Şimdi Ara

Nissan Navara - Bir yokoluş Hikayesi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
6.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • videonun gerçek olup olmadığına karar verebilmek için olay anında orda olmak gerekir bence. Çünkü muhtemelen devamlı kayıt yapan bir kameranın düşük kalitede kayıt yapacağı malum. Bu sebeple her şey normal görünüyor.
  • fake make denmiş ama gerçekse çok feci olmuş.. o kadar dağılması bu araç için kötü.. savrulsaydı iyiydi ama parça pinçik olmuş..
  • Bu da mı fake????

     Nissan Navara - Bir yokoluş Hikayesi
  • şöyle bir video buldum bu kazayla ilgili. diğer yönden gelen bir araç kaza olduktan sonra görüntülemiş

  • bu kaza rusyada yaşanmış gerçek bir kaza. Araç navara, 24 şubatta kaza olmuş, şöförün adı alexander ve anında hayatını kaybetmiş-doğal olarak. 28 şubatta cenazesi kaldırılmış. bestgore'da takılıyorum bu tarz olaylar ilk orda yayımlanır bilinen tüm hikayesiyle Bahsettiğim siteye girmenizi yinede tavsiye etmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canvarol

    Bu da mı fake????

     Nissan Navara - Bir yokoluş Hikayesi


    aklımdan bu resim geçiyordu ama bu konu için beklemiyordum.

    genelde fransız araçlarının yerden yere vurulduğu konularda bu resim soğuk duş etkisi yaratır her zaman.

    sonuç kazalar ve sonuçları yıldızların bir önemi yok.
  • Videoda verilen olay 24.02.2012 tarihinda Vladimir Bolgesi Vladimir Moskova istikametinde gerceklesti. Ayni gun ben de o yoldan gecmistim. Cok feci bir olay. Gorgu taniklarinin anlattigina gore soforun parcalarini toplamislar. Navara`da sadece sofor vardi. Orta yaslarda bir erkek. Olay gercektir, ben bizzat yoldan gecince bu araclari gordum aksam saatlerin. O sekilde en az 90Km/S hizla ilerleyen yuklu bir tirin altina Navara gibi baska bir arac girse o kazadan zor kurtulurdu bence. Ve bul yolda cok kaza oluyor. Yol duz, bu yolda cok hizli gidiyorlar. Gizli buzlanma, kar vs. kaza sebepleri. Sevmedigim yani bu kadar para oduyoruz, bunun gibi bazi yollarda yol ortasinda bariyer yok, ayirmiyorla ve boyle olumcul kazalar gerceklesiyor. Bu elim kazadan sonra bari burada bariyer koyarlar.

    Bildigim kadariyla bu versiyon Navarada ESP yok. Navaralar`a ESP daha sonra geldi diye biliyorum. Benim dusuncem su sekilde: Arac hareket halinde arkadan cekis aktifti. Sollama halinde sofor gaza biraz daha yuklendi o sirada teker kar yiginina denk geldi. Arkadan cekisin getirmis oldugu dezavantajla arac S yapti ve kontrolu kaybetti. ESP olsaydi durum farkli olabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

    quote:

    Orijinalden alıntı: electrostatic

    videonun fake olmadığı da ispatlanmış oldu.o zaman söylediğimi bir daha söyliyeyim

    japon kalitesi kendini çok güzel göstermiş

    @aytacesmebasi verdiğin linkte çok sakıncalı içerikler var görmedin mi onları

    Alman kalitesi



     Nissan Navara - Bir yokoluş Hikayesi


     Nissan Navara - Bir yokoluş Hikayesi


    Mercedes'e bisiklet çarpınca mı böyle olmuş?
  • paramparça oldu küçük dilimi yutacaktım
  • Bir aracın ortadan ikiye bölünmesi hiç bir şeyi ifade etmez. Bundan önce size şu videoyu vereyim. O beğenilmeyen Fransız Renault trenin önüne koyuluyor.
    Lokomotifin çarpması sonucunda hatırı sayılır bir deformasyon yaşıyor -doğal olarak- ama ikiye bölünmüyor.



    Ancak bir aracın ikiye bölünmesini çarpışılan şeyin cüssesinden ziyade çarptığı alana bağlamak gerekir. Yani lokomotif gibi önü 3,5 metre genişliğinde 120 tonluk bir cüsse bir otomobile çarptığında otomobil bu çarpışmada direnemez ve lokomotifin gittiği yöne gitmeye başlar. Ancak burda 1 tonluk bir otomobil yerine daha sağlam 3-4 tonluk bir Jeep olsa daha ağır hasar alırdı. Çünkü böyle kazada aracın üzerine enerji boşalıyor. Bu enerji tam anlamı ile aracı boşaldığı doğrultuda götürmeye çalışıyor. Eğer araç buna direnmezse sorun yok ancak ağır ve oturaklı bir araç direneceği için enerji de yok olamayacağı için aracın kendisini parçalar. Bunu arkadaşınızla basitçe test etmek isterseniz, arkadaşınız yumruğunu sıksın. O yumruğa bir yumruk atın. Arkadaşınız kolunu serbest bırakırsa her ikinizin eli de az bir acıyla atlatır. Ancak arkadaşınız kolunu kasarsa, sıkarsa, yumruğunuz ikinizin de canını acıtacaktır.

    Videodaki kazayı irdelediğimizde ise yaklaşık 30-40 tonluk bir TIR karşısında 3 tondan aşağı olmayan bir araç ve ikisi de hareket halinde. Bu ikinizin havada yumruklarınızın çarpışması gibi birşey. Yani tahribat için her türlü şart var.

    Sonuç itibari ile isterse Hummer olsun böyle bir kazada ağır tahribat görecektir. Bu tartışılamaz.

    Not: Aynı verdiğim videoda başta küçük bir arabaya trenin vurması var, ancak araba tam önünde olmadığı ve çok hafif olduğu için en ufak bir direnç göstermeden savrulup, hasarsız atlatıyor. Şimdi o ufak araba BMW'den Merco'dan sağlam diyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.