler bulunan nintendocudan banlandim. Orda bile tartışma ortamini ben degil; anlamiyor musun! Diye cikisan bunlar hep dh den zaten diye kucumseyen üyeler yüzünden çıktı.Neyse uzatmak istemiyorum kendi cumlelerinle zaten beni hakli cikardin farkında degilsin. Neyse umarim siteniz düzelir.

    Yine üzücüdür ki başlık elimde değil ki sadece ''yaşın kaç ?'' yazmadığını , genel üslubunun genel olarak hep yaşın kaç ila aynı seviyelerde gittiğini de gösteremiyorum ; site kayıtları silinmiş durumda çünkü.Neyse,bilen biliyor zaten ...


    ''Bende kendi halinde uyeyim ama pokemon x i elestirdim diye neler koptu küçük yastaki uyeler tamam da sitede yönetici konumunda ki üniversite öğrencisi akranim veya abim yasinda olan akli basinda insanlarin bu sekilde davranmasi sacma.''


    ''Pokemon konusunda ise zaten kişisel bir eleştiri yaptım siz pokemonu olduğu gibi ds de sevdiniz ben pokemon x ile anca oynarım dedim yani pokemon x alt limit ds oyunlarına sabrım dayanmadı bu ne dedim yani kişisel eleştirye saygı duyulmuyorsa nasıl forum olsun? Tartışma büyütme konusuda dediğim gibi bazı üyeler ve yöneticiler yüzünden büyüyor''


    Evet, burada da ortada olan kanıtlarını görmüş oluyoruz ,gerçekten pokemon ile alakalı bir cümle çıkmamış ağzından.Tabi bir de benim yukarıda yazarken asıl esinlendiğim, senin siteden banlandıktan hemen sonra açtığın yeni hesapta yazdığın yazı da var ; ama ne yazık ki site kapalı olduğundan yukarıdaki dolaylı ifadelerinle yetinmek zorundayız, kesin ifadelerle belirttiğini gönderemiyorum.Senin olayın bu işte, dediklerini yapboz şeklinde veriyorsun ama anlam bariz ; ama suç söyleyen sende değil anlamı çıkaranda oluyor. Gerçi ''elveda'' dediğin yazında nintendo'nun eksik yönlerini eleştirmek konusunda bol pokemon soslu gayet dolaysız ve dümdüz yoldan ''eleştirdim ve bundan dolayı banlandım.'' diyen bir yazı da yazmıştın ; ama ne yazık ki site kapalı olduğundan gönderemiyorum.Bunun da yalan olduğunu iddia edersin belki de ; ama o yazıyı gören ilk kişi değilim, bu başlığı gördüğüne gayet emin olduğum pek çok nintendocu da o yazıya yorum yapmıştı ; ki bunların arasında öteki yöneticilerden isimler de var.


    Kim kimi kendi cümleleri ile haklı çıkarır , o nokta da biraz karmaşık.Mesela sen hala dediklerinin, yaptıklarının üslupsal olarak kabul edilemez veya hakaret olarak değerlendirilmesi gereken şeyler olarak kabul etmeyerek benim az önce söylediğim ''Eğer bizde olduğunu iddia ettiğiniz ''at gözlüklerini '' çıkarır ve moderatörlerin bile tüm mesajları istese de okuyamayacağı kadar büyük bir site ile tüm yazılanların göz önünde bulunduğu bir sitede aynı şekilde rahat davranamayacağınızı anlarsanız bu konuda doğru kararı verdiğimin zaten farkına varırsınız'' cümlemde Donanımhaber ''ailesi'' nin belli bir kısmı hakkında yaptığım tespitte (hepsi üzerine alınmasın elbette.) fazlasıyla haklı olduğumu tekrar kanıtladın bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagami201 -- 10 Ocak 2014; 20:53:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuN4TiC

    O değil de Nintendocu'nun tüm database'i uçmuş sanırsam. Ne anılarımı girmiştim ben oraya, ne tartışmalar ne paylaşımlar yapılmıştı. Şimdi istesek de aynısını yapamayız. Üzüldüm gerçekten, keşke yedek falan alınsaydı.

    Azmimiz var olduğu sürece daha iyilerini bile yaparız.Kafe'deki kaliteli tartışmaların çok büyük kısmı son iki üç ay içinde yapıldı ; yapılmaya da devam ediyordu.Siteyi gerçekten seven insanların hepsi devam ediyor, onlar ettikleri sürece de siteden güzel muhabbet eksik olmaz.

    Ama evet, anılarımız cidden sadece anı oldu.Özellikle şu ''En sewdiginis oyun ne ?'' ve sonrasında yapılan Bangladeş muhabbetlerini , konsollar ve indie oyunculuk hakkındaki muhabbetleri çok özleyeceğim.Yeni neslin ilk tanıtım zamanlarındaki muhabbetler de çok güzeldi.Hep anılarımda kalacaklar hepsi de. :




  • @fenercag Dostum ben bahsedilen siteyi ve sitenin üyelerini çok yakından tanıyorum. Sitedeki bir üyenin haksız bir şekilde banlanabileceğine neredeyse ihtimal dahi vermiyorum. Sitenin üyeleri ve yöneticileri genel olarak anlayışlı, olgun ve eğitim düzeyi yüksek insanlardan oluşuyor. Ama tabi ki bu demek değil ki herkes öyle. Üyelerden biri sitenin işleyişine ters bir davranışta bulunduğunda yapılan bu hareket sitenin düzgün işleyişinde o kadar göze batıyor ki, kişinin "yaşın kaç senin" demesinden bile anlaşılabiliyor üyede bir problem olduğu. Bu tavır, aynı davranışı sürdürdüğünde banlanmana sebep olabiliyor. Nintendocu kesinlikle DH ile karşılaştırılmamalı. DH'yi örnek bir forum sitesi ise Nintendocu.com başka bir sitedir. Birini diğerine kıyaslamak, benzeştirmek durumunda değiliz. İkisinin de ayrı işleyişi var. Anladığım kadarıyla sen banlandığın için bunu kendine sindirememiş, içini dökememişsin. Ama şöyle bir dur ve kendinde özeleştiri yap, düşün. Mutlaka sen de yanlış yaptığının farkındasındır ancak süperegon bunu irdelemene müsade etmiyor. Başarılar




  • Nintendocu tayfası nintendocuya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagami201

    quote:

    Orijinalden alıntı: fenercag

    Bak aynisini yine yaptin yagami kanitta ortada. Agzimdan pokemonu elestirdim diye banlandim cumlesi cikmadi bile. Tekrar ediyorum banlanma sebebim demedigim cumleyi soylemisim diyen bunda israr eden ve pokemon konusunda bunlar yenilik anlamiyor musun?! Diye sitem eden uyeye yasin kac senin demedir? Yasin kac demek ne zaman hakaret oldu ki? o uyenin yaptiklari ergen davranisi gibiydi. 2007den beri dh de uyeyim hergün siteye giriyorum bir kisiyle bile tartismaya girmedim. Iki gunluk uye oldum senon gibi daha olayi kavramadan demedigim cumleleri one suren yoneticiler bulunan nintendocudan banlandim. Orda bile tartışma ortamini ben degil; anlamiyor musun! Diye cikisan bunlar hep dh den zaten diye kucumseyen üyeler yüzünden çıktı.Neyse uzatmak istemiyorum kendi cumlelerinle zaten beni hakli cikardin farkında degilsin. Neyse umarim siteniz düzelir.

    Yine üzücüdür ki başlık elimde değil ki sadece ''yaşın kaç ?'' yazmadığını , genel üslubunun genel olarak hep yaşın kaç ila aynı seviyelerde gittiğini de gösteremiyorum ; site kayıtları silinmiş durumda çünkü.Neyse,bilen biliyor zaten ...


    ''Bende kendi halinde uyeyim ama pokemon x i elestirdim diye neler koptu küçük yastaki uyeler tamam da sitede yönetici konumunda ki üniversite öğrencisi akranim veya abim yasinda olan akli basinda insanlarin bu sekilde davranmasi sacma.''


    ''Pokemon konusunda ise zaten kişisel bir eleştiri yaptım siz pokemonu olduğu gibi ds de sevdiniz ben pokemon x ile anca oynarım dedim yani pokemon x alt limit ds oyunlarına sabrım dayanmadı bu ne dedim yani kişisel eleştirye saygı duyulmuyorsa nasıl forum olsun? Tartışma büyütme konusuda dediğim gibi bazı üyeler ve yöneticiler yüzünden büyüyor''


    Evet, burada da ortada olan kanıtlarını görmüş oluyoruz ,gerçekten pokemon ile alakalı bir cümle çıkmamış ağzından.Tabi bir de benim yukarıda yazarken asıl esinlendiğim, senin siteden banlandıktan hemen sonra açtığın yeni hesapta yazdığın yazı da var ; ama ne yazık ki site kapalı olduğundan yukarıdaki dolaylı ifadelerinle yetinmek zorundayız, kesin ifadelerle belirttiğini gönderemiyorum.Senin olayın bu işte, dediklerini yapboz şeklinde veriyorsun ama anlam bariz ; ama suç söyleyen sende değil anlamı çıkaranda oluyor. Gerçi ''elveda'' dediğin yazında nintendo'nun eksik yönlerini eleştirmek konusunda bol pokemon soslu gayet dolaysız ve dümdüz yoldan ''eleştirdim ve bundan dolayı banlandım.'' diyen bir yazı da yazmıştın ; ama ne yazık ki site kapalı olduğundan gönderemiyorum.Bunun da yalan olduğunu iddia edersin belki de ; ama o yazıyı gören ilk kişi değilim, bu başlığı gördüğüne gayet emin olduğum pek çok nintendocu da o yazıya yorum yapmıştı ; ki bunların arasında öteki yöneticilerden isimler de var.


    Kim kimi kendi cümleleri ile haklı çıkarır , o nokta da biraz karmaşık.Mesela sen hala dediklerinin, yaptıklarının üslupsal olarak kabul edilemez veya hakaret olarak değerlendirilmesi gereken şeyler olarak kabul etmeyerek benim az önce söylediğim ''Eğer bizde olduğunu iddia ettiğiniz ''at gözlüklerini '' çıkarır ve moderatörlerin bile tüm mesajları istese de okuyamayacağı kadar büyük bir site ile tüm yazılanların göz önünde bulunduğu bir sitede aynı şekilde rahat davranamayacağınızı anlarsanız bu konuda doğru kararı verdiğimin zaten farkına varırsınız'' cümlemde Donanımhaber ''ailesi'' nin belli bir kısmı hakkında yaptığım tespitte (hepsi üzerine alınmasın elbette.) fazlasıyla haklı olduğumu tekrar kanıtladın bana.

    Yazdığım ortada daha ne diyim? pokemonu eleştirdiğim için banlandım cümlesini kullanmadım dedim hala aynısını diyorum ben hala kanıt göremiyorum? pokemonla ilgili birşey söylemedim değil pokemonu eleştirdiğim için banladım demedim diyorum.Hayır mantık hala aynı kendi dediğinle çelişiyorsun.

    yukardaki arkadaşda at gözlüğü diyen muhattap almıyorum senin gibi üyeler doluydu nintendocuda tartışma böyler şeyler yüzünden çıkıyordu.ayrıca alıntı yaptığım cümlemi neden yarım alıntı yaptın fsrkındaysan orda 2007 den beri dh üyesiyim kimseyle tartışmadım. cümlem gayet açık nesi ergenlik bunun? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 10 Ocak 2014; 21:29:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuN4TiC

    @fenercag Dostum ben bahsedilen siteyi ve sitenin üyelerini çok yakından tanıyorum. Sitedeki bir üyenin haksız bir şekilde banlanabileceğine neredeyse ihtimal dahi vermiyorum. Sitenin üyeleri ve yöneticileri genel olarak anlayışlı, olgun ve eğitim düzeyi yüksek insanlardan oluşuyor. Ama tabi ki bu demek değil ki herkes öyle. Üyelerden biri sitenin işleyişine ters bir davranışta bulunduğunda yapılan bu hareket sitenin düzgün işleyişinde o kadar göze batıyor ki, kişinin "yaşın kaç senin" demesinden bile anlaşılabiliyor üyede bir problem olduğu. Bu tavır, aynı davranışı sürdürdüğünde banlanmana sebep olabiliyor. Nintendocu kesinlikle DH ile karşılaştırılmamalı. DH'yi örnek bir forum sitesi ise Nintendocu.com başka bir sitedir. Birini diğerine kıyaslamak, benzeştirmek durumunda değiliz. İkisinin de ayrı işleyişi var. Anladığım kadarıyla sen banlandığın için bunu kendine sindirememiş, içini dökememişsin. Ama şöyle bir dur ve kendinde özeleştiri yap, düşün. Mutlaka sen de yanlış yaptığının farkındasındır ancak süperegon bunu irdelemene müsade etmiyor. Başarılar

    Anlaşılmayan şey şu. demediğim cümleyi sürekli demişim gibi önüöe süren ve ısrar eden üye üstüne üstlük anlamazki böyleleri anlamıyor musun yenilik işte! diye bana karşılık veren insana sadece laftan anlamayacağı için ki en az 10 cümle kurdum o tartışmada ve mantıklı bir şekilde benim düşüncem diye belirttiğim halde bu şekilde davranınca tepki olarak yaşın kaç senin demek mi kötü davranış? cümlem aynen şuydu Tekrar söylüyorum bence yenilik değil sence yeniliktir saygı duyarım amademediğim cümleleride demişim gibi sürekli söylemen mantıksız. Yaşın kaç senin ? hala bunun argo ağzıyla söylenmiş yaşın kaç senin cümlesi olarak algılıyorsanız konuşulcak birşey yok. beni tanıyanlar tanıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenercag


    quote:

    Orijinalden alıntı: yagami201

    quote:

    Orijinalden alıntı: fenercag

    Bak aynisini yine yaptin yagami kanitta ortada. Agzimdan pokemonu elestirdim diye banlandim cumlesi cikmadi bile. Tekrar ediyorum banlanma sebebim demedigim cumleyi soylemisim diyen bunda israr eden ve pokemon konusunda bunlar yenilik anlamiyor musun?! Diye sitem eden uyeye yasin kac senin demedir? Yasin kac demek ne zaman hakaret oldu ki? o uyenin yaptiklari ergen davranisi gibiydi. 2007den beri dh de uyeyim hergün siteye giriyorum bir kisiyle bile tartismaya girmedim. Iki gunluk uye oldum senon gibi daha olayi kavramadan demedigim cumleleri one suren yoneticiler bulunan nintendocudan banlandim. Orda bile tartışma ortamini ben degil; anlamiyor musun! Diye cikisan bunlar hep dh den zaten diye kucumseyen üyeler yüzünden çıktı.Neyse uzatmak istemiyorum kendi cumlelerinle zaten beni hakli cikardin farkında degilsin. Neyse umarim siteniz düzelir.

    Yine üzücüdür ki başlık elimde değil ki sadece ''yaşın kaç ?'' yazmadığını , genel üslubunun genel olarak hep yaşın kaç ila aynı seviyelerde gittiğini de gösteremiyorum ; site kayıtları silinmiş durumda çünkü.Neyse,bilen biliyor zaten ...


    ''Bende kendi halinde uyeyim ama pokemon x i elestirdim diye neler koptu küçük yastaki uyeler tamam da sitede yönetici konumunda ki üniversite öğrencisi akranim veya abim yasinda olan akli basinda insanlarin bu sekilde davranmasi sacma.''


    ''Pokemon konusunda ise zaten kişisel bir eleştiri yaptım siz pokemonu olduğu gibi ds de sevdiniz ben pokemon x ile anca oynarım dedim yani pokemon x alt limit ds oyunlarına sabrım dayanmadı bu ne dedim yani kişisel eleştirye saygı duyulmuyorsa nasıl forum olsun? Tartışma büyütme konusuda dediğim gibi bazı üyeler ve yöneticiler yüzünden büyüyor''


    Evet, burada da ortada olan kanıtlarını görmüş oluyoruz ,gerçekten pokemon ile alakalı bir cümle çıkmamış ağzından.Tabi bir de benim yukarıda yazarken asıl esinlendiğim, senin siteden banlandıktan hemen sonra açtığın yeni hesapta yazdığın yazı da var ; ama ne yazık ki site kapalı olduğundan yukarıdaki dolaylı ifadelerinle yetinmek zorundayız, kesin ifadelerle belirttiğini gönderemiyorum.Senin olayın bu işte, dediklerini yapboz şeklinde veriyorsun ama anlam bariz ; ama suç söyleyen sende değil anlamı çıkaranda oluyor. Gerçi ''elveda'' dediğin yazında nintendo'nun eksik yönlerini eleştirmek konusunda bol pokemon soslu gayet dolaysız ve dümdüz yoldan ''eleştirdim ve bundan dolayı banlandım.'' diyen bir yazı da yazmıştın ; ama ne yazık ki site kapalı olduğundan gönderemiyorum.Bunun da yalan olduğunu iddia edersin belki de ; ama o yazıyı gören ilk kişi değilim, bu başlığı gördüğüne gayet emin olduğum pek çok nintendocu da o yazıya yorum yapmıştı ; ki bunların arasında öteki yöneticilerden isimler de var.


    Kim kimi kendi cümleleri ile haklı çıkarır , o nokta da biraz karmaşık.Mesela sen hala dediklerinin, yaptıklarının üslupsal olarak kabul edilemez veya hakaret olarak değerlendirilmesi gereken şeyler olarak kabul etmeyerek benim az önce söylediğim ''Eğer bizde olduğunu iddia ettiğiniz ''at gözlüklerini '' çıkarır ve moderatörlerin bile tüm mesajları istese de okuyamayacağı kadar büyük bir site ile tüm yazılanların göz önünde bulunduğu bir sitede aynı şekilde rahat davranamayacağınızı anlarsanız bu konuda doğru kararı verdiğimin zaten farkına varırsınız'' cümlemde Donanımhaber ''ailesi'' nin belli bir kısmı hakkında yaptığım tespitte (hepsi üzerine alınmasın elbette.) fazlasıyla haklı olduğumu tekrar kanıtladın bana.

    Yazdığım ortada daha ne diyim? pokemonu eleştirdiğim için banlandım cümlesini kullanmadım dedim hala aynısını diyorum ben hala kanıt göremiyorum? pokemonla ilgili birşey söylemedim değil pokemonu eleştirdiğim için banladım demedim diyorum.Hayır mantık hala aynı kendi dediğinle çelişiyorsun.

    yukardaki arkadaşda at gözlüğü diyen muhattap almıyorum senin gibi üyeler doluydu nintendocuda tartışma böyler şeyler yüzünden çıkıyordu.

    Benim yazdıklarımı okuyup da senin yukarıdaki yazılarının yanında asıl banlandıktan sonra yazdığın yazıya gönderme yaptığım kısmını okumuş olsaydın zaten bunu yazma gereği duymazdın.Ya da duyardın belki, maksat ortalığı bulandırmak sonuçta sendeki.Her neyse...

    Nintendocu tekrar açıldığına göre ben de buradan gidebilirim tekrardan , burada sohbet ettiğim tüm adamlar şu an oraya geçiş yaptı tekrardan zaten. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagami201 -- 10 Ocak 2014; 21:36:14 >




  • Açıldı mı? Yaşasın :)
  • Yok daha açılmamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Or-Chan

    Yok daha açılmamış

    Açılmış olması gerekiyor , ama anladığım kadarıyla bazı pc'lerde sorun çıkarabiliyormuş şimdilik.Yarına düzelir dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dependet

    Asıl Donanım Haber'de aile ortamı var . Siz ailenizin bir üyesini evinden kovarmısınız tartışma çıkınca ? Ben yapmam açıkcası . Küçük lafları üstüne alınıpta şikayet eden ergenler var . Sırf o şikayet edenler daha eski üye diye yeni üyeyi kovuyorlar .

    Hep aynı tas aynı terane dostum , her banlanana , kovulana aynı lafları söylüyorlar '' burda aile ortamı var kusura bakma ''



    Gece gece iyi güldürdün,Buradaki aile ortamı bana göre öldü,Eskisi gibi değil burası. İyi geceler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagami201

    quote:

    Orijinalden alıntı: Or-Chan

    Yok daha açılmamış

    Açılmış olması gerekiyor , ama anladığım kadarıyla bazı pc'lerde sorun çıkarabiliyormuş şimdilik.Yarına düzelir dediler.

    Yarına kadar bekleriz , sorun değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.