Şimdi Ara

No35 Yazılım , Google Reklam Hizmetleri , Web Tasarım (Özel Fırsatlar , İndirimli SEO ve Tasarım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • No35 Danışmanlık , İzmir Google Reklam Hizmetleri , İzmir Reklamcılık , İzmir Yazılım ve Danışmanlık , firması olarak 2013 yılında İzmir merkezli olarak kurulmuştur. Müşterilerimizin ihtiyacı ve talebi olan tüm hizmetleri, ön fizibilite ve plan-proje çalışmaları ile daha güvenli bir şekilde tamamlamaktayız.


    Uzman ekibimiz ile, almış olduğunuz hizmet her ne olursa olsun hün içerisinde ilgilenilip en kısa sürede tüm problemler tarafımızdan çözülmektedir. İster yazılım , ister reklam… Almış olduğunuz hizmet ile ilgili işlemleri web sitemizden takip edebilir tek tıkla ödemelerinizi yapabilirsiniz. Almış olduğunuz hizmet alanında herhangi bir talep yada desteğe ihtiyaç duymanız halinde ulaşabileceğiniz birden çok departmanımız mevcuttur.




    Kullanmayı planladığınız yazılımı sizinle eş güdümlü çalışarak en doğru ve verimli şekilde hazırlıyoruz. Yapımın her aşamasında sizinle fikir alışverişi yaparak en mükemmel sonuca beraber ulaşıyoruz. Bu şekilde sizlere en iyi sonuçları emin adımlarla vermiş bulunuyoruz. Daha iyisine hep birlikte sizler için karar veriyoruz.


    Firmanızın kurumsal kimliğini güçlendirmek için gerekli olan web sitenizin tasarımını sizi en iyi yansıtacak şekilde yapıyoruz.



    İzmir Yazılım Hizmetleri


    Web Tasarımı

    Bir Web Sitesi ve Web Tasarım Nasıl Olmalıdır?

    • Web tasarımı izmir bütün mobil cihaz ve platformlara uygun çalışır.
    • Web projesi için ayırdığınız proje maliyetini düşürür “Mobil tasarım maliyetini ortadan kaldırır”
    • Arama motorlarına tam uyumlu arayüzler tasarlanır.
    • Masaüstü bilgisayarlarının bütün ekran çözünürlüklerine uyumludur.
    • Web sitesi hızlı açılabilmeli ve buna göre grafik optimizasyonu yapılmalıdır.
    • İçerikler kolay okunabilmeli, ziyaretçi sitede kaybolmamalıdır.
    • Web tasarımı, interaktif yapılara uygun dizayn edilmelidir.
    • Her türlü ek entegrasyonlara tolerans sağlıyabilecek şablonu olmalıdır.
    • Dil tercihi ve metatag tanımlamaları doğru belirtilmelidir.
    • Sitenin talep edeceği kitleye yönelik renk ve çizgiler taşımalıdır.
    • Gerekli temel SEO düzenlemeleri yapılmış olmalıdır.



    İzmir Reklam Hizmetleri



    No35 Danışmanlık ekibi olarak uzman kadromuz ile İzmir‘de birçok işletmeye Adwords Reklam hizmetleri vermekteyiz. Belirteceğiniz bütçeler ile ne kadar yatırım yapacağınıza tamamen siz karar veriyorsunuz. Sizlere sunduğumuz düzenli raporlamalar ile tüm web sitesi ziyaretlerini istediğiniz her an online sistem üzerinden takip edebilirsiniz.

    İzmir Google Adwords Reklamları vermek istiyorsanız https://no35danismanlik.com/reklam-hizmetleri/’u ziyaret edebilirsiniz.

    Reklamlarınızı Google Sertifikalı uzman ekip üyelerimiz ile tamamen hedef kitleye yönelik nokta atışları sağlayarak yönetiyoruz. Buda sizlere doğru kullanıcı akışı ve verimli bütçe kullanımı sağlıyor. Sizlere daha kaliteli hizmet sunmak ve en iyi sonuçları almanızı sağlamak adına çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz.

    İzmir Google Adwords reklam hizmetlerinde en kaliteli geri dönüşler ve doğru çözüm ortaklığı için sizlere destek olmaya hazırız.



    Seo Uzmanlığı

    SEO ' nun Önemi

    SEO birçok internet sitesi, blog, e-ticaret platformu için en etkili takipçi çekme yöntemlerinden bir tanesidir. SEOnun önemi, özellikle dijital platformların artış gösterdiği günümüzde daha öne çıkar. Dijital pazarda kendini ön plana çıkarmak isteyen firmaların profesyonel SEO hizmeti aldıkları görülür.

    Bunun en önemli nedeni, ekstra para harcamadan organik takipçi çekebilme isteğidir. Site kurulumundan 6 ay sonrasına kadar düzenli içerik girilmesi halinde Google gibi arama motorları, siteyi indexler.

    SEO çalışmasında önemli olan kıstaslardan bir tanesi devamlılıktır. Site içeriğini sürekli güncel ve orijinal tutmak, sayfanın engel yemesinin de önüne geçer. En çok aranan anahtar kelimelerden örülü ve mantık çerçevesine oturtulmuş metinler sayesinde siteler, kendini internet ortamında tanıtabilir. SEO, genellikle internette aranan kelimelerin, ürünlerin ya da bilgilerin arayıcıya sunulması mantığını taşır.



    Tüm Hizmet Ve Kampanyalarımızdan Faydalanmak İçin Aşağıdaki Linklerimizi İnceleyebilirsiniz.


    Google Reklam Ver : https://no35danismanlik.com/google-reklam-hizmetleri-izmir/


    Google İlk Sayfa Garantili SEO Çalışması : https://no35danismanlik.com/google-reklam-ver/


    Web Tasarımı ve Yazılım : https://no35danismanlik.com/izmir-web-tasarim/


    https://no35danismanlik.com








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.