Şimdi Ara

Nissan Navara-RallyRaid Hakkında Bilgisi Olan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Babama Nissan Navara veya Rally Raid almayı düşünüyoruz. Aslında bu sınıfta farklı modellerde olabilir. Bu araçların yakıt tüketimleri hakkında bilgisi olan var mıdır?



  • skystar rally raid öneririm arazide oldukça iyi
  • ne kadar dizel olsalar da 2 ton ağırlığında araçlardan bahsediyoruz
    ş.içi 10 lt, ş.dışı 6-7 lt yakar(tahmin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 9 Ocak 2013; 17:18:08 >
  • 4x4 kullanıyoruz. Yakıt tüketimi 11-12 lt . Bu tarz bir araç alınacaksa tavsiyem yakıt problem deilse navara sonra amarok olur.
  • Birisinden duyduğuma göre şehir içi sakin kullanımda amarok ve navara 8.5 lt yakıyormuş 4x2 de. RallyRaid ve Skystarda ister 4x2 ister 4x4 kullanılabiniyo mu ? 2 vites kolu gördüm de . Amarok ve NAvarada yok öyle bir şey. Ama Amarok um çok metini duydum. Arazide de şehirde de kullanımı gayet zevkliymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkptan

    Birisinden duyduğuma göre şehir içi sakin kullanımda amarok ve navara 8.5 lt yakıyormuş 4x2 de. RallyRaid ve Skystarda ister 4x2 ister 4x4 kullanılabiniyo mu ? 2 vites kolu gördüm de . Amarok ve NAvarada yok öyle bir şey. Ama Amarok um çok metini duydum. Arazide de şehirde de kullanımı gayet zevkliymiş.

    napicaksınız bu araçla .şantiyeyemi gideceksiniz.tarla bağ bahçe işindemi kullanacaksınız yoksa suv yerien böyle bişey düşünüp sadece binek olarakmı kullanacaksınız.av merakınız varda dağ bayır kar çamur gezecekmisiniz. arazi ile işiniz 1den 10 kadar numaralandırsak kaçtır.önerim değişir çünkü buna göre.
  • Arazi ile işimiz 1 den 10 a numaralandırılırsa 6 olur. Dediğim gibi babaya olacağından Birazda konfor önemli gibi. Bu araçların biraz daha yüksek modellileri 50-65 arası fiyatla satılıyor ki alınacak bütçeye de uyar gibi. Ama benim için AWD (Elektronik Çekiş Ayarı) olursa gerçekten çok iyi olur. (Ş.içi yakıtı da etkileyeceğini düşünüyorum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkptan

    Merhaba arkadaşlar. Babama Nissan Navara veya Rally Raid almayı düşünüyoruz. Aslında bu sınıfta farklı modellerde olabilir. Bu araçların yakıt tüketimleri hakkında bilgisi olan var mıdır?

    hocam navarayı tavsiye etmem hem biraz fazla yakıyordu hemde arabada otomatik vites se arıza veriyordu...neyse biz sattık ama arabanın ışklardan kalkışı çok iyidi ve araba çok karizma bir arabadır...
    not:fiyatına göre pahalı bir araba bir de iç donanımı nasıl bizim zamanımızda hem az seçenek vardı hem de pahalıydı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.