Şimdi Ara

Nissan Xtrail 2022 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
6
Favori
9.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Platinum premium donanımda otomatik park var mı acaba donanım listesinde bir şey yazmıyor ama.


    Edit: Yok anladığım kadarı ile yurtdışındaki araçlarda hem otomatik park tuşu var hem de park sensörü sayısı fazla neden koymamışlar anlamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 25 Nisan 2024; 8:58:45 >
  • FletneR_ F kullanıcısına yanıt

    Merhaba, otomatik park yok

  • Bu havalandırma ile alakadır. Eğer klimanız yazın soğutuyorsa veya kışın sıcak hava üflüyorsa, eğer havayı dışarıdan alıyorsa, diğer araçların egzoz gazlarını da içeri alacaktır. Bu önlemek için iç sirkülasyon düğmesine basmalısınız. Yazın klima çalışırken sorun olmaz, ancak kışın sıcak hava üflerken iç sirkülasyon uzun süre açık kalırsa nefesin neminden dolayı camlarda buğulanma olacaktır. Buda görüşünüzü kısıtlar.

  • Nissan sayfasında Türkiye, Asya grubunda yer almaktadır. Yani Avrupa'ya gelen araçların donanım seviyeleri ile Türkiye'ye gelen araçların donanım seviyeleri arasındaki fark bundan kaynaklanmaktadır. Ayrıyeten Nissan Türkiye'nin de ülkemize hangi araçların ve hangi donanım seviyelerinde geleceğine de karar veriyor olması da bunda etkili olabilir. Çünkü Japonya daki bazı Nissan X-Trail donanımlarında orta dikiz aynası altında bulunan mandala basıldığında arka camda bulunan kamera görüntüsü iç dikiz aynasına yansıtılıyor. Yine torpida gözü içinde bir SD kart yuvası var. Görüntüleri mi kaydediyor yoksa yüklü kart takılarak multimedya ekranında müzik Tv mi izleniyor bilemiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.