Şimdi Ara

Nissan, Avrupa için tamamen yeni bir kompakt elektrikli otomobil duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nissan, Avrupa için tamamen yeni bir kompakt elektrikli otomobil duyurdu



    Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakı, 2030'a kadar olan yol haritasını açıkladı. Bu kapsamda Nissan, Avrupa için tamamen yeni bir elektrikli otomobil çıkaracağını duyurdu. Söz konusu model, Micra'nın yerini alacak.



    Şirketten yapılan açıklamada, yeni elektrikli otomobilin Nissan tarafından tasarlanacağı ancak mühendislik ve üretiminin Renault tarafından gerçekleştirileceği belirtildi. Tasarımına ilişkin ipucu videosu da paylaşılan model, ittifakın CMF B-EV platformu üzerine inşa edilecek. Bu kapsamda elektrikli Renault 5 ile platform ikizi olacağını söylemek mümkün. Dolayısıyla iki modelin teknik özellikleri de benzer olacaktır.



    Ayrıca Bkz.Tesla, geçtiğimiz yıl 1 milyona yakın araç teslim etti



    Yeni elektrikli otomobilin silüetini gösteren videoda oval şekilli LED farlar ve stoplar dikkat çekiyor. Ayrıca önde aydınlatmalı Nissan logosu ve tampon kenarlarındaki dikey ışıklar da göze çarpıyor. Profilden görünümde kompakt modelin aerodinamik jantları ortaya çıkıyor. Bunun yanında C sütunu hariç sütunlar, yan ayna kapakları, tavan ve arka spoylerin siyah renkte tasarlanmış olması da dikkat çeken detaylardan.



    Adı henüz açıklanmaya model, Fransa'nın kuzeyindeki Renault ElectriCity merkezinde üretilecek. Nissan, modelin mühendisliği ve üretimi Renault'ya ait olsa da tasarım noktasında markanın kendi DNA'sını yansıtacağına inanıyor.



    Otomobille ilgili detaylar henüz belli değil. Markadan yapılan açıklamada model ismi, çıkış tarihi ve teknik detayları içeren detaylı bilginin ilerleyen süreçte paylaşılacağı ifade edildi.









  • Alfa Romeo Mito ile 500'ün karışımı gibi duruyor yandan. Ayrıca o fardaki halka ne öyle? Çok orantısız duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada renonun yan ürünleri olacak nissan ve mitsubishi. Yoksa çoktan dükkanı kapatıp gitmiştiler. Bakın hondanın haline sürünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.