Şimdi Ara

Nissan NOTE (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.218
Cevap
55
Favori
802.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sansens

    Arkadaşlar Note sahibi değilim ama almayı düşünüyorum.Bilirsiniz herkez bu form sitelerinde dolaşır durur ama ben bir araç için bukadar olumlu düşünüldüğüne %95 memnun kalındığına ilk defa rastlıyorum.NİSSANN NOTE bukadarmı iyi araba şaşırdım inanın.Tek korkum bağaj hacmi.2 çocuklu bir aile için bağajı normalmi,birde araç üsttü bagajlık sanırım bu araca hem yakışır hemde uyar.Aile aracı olarak kullanan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler......


    Ben 4 seneyi aşkın bir süredir Note sahibiyim.Note'un en güzel yanlarından biri bagaj kullanımı. Sıkıntı yaşamazsınız. Arka koltıklar kızaklı olduğu için ileri geri hareket edebiliyor. Yaklaşık 450LT kadar olabiliyor bagaj. Bunun dışında Flexi özelliği sayesinde bagaj alt üst olarak iki kat olabiliyor. Bu sayede daha fazla eşya koyabiliyorsunuz.
    Benimde çocuğum var ve başka araçlarda çok sıkılıyor. Annesi ile arka tarafta özellikle uzun yolda adeta piknik yapıyorlar.Koltuklarda tepsiler var. Bol miktarda saklama cepleri ve bu fiyatta hiçbir araçta bulamayacağınız genişlik var.




  • sansens kardeşim aynı fiyata daha geniş bagajlı araba bulursan kaçırma derim.Ancak Note'nin en korkulmayacak yerinden çekinmişsin enterasan,Nissan note'mu seviyorum.
  • 2009 nisanda aldığım 1.5 dci tekna note ile şu anda 48 bini devirmiş bulunmakdayım arabama her binen arabanın iç hacmine hayran kalıyor üstlerde yazan arkadaşın dediği gibi c segmenti arabalarda böyle hacmi yakalamak çok zor 48 bin km boyunca araba bakım lar haricinde iki defa arıza yaptı oda sarı ışık yandıkdan 100 km sonra bile dizel almaya üşendiğimden turbo sensör arızası oda söylediğim gibi benim hatalı kullanışımdan yol tutuşu soracak olursanız geçen kış beni sollayıp önüme kıran bir hıyar yüzünden 150 km hızda çok sert bir manevra yapmak zorunda kaldım araba çok kötü sarsıldı başka bir araba olsa en az 10 takla atmışdım ama şaşırtıcı bir şekilde yola tutundu aracım ve ben önce önüme kıran arabayı yakalayıp şoförüyle ilgilendim sonra ilk yaptığım iş inanın arabamı öpmek oldu o günden sonrada kesinlikle note um benim biricik vazgeçilmezim oldu yakıt dersenizde uzun yollarda genelde ailece seyahat ettiğim için 90 ı geçmiyorum 4 litre yakıyo şehir içi agresif kullanmazsan 4.5 sert kullanımlarda 5.5 u buluyo yaşadığım şehir ankara




  • slm arkadaşlar.

    2010 model Nissan Note 1.5 dci tekna sahibiyim. araçtan her yönüyle çok memnunum. özellikle tüketimi söylediğim herkeste şaşkınlık ve hayranlık uyandırıyor. aracım 17500 km de. günlük yaklaşık 60 km lik güzergahım var (ev-iş iş-ev) şehir içi şehir dışı karışık yol yapıyorum. şayet ekonomik kullanmak istersem 4.0 lt/100 km yi yakalayabiliyorum. zaten normal kullanırsam da bu değer 4.2 bilemedin 4.3 oluyor. konu geçmişine çok göz atamadım ama bu değerleri herkes yakalayabiliyor mu yoksa ben mi ekonomikliği abartıyorum?
  • Sorularıma cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkürler

    İnşallah ben de yakın zamanda aranıza katılırım

    Allah kimseye kaza bela vermesin, iyi sürüşler
  • Selam arkadaşlar,
    Aşağıdaki ilandaki aracın piyasası nedir? Sizce en son kaça alabilirim?Belki de forumdan birisinin de olabilir.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-note-2010-model-nissan-note-1-5-dci-tekna-33125111/detay
  • Dizel Note dusunuyorsaniz su ilani da oneririm. Kendi aracim. İhtiyactan satiyorum :

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-note-bakmadan-gecmeyin-nissan-note-2009-model-31279614/detay


    quote:

    Orijinalden alıntı: adigeakar

    Selam arkadaşlar,
    Aşağıdaki ilandaki aracın piyasası nedir? Sizce en son kaça alabilirim?Belki de forumdan birisinin de olabilir.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-note-2010-model-nissan-note-1-5-dci-tekna-33125111/detay




  • arkadaşlar bu forumdan tanidiğim herkese taniştirdiğim sewerek bindiğim note aracimi , işi değişikliği dolayisiyla başka farkli bi sinifda araç almayi düşündüğüm için satiyorum. 2008 model 1.6 tekna otomatik bluetooth lu modelli...



    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-note-2008-1-6-tekna-otomatik-bluetooth-lu-30801744/detay

    güncellemede olduğu için belki bu sayfadan link sonraki günlerde açilmiyabilir. İlan no: #30801744 takip edebilirsiniz.


    kazasiz belasiz yolculuklar dikkatli olalim aşiri hızdan kaçinalim.!




  • Note kullanan arkadaşlar araçınızda teknik prblemler oluyor mu motorda vb. memnunmusunuz ??
  • ben hic motor sorunu yasamadim cok sukur. son derece memnunum dCi dizel motorumdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dbzfan

    ben hic motor sorunu yasamadim cok sukur. son derece memnunum dCi dizel motorumdan.



    Hımm parçaları nasıldır nissanın pahalımıdır ??
  • bugune kadar periyodik bakimi disinda parca degisimi yapilmadi. bakim fiyatlari da normal geldi bana. sonucta parcalari renault. renault parcalari ne kadarsa nissan da o kadar dir. ikisi de dCi motor kullaniyor.
  • Kimse benim yaşadığım problemi yaşamamıştır daha önce yazmıştım dizel aracın motoru komple değişti inşallah kimse bu problemle karşılaşmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dalkiranm

    Kimse benim yaşadığım problemi yaşamamıştır daha önce yazmıştım dizel aracın motoru komple değişti inşallah kimse bu problemle karşılaşmaz.





    Okumuştum kardeşim ama ne biliyim okdrda olamaz die düşünüyorum brz şans işi ya gündemimde var note ama karasız kaldım clio hb de olabilir?
  • Nissan note kronik sorunu olmayan bir araç.Dci motoru zaten renault ya ait.Yerli üretimide mevcut.Nissan servis olarakta iyidir.Benim aracın sağ ön koltuk kızağı değişti.Sırtlık ayarı sert olduğu için garantiden değiştirelim dediler iyide oldu.Parça yurt dışından geldi.Şimdiye kadar bu parça için Türkiye den hiç talep olmamış.Yani kronik arıza dışında diğer arızalar biraz şans ve kullanım faktörü içeriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07 note

    Nissan note kronik sorunu olmayan bir araç.Dci motoru zaten renault ya ait.Yerli üretimide mevcut.Nissan servis olarakta iyidir.Benim aracın sağ ön koltuk kızağı değişti.Sırtlık ayarı sert olduğu için garantiden değiştirelim dediler iyide oldu.Parça yurt dışından geldi.Şimdiye kadar bu parça için Türkiye den hiç talep olmamış.Yani kronik arıza dışında diğer arızalar biraz şans ve kullanım faktörü içeriyor.


    Evt kardeşim tam demek istediğim şeyi açıkladın tşkkürler,hoşuma giden yani bide içi geniş ferah ohh:)
  • merhabalar aranıza 01.11.2011 tarihi itibariyle 1.5 dci tekna modelini alarak katılıyorum...daha önceki aracım opel corsa 2009 dizel ecoflexti çok memnun olduğum bir araçtı.ancak yeni bebeğim olduğundan dolayı bunu aldım inşallah memnun kalırım.
  • Vay aynı ben :) Ben de Palio tek kapı kullanıyordum ve çocuk doğmadan bir hafta önce sipariş verip doğduktan sonraki gün teslim almıştım . Hayırlı olsun ikisi de,arabanızı güle güle kullanın.
  • TŞKLER DİVİNO
  • Herkese Merhabalar; Büyük bir keyifle satın aldığım Nissan Note aracıma eskisi kadar hevesle binemiyorum.Nedenine gelince yağ eksiltme problemi.İlk defa 4000 km.de yaşadım sonra sırasıyla 14000 km., 27500 km. ve son olarak 37000 km.de. Aracın kullanma klavuzunda 5000 km.Den sonra her 1000 km.de 0.5 ltden fazla yağ eksiltiyorsa servise başvurun diyor. Diğer dizel araçları araştırdım hiçbirinden böyle bir şikayet duymadım. Nissan ile yazıştım normal dediler. Bu arada servislere güvenip kontrolü elden bırakmayın.Benim yaptığım yağ eksiltme problemlerini kontro yapıldı problem yok diye kayda almışlar. Arabanın garantisi 1 ay sonra bitecek.Umuyorum sonrasında ciddi bir problem yaşamam. Bide 5000 km. geçince acaba ne zaman yağ eksiltecek diye düşünmek beni arabadan soğutuyor. Dizel kullanıpta benimle aynı problemi yaşayan arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.