Şimdi Ara

Nissan, 2026'ya kadar 30 yeni model çıkaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nissan, 2026'ya kadar 30 yeni model çıkaracak
    Nissan, önümüzdeki birkaç yıl içerisindeki ürün stratejisine yönelik bazı bilgiler paylaştı. Buna göre, Japon üretici, 2026 yılına kadar 30 yeni global model piyasaya sürecek ve bu modellerden 16 tanesi hibrit veya elektrikli olacak.



    Tüm modellerin tanıtımı tamamlandığında, Nissan'ın içten yanmalı motorlu araç gamının yüzde 60'ı yenilenmiş olacak ve bu da şirketin satışlarını artırmasına yardımcı olacak. Ayrıca Nissan, 2030 yılında elektrikli ve içten yanmalı motorlu araçlar arasındaki fiyat eşitliğini sağlamanın bir parçası olarak, yeni nesil elektrikli araçlarında maliyeti yüzde 30 oranında düşürmeyi hedefliyor.



    Nissan, 2026'ya kadar 30 yeni model çıkaracak
    Nissan tarafından paylaşılan ipucu videosunda yeni tanıtılacak modellerin çoğu yer alıyor. Henüz karanlık bir silüet olarak gördüğümüz otomobillerin bazılarını ışık imzalarından tanımak mümkün. Öndeki sırada Nissan Leaf'in yerini alacak olan elektrikli crossover ve Renault 5 ile aynı platformu kullanacak olan yeni nesil Micra bulunuyor. Arka sıralarda ise birçok SUV, pickup ve Infiniti logolu modeller yer alıyor.



    Ayrıca Bkz.İddia: B sınıfı ehliyetin kapsamı yeniden genişletiliyor



    Nissan, yıllık satışlarını 2026 yılına kadar (2023'e kıyasla) bir milyon adet artırmayı hedefliyor. Bu ek satışların 330 bini Kuzey Amerika, 200 bini Çin, 90 bini Japonya ve yaklaşık 300 bini Afrika, Orta Doğu, Avrupa ve Avustralya olarak bölünüyor.



    Aşağıdaki videoda Nissan'ın "The Arc Business Plan" adını verdiği sunumun tamamını izleyebilirsiniz:











  • Nissan pişmanlıktır. Türkiyede tutulan qashqai modeli kalite olarak rakiplerinin çok gerisindedir. Son nesil qashqai kullanan akrabam 3 ay şansıman gelmesini bekledi Japonyadan. 3. nesil Micra(2002-2010) kaliteli bir araçtı ancak sonradan 4. nesille bozdu kalitesini. (2010-2017) Japon araç alınacaksa önce Toyota özellikle ülkemizde üretilen CHR ve Corolla modelleri sonra Honda düşünülebilir.

  • fantomasds kullanıcısına yanıt

    dandik fiat'ta bile ben 10 gün beklemiştim italya'dan parça gelmesini. gerçi opel'de 6 ay bekleyenler görmüştüm ben vakti zamanında. QQ çok tutuluyor, arkadaşımda da var. kütük gibi araba diyor. buna rağmen neden çok tutuluyor bilmem.

  • Resimdeki araçlardan biri Skyline GT-R'a benziyor. Acaba GT-R Coupe-SUV olarak geri mi dönecek merak uyandırıyor. Nissan Türkiye hakkında o kadar çok şikayet var ki düzinelerce. Nissan Türkiye önce servislerine bir çeki düzen versin Nissan'ın Qashqai, X-Trail ve Navara dışında Türkiye'de tutulan aracı yok zaten. Yıllar içerisinde Qashqai'de rakiplerinin gerisinde kalmıştır GT-R efsanesini de Nissan bu kafayla sonunu getirmektedir. Nissan GT-R'a durmadan makyaj yaparken rakipleri o arada yenilendiler ve kasa değiştirdiler Nissan yıllardır GT-R'ı makyajlamadan öteye gidemedi haliyle GT-R Ferrari, Lamborghini, Mercedes-AMG, Porsche gibi rakiplerinin gerisinde kaldı haliyle GT-R'da üretiminin sonuna gelmiş durumdadır

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Gerisinde mi kaldı :D GT-R hala supercar piyasasında bir kriterdir. Fiyatına göre hala rakipsiz denebilir ama ağırlık faktörü artık avantaj yerine dezavantaj haline gelmiştir. Bu sene de R35'in son senesi diye biliyorum. R36 da hibrit mi olacak yoksa full elektrikli mi orası 2026'ya kalır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.