Şimdi Ara

Nissan X Trail & Hyundai Santa Fe mi ? hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki araç arasında kararsız kaldım.2004 yada 2006 arası almak istiyorum. bunları kullanan yada sahibi olan biri varsa görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim, Yakıt, performans, yedek parça, konfor açısında ,ben genelde uzun yolda kullanıcam.yılda 30 bin yaparım. Yardımcı olunursa sevinirim.tüşekkürler.

     Nissan  X Trail & Hyundai Santa Fe mi ? hangisi


     Nissan  X Trail & Hyundai Santa Fe mi ? hangisi







  • yha bu srulurmu tabiki nıssan xtrail hyundaı bikere nıssanın yanında kalitesiz ve biçimsiz kalır nıssanın 4x4 teki başarısı ve hyundaı yeni yeni bu piyasaya girdiği düşünülürse sonuca sizde varırsınız
  • doğru ama nissan 2000 cc benzinli 4 ileri otomatik, santafe 2000 cc turbo dizel intercooler ve 5 ileri triptonik vites galiba yakıtlar malüm
  • arkadaşım resimde verdiğin x-trail makyajlısı sen makyajsızını alacığına göre resim bu olmalı

     Nissan  X Trail & Hyundai Santa Fe mi ? hangisi
  • kardeş bi kere bu konuda nissan dan daha üstün olamaz hyundaı. o yüzden ben nissan x trail derim
  • nissan x trail derim ben
  • Yeni santafe çok güzel bir araç ama önceki tabiki de nissanla mekanik yönden zayıftır.Ama tasarım olarak her iki santafe de daha güzel bence.Ayrıca dizel santafe zaten ayrı bir durum.Ben santafeyi tercih ederim.ilk santafeyi kullanma fırsatım oldu.Dizelini.
  • evet resim o ama ön ve arka gösterdiği için onu koydum.Birde bugün öğrendim santafe sürekli 4x4 çekişliymiş.4x2 seçeneği yokmuş yani önde çekişe geçemiyeceğiz .bir kullanıcı yorumu alsaydım yolda ki gidişi ben pek arazide kullanmayacağım.bazen hafta sonu piknik falan ama oralara normal otomobilde giriyor zaten.
  • Boyunuz kaç? 185 boyla Santa Fe de rahat edemedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilker59

    evet resim o ama ön ve arka gösterdiği için onu koydum.Birde bugün öğrendim santafe sürekli 4x4 çekişliymiş.4x2 seçeneği yokmuş yani önde çekişe geçemiyeceğiz .bir kullanıcı yorumu alsaydım yolda ki gidişi ben pek arazide kullanmayacağım.bazen hafta sonu piknik falan ama oralara normal otomobilde giriyor zaten.

    Ozaman 4x2 özelliği istiyorsanız santafenin en son kasasını düşünebilirsiniz.Eğer çok yüksek fiyatlı derseniz.Hyundai tucsonu öneriririm.Hem santafeden ufak hem de 4x2 özelliği mevcut olup yakıtı çok ideal.
    Hyundai tucsonda ki aktarma mantığı sürekli 4x2 olup araç zorlandığında diğer bir deyişle ön tekerler patinaja kaçtığında araç 4x4 e kendisi geçiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 11 Şubat 2009; 9:16:44 >
  • KESİNLİKLE X-TRAİL SONUÇTA HYUNDAİDEN DAHA İYİ AMA CAPTİVA VAR 7 KİŞİ LİK
  • öneride bulunan arkadaşlar hepinize teşekkürler
  • arkadaşlar benim için önemli olan otomatik vites mutlaka olmalı ee birazda makul yakıt olsa iyi olur xtrail normal gibi .sitelerde birde bu araçlardan gördüm fikri olan varmı sante fe den küçük daha cazip geldi ne dersiniz.

     Nissan  X Trail & Hyundai Santa Fe mi ? hangisi
  • Merhaba,
    Benim 2003 benzinli, abimin 2009 dizel x-trail i var..
    Acıkcası hyundai Santa-Fe bilgim ancak bayide gorup bindiğim kadar.
    Ama bence, Japon aracları (Honda - Toyota - Nissan) kesinlikle Korelilerden iyidir.

    Santa-Fe sınıf olarak ta bir buyuk model, yani onun Nissan da muadili Pathfinder olmalı benim fikrim.
    Nissan X-trail i tavsiye ederim sonucta, aklınıza takılan birsey olursada, zevkle yanıtlarım..
  • Nissan bu konuda Hyundai'ye göre daha iyidir. Neticede çok daha fazla tecrübesi var. Ancak şu konuyu mutlaka değelendirmelisiniz; Servis giderleri. Nissan yedek parça ve servis giderlerinde Hyundai'den çok daha pahalıdır. Bir Hyundai kullanıcısı olarak "Hangisi daha iyi?" sorusuna Nissan diye cevap veririm. Ancak yakıt ve servis&yedek parça maliyetlerini düşündüğümde Hyundai daha ağır basar.

    Nissan'ın arazi performansı Hyundai'ye göre daha iyidir. Ancak siz zaten yoğun arazide değil asfaltta kullanacağınızı söylemişsiniz. Sürekli 4x4 olması yakıt açısından dezavantaj olsa da özellikle kış aylarındaki yoğun karlı ve buzlu yollarda sizi rahat ettirecektir.

    Xtrail ve Patrol'u ara ara her seferinde ortalama 4.000km kadar kullandım. Yine yılda birkaç defa kullanıyorum. Xtrail beni tatmin etmese de Patrol gerçekten aşmış bir araç.

    Santa Fe kullanan müşterilerim var. Araçlarından çok memnunlar. Netice olarak her iki markadan da komisyon almayan biri olarak naçizane önerim Hyundai'den yana olurdu.

    Umarım en doğru tercihi yaparsınız.




  • soru mu bu da şimdi... X-Trail tabi ki de
  • yakıt sorun değilse x trail
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.