Şimdi Ara

Nissan almera tekna hb ya da nissan primera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 35 bin’e kadar bütçem var. Sağlam araba almak istiyorum ve ayrıca bi kaç küçük özellik. Bu arabalar hoşuma gitti mesela primera 2005 modellerinde bir çok yeni model araçlarda olan özellikler var ve 32 bin civarında acaba bunların tutulmama nedeni nedir normal şartlarda o özellikte 45 den aşağı olmaması lazım.

    Ayrıca almera tekna hb de 25-30 arası onla ilgili de bilgisi olan var mı alınır mı acaba? 4 cam oto, digital klima, sensörler vs. birçok özellik mevcut. tesekkurler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • arabaları kullanmadım ama Almera h/b model olarak iç/dış çok beğendiğim bir araç . sürücü koltuğuna oturduğunuzda çok dolu /kalite hissi veriyor .
  • 14 aylık almera sedan maceram oldu o fiyatlara dolu dolu alınacak en güzel araçlar 14 ayda 60 bin km yol yaptım hiç bir masraf açmadı başıma sadece baskı balata değiştirdim benden önceki sahibi 70 binde değiştirmiş bende 150 binde değiştirmiştim 450 TL harcadım. Alınacaksa 2006 model alın.

    Yakıt konusunda çok ideal 2017 Haziran ayında sivastan adana ya 90 TL lpg ile gittim hızım 110 altına hiç düşmedi otobanda 130-150 arası hızlarla ilerledim.

    Araç yol tutuşu gerçekten çok çok iyi ve ne kadar hız yaparsanız yapın titreme sallanma vs yok.

    Klimasi mükemmeldir.
    Tutulmuyor olaylarına bakmayın her aracın bir alıcısı vardır. Teneke fiat reno alırsın 1 haftada satarsın almera alırsın 2 haftada bunu çok sorun etme.

    Araç kemikli ve sağlamdır araç alırken her zaman can güvenliğini ön plana koyun sonra sorunsuzluk koyun en sonuna satış vs olaylarına girin.

    Parça pahalı muhabbetine girenlere takılmayın tüm parçalarını rahatlıkla bulabilirsiniz.

    Ben aldığımda abs beyin merkezi bozuktu bile bile aldım fiyattan düştüm servis 1200 tl demişti ben 1 gün sonra Ankara ostimden 100 liraya çıkma temin ettim hemde orjinal


    Kısacası temiz bulursanız ömürlük binilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans açısından bana da gayet iyi geldi. Megane 2ler galiba rakipleri. Sağlamlık açısından nissanı tek geçerim tabi. Peki siz bi almera kullanıcısı olarak bu arabalara hakimsinizdir. Primera modeli nasıldır sizce? Bana kalırsa dışardan logoyu mercedes yap en az 150bin olan bi araba bu konuda görüşünüz nedir ? :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paylane P kullanıcısına yanıt
    Primera D segment araçtır o daha donanımlıdır almera dan konfor çok güzeldir 1400 kg araç ağırlığı motor 1.6 olunca rampa da falan vites küçültmek zorunda kalırsınız ama düzlükte yapıştır gidiyor...

    Hangi atmosferik aracı alırsanız alın 1.6 olduğu sürece rampa da vites küçültürsünüz.

    Genişlik ve konfor açısından primera tercih edilir ama almera da fiyat konusunda tercih edilebilir güç varsa primera yoksa almera iyi bir tercih olacaktır.

    Megane 2 demişsiniz ama size tavsiyem şudur bir kaç ilan bulun gidin deneyin megane ve almera farkını görün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Palio 1.2 kullanıcısı olarak bu 1.6 motor bana baya bi yüksek gelir herhalde. Malum palioyla yokuslarda hep vites 1-2 :)

    Araştırmalara devam edeceğim temiz bir tane bulursam ya almera hb ya da primera alacağım kesinleşti diyebilirim artık bilgiler icin tesekkurler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paylane P kullanıcısına yanıt
    Yaşınız gençse ve bir kaç yıl sonra satmayı düşünüyorsaniz almera alın. Tekna paketi almaya özen gösterin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babam 11 yıl önce Primera 2001 model aldı ikinci el. Aldığının ertesi tüp taktırdı. O zamandan bu zamana köy tatil falan derken baya yiprattik arabayı ama bana mısın demedi.

    Ben arkadaşlarla tatile giderdim, o kadar az yakar ki bedavaya gitmiş gibi olurduk.

    Hatta üniversite son dönem ben aldım gittim 3 ay kullandım. Şu devir daim hortumu tıkanmış. Muğla'nın dağ bayır yollarından 5 6 kişi 2 ay o şekilde kullanmışız.

    Motor suyunu kendi kendine sogutmus dönünce tamirci bile şaşırdı conta yakmadigina . Sağlam arabadır kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.