Şimdi Ara

Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • (REHBER GÜNCELLENMEYE DEVAM EDİYOR...)


    Kog'maw oyunun bitiş safhalarında çok güçlü olarak ortaya çıkan nişancılardan bir tanesidir.Bu özelliği ultisinin geliştirdikçe artan devasa menzili,devasa zırh delmesi ve devasa 710 menzilinden kaynaklanıyor.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd)

    YETENEKLER:

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) PASİF-Icathia Sürprizi: Kog öldükten birkaç saniye sonra patlayarak yakınındaki rakiplere 100+(Kogmaw'ın level x 25) gerçek hasar verir.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) Q-Ölüm Salyası: Pasif olarak %10/15/20/25/30 saldırı hızı verir.Aktif olarak Kog maw zehirleyici bir madde tükürür ve bu madde 80 / 130 / 180 / 230 / 280 (+ 50% AP) büyü hasarı vererek hedefin zırh ve büyü direncinin %12 / 16 / 20 / 24 / 28'ini 4 saniyeliğine azaltır.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) W-Biyo-Büyü Salvosu: Kog'maw 8 saniye boyunca ek olarak 130 / 150 / 170 / 190 / 210 normal saldırı menzili elde eder ve her saldırı bu süre boyunca hedefin maksimum canının %2 / 3 / 4 / 5 / 6 (+ 1% için 100 AP) kadarını büyü hasarı olarak verir.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) E-Hiçlikten Sızan: Kog'maw kalın bir çizgi doğrultusuna sızıntı topu gönderir.Bu top 60 / 110 / 160 / 210 / 260 (+ 70% AP) büyü hasarı verir ve bu alanda bulunan hedefleri %20 / 28 / 36 / 44 / 52 yavaşlatır.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) R-Canlı Havan: Kog'maw gökyüzüne yere düşecek şekilde bir asit topu gönderir.Bu asit topu şampiyon dışındaki hedeflere 80 / 120 / 160 (+ 30% AP) (+ 50% Ek AD) büyü hasarı verir.Şampiyonlara ise 180 / 270 / 360 (+ 30% AP) (+ 50% Ek AD) büyü hasarı verir.Bu büyünün bedeli 40 Mana'dır ve 6 saniye boyunca her kullanışta bedeli 40 mana artar;en fazla 400 olur.6 saniye sonra mana bedeli tekrar 40'a iner.Menzili her geliştirilişte 1200'den başlayıp 300'er artar.

    Rehberimde Matchup lardan Laning Phase e kadar birçok şeyden bahsedeceğim.Buildine de bir göz atalım.Benim tercih ettiğim ve doğru olduğuna inandığım build budur. Ancak tabi ki bunu oyunun gidişatına göre düzenlemeniz gerekir.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd)

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) Blade of The Ruined King: Bu eşya Kog'mawın asıl gücünü ortaya çıkarmasını sağlıyor.Bilgewaterınızı BOTRK yaptığınız anda hasarınızdaki dev artışı fark edeceksiniz.Aktifini kullanan şampiyonlar için değerini yitirse de pasifi çok daha fazla can yakıyor! %10 Ek Fiziksel hasarınız ve Biyo-Büyü Salvosu'ndan gelen %6 lık büyü hasarı bir araya geldiğinde Koggy çok büyük bir potansiyele sahip oluyor.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) Trinity Force: Bu itemde yer alan her bir özellik Kog'maw'ın ihtiyaçlarını karşılıyor
    +30 Saldırı Gücü
    +30 Yetenek Gücü(Kog maw'ın her yeteneği Ap den alıyor;dev bir fark yaratmasa da yararlı olduğu tartışılmaz.)
    %30 Saldırı Hızı
    %10 Kritik ihtimali
    %8 Hareket Hızı ve vurdukça artışı
    Büyülükılıç pasifi ki özellikle bu pasif sürekli kullanabileceğiniz ultinizle çok can yakacaktır.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) Infinity Edge: Bu eşyayı aldıktan sonra aslında hiç eşya çıkmasanız bile her tarafı tükürüğünüzle dağıtabilirsiniz.Hadi ama! 710 menzil ile rakip size yakınlaşamazken bile onları birkaç vuruşta yerle bir edeceksiniz.
    +80 Saldırı gücü
    %25 Kritik ihtimali
    (Kritik vuruşlar %200 yerine %250 hasar)

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) Last Whisper: Her nişancının olmazsa olmazıdır.Q nuzun %28 büyü direnci - zırh delmesi ve bu eşya..Gerisini siz düşünün!

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) Guardian Angel: Klasik defansif eşya.Hasarıyla göz dolduran Kog'maw çok dayanıksızdır.Bu eşyayı erkenden çıkmanız çok iyi olur.Yerine Banshee'nin Duvağı veya Randuin'in Alameti çıkabilirsiniz.


    YETENEKLER NASIL GELİŞTİRİLMELİ?
     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd)
    Benim tercihim ve doğru olan da budur.

    LANİNG PHASE' DE NELERE DİKKAT EDİLMELİ:

    -W yeteneğinizi elinizden geldiği kadar saklamaya çalışın çünkü supportunuz doğru anı kolluyor olacaktır ve öyle bir zamanda asıl hasar mekaniğinize sahip olmazsanız yazık olur. Ancak o olmaksızın 500 menziliniz olduğunu unutmayın.Yani minyona vurmak için 500 menzilinizle dibine girip de hasar yiyeceğinize 630 dan başlayan ek menzil ile W nuzu kullanın.Zaten yeteneğiniz bedelsiz.W nuz cdde olduğu sürece supportunuza girmemesini tembihlediğinizde bir sorun kalmayacaktır.

    -Kaçma mekaniğiniz yok yani E nizin yavaşlatmasını çok dikkatli kullanın.Çok büyük bir menzile sahip olsa da ccyi yediğiniz zaman bir işe yaramayacaktır.Dolayısıyla rakibiniz size saldırmaya başlamadan önce kullanırsanız iş görür.

    -W yeteneğinizi 5 yaptığınızda tam potansiyelinize ulaşırsınız.O an gelene kadar hasarınız hayal kırıklığına uğratıcı olabilir.

    -Ultiniz büyük bir silah.Kapışmalarda her normal saldırınızın arasına sığdırmaya çalışın ve isabet ettirme konusuna dikkat edin.Unutmayın rakibin bulunduğu yöne değil tahmini gidiş yönüne atmalısınız.Mesela minyona son vuruş yapmak için yaklaşacaktır ve izleyeceği yön bellidir.İyi takip ederseniz bedavadan hasar verirsiniz.Ancak sürekli kullanıp mananızı boşa harcamayın.1 defa kullanın stacki sıfırlansın.40 mana istediği zaman kullanmak daha akıllıca olur.

    -CC yeteneklere sahip olan supportlara çok dikkat edin.Yakalanırsanız işiniz biter açık ve net.

    -Pasifiniz earlyde zayıflığınızı dengelemek için yapıldı.Bir hata yapıp da yakalanırsanız hiç olmadı pasifinizle birini almaya bakın.

    SEVİYENİZE GÖRE İZLEMENİZ GEREKEN OLASI ROTA:

    #1-3 Level:Tam anlamıyla pasif kalın.Bu levellerde en az hasar veren nişancı bile sizi ezebilir.Farmınıza bakın en az 3 olmadan ne girin ne de dürtmeye kalkışın.Supportunuza da pasif kalmasını söyleyin.Unutmayın siz bir oyun sonu herosu oynuyorsunuz;W nuzu doğru düzgün geliştirene kadar çok zayıfsınız.

    #3-5 Level:Artık w nuz adam gibi hasar verebilir bu gibi durumlarda desteğinizle ALL-IN yapabilirsiniz ama dikkatli olun.Doğru focus atmaya özen gösterin.Hala w nuz tam potansiyelinde değil sonuçta.

    #6-10 Level:Ultinizi açtığınızdan itibaren 40 mana istedikçe isabetli atışlar yapın.Farm yapmak rakip nişancı için tam bir işkence olacaktır.8 veya 9 levelde w nuz maxlandığında artık çok güçlüsünüz.BOTRK inizi çantanıza kattıktan sonra Büyü Salvosuyla yaptığınız her normal saldırı devasa hasar verecektir.

    #11-15 Level:Sahne sizin ultinizin menzili devasa,Normal saldırı menziliniz devasa,zırh delmeniz devasa.710 menzilinizle güvenli atışlar yapın hasarınız çok büyük artık.Ama tek attım tek yedim gibi bir durum söz konusu.Dürtün ama yakalanmayın.Ölü bir kog'maw takımınız için çok büyük bir kayıp olur.POZİSYON ALIN KENDİNİZİ SAKIN EN ÖNE ATMAYIN EN BÜYÜK HATA BU'DUR!

    #16-18: Takım savaşında pozisyon aldığınız ve tankınızın arkasında durduğunuz sürece önüne geleni tükürüğüyle parçalayan bir makinesiniz.Tıpkı koggy nin dediği gibi ''ZİYAFETE BUYRUN!'' Ama hala kaçma mekanizmanız yok ve pozisyon almalısınız.Bu pozisyon almalısınızı 100 defa daha tekrar edebilirim.Her şey bunda başlayıp bunda bitiyor.


    KOG'MAWIN DİĞER ADCLERE KARŞI DURUMU ve YAPILMASI GEREKENLER (Counterpicks):

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) DRAVEN: 1-3 lv:Uzak durun.(noqta)

    3-5 lv:W ile arada dürtün,ama sadece dürtün, açık hedef haline gelmediği sürece girmekten kaçının tek kill ile oyun boyu takımdan küfür yersiniz xD€ ''KOW,,MAG ReApOrt''

    6-11 lv:Baltalarının düştüğü yere ulti atın,arada w ile dürtüp geri çekilin.Supportunuz yakaladığı veya jung gank gelmediği taktirde girmenize gerek yok.Alabilir misiniz,tabi ki alabilirsiniz.Girecekseniz de ulti ile canını azaltarak girin ve menzil farkını düşünerek fazladan 1-2 atış yapın.(Mahvolmuştan sonra o 1-2 atışın önemini görürsünüz zaten xd) Q yu tutturduysanız zaten girmekten çekinmeyin beyler hem mr hem armorunu %20 civarı düşürüyor,Q yu tutturduktan sonra 1v1de bile alırsınız xd.

    11-18 lv:Latede siz kogmawsınız o draven,pozisyon alırsanız eritemeyeceğiniz kimse yok zaten beyler, o konu sıkıntı değil yani xd.Geçin tankınızın arkasına,yardırın.Hasar bakımından hiçbir adc kogmawdan üstün olamaz.(Ciddiyim.)

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) GRAVES: 1-3 lv: Farmınız bakın,q sunu yakından yemediğiniz sürece çok korkulacak bir yanı yok xd.Çok yaklaşmışsa w ile dürtmekten çekinmeyin,uzaktan pek hasar veremez.Yine de pasifliğinizi koruyun.

    3-5 lv:W adam gibi vurmaya başladı,kafanıza göre takılın.Alırım diyorsanız girin, q yu tutturduysanız çok rahat alırsınız zaten(Pasifini işe yaramaz hale getirir.)6 olana kadar korkutucu bir rakip değil, tabi ki mal mal yakalanmazsanız.Bunun dışında w ile dürte dürte alabileceğiniz bir rakip.Sup yakalarsa/jungle gank gelirse yardırın xd

    6-11 lv:Beyler 30 kill bile almışsanız tüm kombosuyla tek yersiniz.Bu arada anlattığım ve anlatacağım taktikler ve olaylar supporta yakalanmadığınız sürece geçerli,yakalanırsanız biter zaten işiniz xd.Neyse ultiyle dürtün w ile dürtün başka yapmanız gereken bir şey yok.Yaklaşırsa siz uzaklaşın ve her zaman uzaktan hasar verin.Tam son vuruşu yapacakken Q+R kombosunu kafanıza yerseniz ağlamayın.Support yakalarsa hunharca girin,exhaustunu güzel kullanırsa kIr0vesin hiç şansı yok.

    11-18 lv: 11 de ultinizin menzili oldukça fazla oluyor.Her hareketinizde menzil avantajını kullanın ve pozisyon alın/yakalanmayın.Onun da kombosu aşırı güçlüdür.Bunun yanı sıra oyun artık TF'ye bakar,pozisyon alırsanız ve ilk 2 core iteminiz varsa 70 kill almış mid laneden daha fazla taşıma potansiyeliniz var.(Ciddiyim pheyler geçenlerde başıma geldi,lanede farmı düzgün yaptığım halde 5-6 kere ölmüştüm tek killim vardı,ama 15 kill alan bizim midden daha çok iş yapıyordum,Yine de kill salmıyorlardı xDD)

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) CAITLYN: Oyun başından beri 650 menzile sahip olduğu için farm yaptırmayarak canınızı sıkabilir 3 veya 5 levelden sonra canına okumanız çok kolay olur ama. Supportunuzla beraber 3 veya 5 levelden sonra ALL-IN yapabilirsiniz.Caitlyn' e odaklanın üstün taraf siz olacaksınız.Oyun ilerledikçe Caitlyn'in şansı olmaz.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) CORKİ: Earlyde kombosu çok fazla hasar verip sizi alaşağı edebilir.Pasif kalın,desteğinizle hareket edin.W'nuzun menzili arttıkça dürterek hasar vermeye başlayabilirsiniz.Ultisinden kaçının w nuzla farm yapmaya çalışın ona karşılık olarak siz de ultinizle yanıt verin.Sizinki daha fazla menzilli ve birimler tarafından engellenmiyor.1v1de bütün kombosuna kafa atarsanız yenilme şansınız olabilir ama siz bütün kombonuzu isabet ettirir ve ultinizi aralara sıkıştırırsanız üstün çıkacaksınız. YAKALANMAYIN

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) JINX: Sizi counterladığını duymuşsunuzdur ama bu tam olarak doğru değildir.Tek counterı sizi öldürdükten veya ölümünüzden assit aldıktan sonra pasifinin açılması.Bu şekilde siz Icathia Sürprizi ile ona yakınlaşamayacaksınız.Ama Kog'maw 1v1den Laning'e kadar daha güçlüdür.Menzili daha fazladır ve jinxin aksine ek menzilli saldırıları yavaş değildir.W nuz düzgün bir seviyeye ulaştıktan sonra susturmanız kolay olacaktır. SUPPORTA YAKALANMAYIN

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) ASHE: (EDİT) Bildiğiniz üzere heroya belli başlı değişiklikler geldi.Ona göre ele alalım:3'e kadar pasif kalmalısınız o ana kadar 5 stackten sonra Q suyla sizi çok rahat eritir.3 ten sonra yavaş yavaş menzilinizle dürtmeye başlayın,girmeden önce Q stackinin en az olacağı anı tercih edin aksi taktirde sizi alır.Kötü gitse bile oyunu uzatın, Kog'un mekanikleri daha etkili ve yetenekleri daha kaliteli.Bu arada özürlü gibi pozisyon almayın kafanıza yediğiniz ultiyle açık hedef haline gelirsiniz ardından ekran kararır xd

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) MISS FORTUNE: 1-3 lv:Yeteneklerinin taban hasarı yüksek,bunu göz önünde bulundurarak minyonların dibine girmeyin çünkü sektirip sizi dürteceği ortada.Mal gibi all in yapmayın 2-3 vuruştan sonra W'su stacklenince erir gidersiniz xd Dürtmeyi denemeyin bile.

    3-5 lv:Arada dürtmeye çalışın, menzil farkını kullanın,uzun süreli savaşa girmeyin,girseniz bile doğrudan size saldırmamalı.Support açık hedef haline getirirse vurmaktan çekinmeyin,artık hasar takasını kazanabilirsiniz.Bunun yanı sıra savaşı başlatma eğilimindeyseniz onun menziline girmeden başlatın, bu şekilde birkaç vuruş fazladan yaparsınız.

    6-11 lv:Ultinizle sık sık dürtün yalnız mananızı da andaval gibi bitirmeyin.W açıp dürtmekten çekinmeyin,hasarınız onu almaya yeter de artar.Onun da ultisi var ve burst potansiyeli yüksek,ama sıkıntı değil menziliniz daha fazla,yakalanmazsanız alırsınız.

    11-18 lv: Mahvolmuş ila üçlü bittikten sonra 710 menzille akabilirsiniz.Takımla hareket edin pozisyon alın,mf sıkıntı bile olmaz,o düşmeye başlarken kog hızla yükselir.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) SIVIR: Zorlayıcı bir rakip daha.Pasif kalmanız gereken Laninglerden bir tanesi.W nuzla farm yapın 500 menzile sahip bir SIVIR olabilir ama siz de W'nuz olmaksızın 500 menzile sahipsiniz yalnızca.6 Levele ulaştıktan sonra şansınız var.Menziliniz fazla ve ultinizle dürterek alabilirsiniz ama 1v1den çekinin q sunun hasarı doğrudan size çarparsa çok fazla olur.W nuz olmaksızın uzak durun.Menziline girmeden savaş başlatırsanız kazanma şansınız var.SUPPORTA YAKALANMAK İŞİNİZİ BİTİRİR.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) EZREAL: Supportuyla beraber size yapışmadıkça ve Q'sunu sürekli tutturmadıkça alabilirsiniz.Anahtar hamle Supporta yakalanmamaktan geçiyor gerçekten.Sürekli söylememin bir sebebi var.Tüm kombosuyla beraber zor bir lane halini alabilir ama avantajlısınız.Menzilinizi kullanın,ultinizle farm yaptırmayın.Siz Kog'maw sınız daha güçlüsünüz.Oyun sonunda hasarı sürünen bir nişancıdır Ezreal.Sizse o zaman parlarsınız.Laneyi kaybetseniz bile oyunu uzatmaya bakın.Ezreal diğer nişancılara göre kasılsa bile her zaman zayıftır.(Ezreal severler üzgünüm.Ama gerçek bu.. Zamanında ben de çok oynardım)

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) LUCIAN: Çok zorlu bir rakip.Pasif kalın,burst kombosu sizi yerle bir edebilir.Q'sunun uzantısıyla lanenizi cehenneme çevirebilir.Dua edin de supportu Leona falan olmasın.Mazallah oyundan soğutur.Uzatın;ALL İN YAPMAYIN.Ormancınız baskına geldiğinde veya 6'ya ulaştığınızda şansınız olacaktır ancak.9 Levelden sonra onun menziline girmeden savaş başlatırsanız kazanırsınız. KOGMAWIN OLAYI BU.MENZİL! Ama lanede yakalanırsanız işiniz biter.Hele ki kombosu bitmek bilmeyen Lucian'a karşıysanız.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) VAYNE: Oldukça kolay bir rakip.Duvara yapıştırmadığı sürece hiçbir şansı yok.3 levelden sonra menzilinizle dürtün.Zaten çok dayanıksız hemen ölecektir.BOTRK aldıktan sonra tek düz vuruşunuz onun canının %15 ini götürebilir.Ultinizi 40 mana istedikçe kullanın,dayanıksızlığından faydalanın.O Hyper Carry ise siz de Kog'maw sınız.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) VARUS: Varus adc mi kaldı lan xd.Mid oynarlar zaten, adc alırlarsa bile CC'ye sahip supportunuz varsa free keel.(Varus mainler bu başlığın altına ağlayabilirler,umrumda olmaz xDD)

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) TRISTANA: Sizden daha mobil ve daha çok saldırı hızına sahip bir şampiyon .Üçlü kuvvet yerine Statik hançer çıkmanızı öneririm bu sefer.Ama 3 levelden başlayıp oyun sonuna kadar devam eden bir avantajınız var.Burst kombosu yok.Menziliniz daha fazla.Derhal supportunuzla ona odaklanıp susturun.Oyun uzarsa çok küçük bir şansla can sıkıcı olabilir.Yine de korkmayın;daha güçlüsünüz!

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) TWITCH: Siz kesinlikle ondan daha güçlüsünüz ve 6 olduktan sonra onun görünmezlik yeteneğini işe yaramaz kılabilirsiniz.Görünmez olduktan sonra gideceği tahmini rotaya ulti atın.Eğer çarparsa Twitch görünür kılınacaktır ultiniz sağolsun.Bunun yanı sıra 1v1 de daha güçlüsünüz.Lanede ultinizle dürtün.Zehir salvosu 850 menzil sağlıyor bu durumda belki can sıkar birazcık.Ama geri kalan bütün durumlarda üstünsünüz.710 menzilinizi oyun boyu iyi kullanın!

    KOG'MAW VE SUPPORTLAR

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd)

    KOG'MAW İLE ÇOK İYİ GİDEN SUPPORTLAR

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) BRAUM: Pekala basitçe Kog'maw'ın tek zayıflığı dayanıksızlığıdır.Bu yüzden onu koruyabilecek bir supporta ihtiyacı vardır.Braum '' E-Kapı Gibi '' yeteneğiyle ve ''W-Yettim Gari'' yeteneğiyle Koggy'yi yeteri kadar iyi koruyabilir.Bunun yanı sıra Braum'un pasifi Meydan Dayağı'nı Kog'maw çok rahat bir şekilde tetikleyebilir; çünkü çok büyük menzile ve saldırı hızına sahip bir nişancı.Durum böyle olunca Braum ile iyi bir ikili olduklarını düşünmemek yanlış olur.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) ALISTAR: Alistar, Koggy'ye lanede HP'sini yenileyerek sustain sağlayabilir.Ultisiyle bütün hasarı emerek onu koruyabilir.Onun üstüne atlamaya çalışan rakiplere toslayarak onları uzak tutabilir ve Q su ile uzun süre CC sağlayarak rakipleri Kog'maw için açık hedef haline getirebilir.Ölümcül bir ikili daha.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) THRESH: Yeteri kadar tank olan bir supportumuzdur Thresh.Q ve E yetenekleri sayesinde rakipleri yeteri kadar süre savunmasız bırakabilir veya bunları nişancısını korumak için kullanabilir.Ultisinin slowunun ne kadar devasa olduğunu herkes zaten biliyordur.Eğer karşınızda bu ikili varsa ya Arındır alın ya da çektiği anda ekranınızın kararmasını seyredin.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) LEONA: Leona, W'su; taban zırh ve büyü direnci sayesinde yeteri kadar dayanıklı bir support.Kog'maw'ı çok rahat koruyabilir ve rakipleri CC yetenekleriyle sersemleterek kurtarabilir.Ayrıca yüksek menziliyle tanınan Kog'maw ne olursa olsun Leona'nın pasifini tetikleyecek bir nişancı.Normal saldırı menzili yetmese bile Ultisiyle her türlü tetikler;kaçış yok.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) LULU: Burası biraz tartışmaya açık.Pekala Ultisi ve kalkanıyla Kog'mawı çok rahat bir şekilde koruyabilir.Kog'maw ın olduğu gibi dürterek hasar vermeye dayalı bir şampiyon olabilir.Ama kendisi yine de çok dayanıklı değil.İkisi bir aradayken çok güçlü sayılabilir.(Sanırım)

    UYUMLULUĞU TARTIŞILABİLİR SUPPORTLAR (xd)

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) SONA: Çok fazla hasar verse de tek yemesiyle meşhurdur.Çok işlevseldir ama kogmaw'la beraber agresifliğin dibine vurmadığı sürece iyi gitmeyecektir.Yalnız beraber dürterlerse oyundan soğuyabilirsiniz.

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd) JANNA: Olabilir aslında,kalkanı basar dürtersiniz de jannanın kendisi yakalanırsa problem olur,ölmemek için kalkanı kendine basar.Siz hasardan mahrum kalırsınız.Yine de güzel oluyo lan xd

     Nişancı Kog'maw Rehberi (Güncel sayılır xd)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melis Is My Life -- 16 Temmuz 2015; 23:43:36 >







  • rehber genel olarak hoş olmuş ama janna konusunda sana katılmıyorum seni ve kendini gayet rahat koruyarak rahat bi laning phase geçirmeni sağlar
  • Resimler açılmadı nedense yine de güzel olmuş Tebrikler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bnsera

    rehber genel olarak hoş olmuş ama janna konusunda sana katılmıyorum seni ve kendini gayet rahat koruyarak rahat bi laning phase geçirmeni sağlar
    Rehber bölümüne aç yine silinecek
  • Mobilde resimler gözükmüyor
  • Mobilde resimler gözükmüyor bi el at
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AllEyezzOnMe

    Mobilde resimler gözükmüyor bi el at
    Guzel rehber olmus. Ayrica konu ilgili bolume tasindi.
  • Rehber çok güzel olmuş tamda koggy'e sempati duymaya başlamıştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

    Rehber çok güzel olmuş tamda koggy'e sempati duymaya başlamıştım
    Bence bot olarak Sorcerer Shoes (Sihirdar Papuçları) tercih edilebilir Corki gibi.Çünkü Kog'maw yetenekleriyle sadece büyü hasarı veriyor,büyü nüfuzu alarak W'nin hasarını güçlendirebilir,ultiyle daha çok can yakabiliriz.
    Bende Kog'maw yok,yerime deneyip sonuçları yazarsan sevinirim.Gayet güzel bir rehber,itemler her şey yerinde ve başarılı olmuş.Eline sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rauge

    Bence bot olarak Sorcerer Shoes (Sihirdar Papuçları) tercih edilebilir Corki gibi.Çünkü Kog'maw yetenekleriyle sadece büyü hasarı veriyor,büyü nüfuzu alarak W'nin hasarını güçlendirebilir,ultiyle daha çok can yakabiliriz.
    Bende Kog'maw yok,yerime deneyip sonuçları yazarsan sevinirim.Gayet güzel bir rehber,itemler her şey yerinde ve başarılı olmuş.Eline sağlık.


    Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • Mobilden resimler gozukmuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elric.

    Mobilden resimler gozukmuyor
    Diğer ADC ler hakkında`da rehberler isteriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntiLacc

    Diğer ADC ler hakkında`da rehberler isteriz

    Alıntıları Göster
    Tebrikler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

    Tebrikler

    Alıntıları Göster
    eline sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Floopper

    Bence bot olarak Sorcerer Shoes (Sihirdar Papuçları) tercih edilebilir Corki gibi.Çünkü Kog'maw yetenekleriyle sadece büyü hasarı veriyor,büyü nüfuzu alarak W'nin hasarını güçlendirebilir,ultiyle daha çok can yakabiliriz.
    Bende Kog'maw yok,yerime deneyip sonuçları yazarsan sevinirim.Gayet güzel bir rehber,itemler her şey yerinde ve başarılı olmuş.Eline sağlık.


    Kog'maw her yeteneğiyle büyü hasarı veriyor olabilir pekala.Ama kog'maw için %25 saldırı hızı büyük bir kayıp.Neden? Biyo büyü salvosu asıl hasar mekaniği saldırı hızından kaybederse çok sürede az atış yapar.Adcnin görevi saniye başına en çok hasarı vermektir bu da onu biraz kısıtlayabilir açıkçası.Saldırı hızı az olunca araya ulti-q gibi yetenekleri sıkıştırmak da dolayısıyla zor oluyor.Yine de denedim.Kendimi biraz yavaşlamış hissettim doğrusu.Ama tercih edilebilir gerçekten ben saldırı hızı az olunca pek oynayamıyorum kendisini :D




  • Melis Is My Life kullanıcısına yanıt
    Haklısın as rünüyle bi giriyorum oyuna zaten dehşet oluyor w açıp dürtedebiliyorum farmda yapabiliyorum ama %100 büyü hasarına düştü ultisi pek de etkili olacağını sanmıyorum
  • Bence ilk olarak e yeteneği ardından w fullenmeli, en son q fullenmeli.Bu şekilde lane aşamasında karşı tarafı oldukça iyi bi şekilde dürtebiliyoruz ayrıca ilk eşya olarak pırıltıdan üçlüye gidilmeli sonrasında mahvolmuş çıkılmalı.Tabi bunlar benim düşüncelerim.Eline sağlık emeğe saygı.
  • Q: zirh dusurur
    W: menzil arttirir
    E:kusar
    R: havadan kusmuk atar

    Masteries: 30/0/0

    Runler: full ad

    ggwp

    Edit: bu arada mobilde resimler gozukmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanae -- 13 Ağustos 2014; 18:59:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanae

    Q: zirh dusurur
    W: menzil arttirir
    E:kusar
    R: havadan kusmuk atar

    Masteries: 30/0/0

    Runler: full ad

    ggwp

    Edit: bu arada mobilde resimler gozukmuyor
    KOG almaya niyetlendiğim sırada gördüm rehberi eline ve emeğine sağlık hocam çok başarılı
  • Mobilden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.