Şimdi Ara

Nissan NAVARA NP300 Kullanıcıları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
13
Favori
44.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onbasi63 O kullanıcısına yanıt
    Servis ne Fiyat çıkardı, araç Km nedir? taşıma yapıyor musunuz?

    Bu arada Nissan Haziran 2018 Navara Force model çıkarmış, gören var mı aracı. Yan basamak hariç bildiğimiz aksesuarlar sanırım. Araç hakkında bilgi bulamadım, gören resim paylaşırsa iyi olur.

    https://www-europe.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/turkey/fiyat-listesi/Haziran-2018-Tavsiye-Edilen-Fiyat-Listesi-04.06.2018-2.pdf
  • O sadece fiyat listelerinde görünüyor, daha canlı görebilen yok sanırım :) Bu arada 2018 üretim navaralarda dış ısı göstergesi mevcut. Acaba bir gösterge değişimi ile bizde de aktif olur mu ki?
  • Arkadaslar merhaba bende yaklasik 6 aydir navara kullaniyorum. Yanliz aracta bi sorun yasiyorum kronikmi yoksa benim aracta mi bi sikinti var emin diilim. Ozellikle cok durkalk yaptigimda trafikteykem veya hafif rampa cikarken arac ta 1.250 devirlerde tekleme oluyor sanki manual arac kullanmista vites kucultmemiz gerektiginde yasanam durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncr

    Arkadaslar merhaba bende yaklasik 6 aydir navara kullaniyorum. Yanliz aracta bi sorun yasiyorum kronikmi yoksa benim aracta mi bi sikinti var emin diilim. Ozellikle cok durkalk yaptigimda trafikteykem veya hafif rampa cikarken arac ta 1.250 devirlerde tekleme oluyor sanki manual arac kullanmista vites kucultmemiz gerektiginde yasanam durum.
    Otomatik kullananlar bilgi verebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuncr T kullanıcısına yanıt
    Otomatik kullanıyorum bahsettiniz problemi hiç yaşamadım servise bir gösterin bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, bu ara yedek lastik hırsızlığında artış yaşanıyormuş. Ben ne olur ne olmaz diye yedek lastiği tutan zincire bi asma kilit taktım. Azimli hırsızı o da durdurmaz gerçi de ne kadar işini zorlaştırsam kar...
  • Yeni navara'nın far sensörünü kapatmanın bi yolu varmı acaba? Çünkü en ufak gölge de farları yakıyor ve farları kapatamıyorum en fazla parklara alabiliyorum .sizdede durum böyle mi acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_impreza kullanıcısına yanıt
    Yeni üretilen araçlarda yasal olarak farları tamamen kapatamıyorsunuz, gündüz farları hep açık kalıyor. Far sensörünün hassasiyet ayar vardı sanırım menüde, bi karıştırın isterseniz...
  • Arkadaslar aracima yeni lastik aldim 285/60r18 fakat lastik havasi ne basmaliyim? Her lastikci farkli bisey soyluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuncr T kullanıcısına yanıt
    Şoför kapısının içinde lastik basınçları yazıyor lastikçilerin söylediklerini yapmayın bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapi icinde 255-60-18 icin 35 gosteriyor ben lastikleri buyuttum 285 yaptim genede 35 mi basmaliyim yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuncr T kullanıcısına yanıt
    lastik ölçülerinizi değiştirmişsiniz dolayısıyla kapı içlerindeki değerler yeni lastiklerinizi için geçerli değil işten anlayan güvenilir bir lastikçiden-bayiden olabilir mesala-bilgi alın bence
  • tuncr T kullanıcısına yanıt
    lastiğin marka modeli nedir, ve yüklü mü kullanıyorsun , yoksa normal binek mi?
    Hava olayı ebat ile çok alakalı değil. 34 asfalt kullanımdır. 30 konforlu yumuşak yol sunar. Japan oraya 34 yazmış ama adamlarda jilet gibi asfalt var.

    aslında mantık şu 34 de lastikler gayet sert oluyor buda bozuk yollarda alt takmların çok yıpranmasına neden olur. Malum TR yolları belli. normal şehir içi kullanım 30 tavsiye ederim. uzun yola çıkılacaksa 34 yapılabilir. toprak yolda 25 yapıyorum. Varsın lastik daha çabuk yıpransın, araba dan değerli değil.

    zaten 25, 30, 35 psi olarak 3 ünü de kullandıktan sonra kendin de fark edeceksin.
  • Lastigin markasi roadstone rodain at2 lastikte bi sikinti yok bi kac iyi lastikcide balans yaparken bakti donusu gayet guzel dediler en son lastigi takarken poryaya surtundugunu dusunerek jantin gobegine cekicle hafif hafif vurarak duzeltigini soledi suanda sorun cozulmus gibi gorunuyor ama neden yapti dogrumu yapti bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastikte cozulemeyen balans problemim vardi onuda yazmis oldum :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa kapatma ile ilgili montain top ürününü kullanan -tavsiye eden var mı, kasayı kapattıracağım hem estetik hemde işlevsel bir ürün almak istiyorum, servisler ARP şirketinin ürünlerini kullanıyor bu ürünleri çok gözüm tutmadı, kayar kapaklı yeni ürün için (su almıyormuş-yeni tasarımmış) 5 bin, yeni nesil rolbar için ise 1500 fiyat verdiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metesserdar

    kasa kapatma ile ilgili montain top ürününü kullanan -tavsiye eden var mı, kasayı kapattıracağım hem estetik hemde işlevsel bir ürün almak istiyorum, servisler ARP şirketinin ürünlerini kullanıyor bu ürünleri çok gözüm tutmadı, kayar kapaklı yeni ürün için (su almıyormuş-yeni tasarımmış) 5 bin, yeni nesil rolbar için ise 1500 fiyat verdiler.
    Bi kere kesinlikle serviste yaptırma, normalde kaporta işi yapan arkadaşlara lanetten montaj yaptırıyorlar, hem ürünün hem aracın içine ediliyor... Bana Voyager marka ürün taktılar, su, toz ne varsa içerde... Ankaraya geldiğimde voyagerin merkezine kadar gittim, ayarlama-yağlama-silikonlama ne varsa yaptılar ama nafile... Ayrıca 1.5 yıldan sonra ürün ortadan hafiften de olsa bel vermeye başladı...

    Cankap'ın ürünü daha etli ve oluklar su yalıtımı için geliştirilmiş. Takıp kullananı duymadım ancak ürün daha kaliteli duruyordu...




  • Yakında servise giden var mı? Ne civarda ücretler?
  • 15.000 km için 1000₺ fiyat veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin km de ön balatalarım bitti. Arazide ve yüklü kullanılmadı biraz erken bitti gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.