Şimdi Ara

Nobredeki Hırs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Farkettinizmi Bilmiyorum Ama Nobre Son zamanlarda takıma gelen yıldızlar dolayısı ile forma şansının azaldığını farketti.Hırslanmış Gibi Gördüm Onu



  • hırslanmış ne kelime.. manyak oynadı ilk yarı, ikinci yarı da oynardı ama ilk yarı kendini fazla yorduğu için ve oyunu biraz rolantiye aldığımız için etkisiz göründü.. hep öyle oynasa taraftarın sevgilisi olurdu şimdiye kadar. tabi bunda almeida'nın gelişi de etkili.. keşke böyle devam etse, aldığı paranın hakkını verebilse..
  • en uyuz olduğum futbolculardandır. yılda kaç gol atıyor fakat 1-2 trilyon alıyo gidiyor.zengin oldu türkiye sayesinde.

    almeida tutar umarımda ytollarlar bu adamı
  • Nobre ezelinden beri hırslı bir oyuncu, ama Beşiktaş'ta Bobo nedeniyle ona forma şansı verilmediği için hırısını tek tük girebildiği maçlarda gösterdi. Dünkü maçta biraz fazla saçmaladı diye göründü gözüme. Hırslı olması güzel bir şey belki, ama aşırı hırs da zarar veriyor takıma. Q7 de hırs yaptı ve olanları görüyoruz. Nobre hırsından, topu sürekli ben kullanayım demesinden dolayı çift forvet başladığımız sistemde forveti teke düşürdü. Çalım atamayacağı hâlde gereksiz çalımlara kalkıştı. Pas kaybı yaptı yine orta sahada bolca. Almeida'nın gelmesi Bobo'nun da iyileşmesiyle doğal olarak hırsı tavan yaptı, çünkü forma tehlikeye girdi. Hırsı daha yarayışlı kullanırsa bir şeyler yapabilir. Attığı gol güzeldi, hele de bilerek attıysa ayrı bir güzeldir




  • Nobre bence turk statusunde oynadihi icin sansli bence bobo turk statusunde oynamali almeida bobo cift forvet olmali nobre 1 mac iyi sezon boyu yatar zaten nobre disinda oynaticak adam yok yabanci kisitlamasindan dolayi bobo ya yazik olcak oda bedava gidiyor aldiklarimiz cok cok iyi ama eldekileride kaciriyoruz
  • nobre kısaca yeteneksiz.
    sahip olduğu yeteneklerle santrofor oynayabilir ama orda da yetersiz türk statüsünde diye oynuyor
  • Deli İbo'nun memleketten getirttiği ballardan yemiştir.
  • Zaten Nobre Türk statüsünde olmasa Beşiktaş'ta barınamazdı :)
  • adamın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor sizcede arada bi bağlantı olabilir mi ?????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omertalord

    adamın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor sizcede arada bi bağlantı olabilir mi ?????

    yok artık yonetım anlamıştır adamın ne mal oldugunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CellaTurcica

    Deli İbo'nun memleketten getirttiği ballardan yemiştir.

    Delı Ibo'yu ornek almıssa 33'den sonra bu adamı hıcbır savunma oyuncusu tuttamaz
  • Almeida ile beraber Nihat oynamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sangre

    Almeida ile beraber Nihat oynamalı.



    Valla iyi bir nihat coşar. Aslında Nobre öyle ahım şahım top oynamadı. Adamların defansın almeidayı tutalım,simaoyu tutalım,q7 yi tutalım,gutiyi tutalım derken nobre inanılmaz boş kaldı. Yalnız ligde ve avrupada tek orta sahalı oynamaz. gutinin canı çıktı ileri-geri. fernandes yada ernst oynar guti biraz daha ileri sürülür hilbertte üzülerek kulübeye.
  • Madem schuster delirdi ve 5 hücumcu ile oynuyor,nobre yerine nihat tam doğru seçim olacaktır.Real socciedad gibi.

    -------------Almeida--------------
    ---simao--------Nihat------Q7---
    ------------Guti--Ernst-----------
    ---ibo-----ersan--sivok---Toraman--
    ---------------Cenk----------------

  • Nobre nin hirsi ve enerjisi her zaman vardi...

    ama gel gelelim yeteneksiz oldugundan yaptigi sarjlarin %70 i faul le sonuclaniyor. bal yapmayan ari gibi heryere kosuyor... teknik ve bitiricilik olsa cok daha iyi yerlerde olabilirdi ama yetenekleri kisitli... Bu takimda yeri yok. insallah bu hirsi birilerinin gozunu boyar ve hemen gider. eskisehir istanbulBB fln iyi is yapar aslinda.
  • hırs dersen bendede var, halısaha maçlarında fln mutlaka kaymaktan dizim kanar atlamaktan bi yerlerim yaralanır.ama gel gelelim tekniğim yok defans oynarım kimseye göz açtırmam.ama gel gelelim hiç beşiktaşa transfer olmayı düşünmedim hırslıyım diye.
  • Nihat almeidayla oynarsa kovacevicle yakaladigi uyumu yakalar sociedad gunlerine geri doner.
  • Hala Nihat diyorsunuz, adam şansına Porto maçında bir tane attı hemen kral oldu. Sakatlanınca da millet hemen "Tam eski günlerine dönecekti, sakatlandı" demeye başladı.

    Nihat'tan hiçbir şey olmaz, onun yerine Guti'yi sadece ofansif orta saha olarak kullanmak ve ön liberoda Ernst-Fernandes ikilisine yer vermek en iyisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    hırs dersen bendede var, halısaha maçlarında fln mutlaka kaymaktan dizim kanar atlamaktan bi yerlerim yaralanır.ama gel gelelim tekniğim yok defans oynarım kimseye göz açtırmam.ama gel gelelim hiç beşiktaşa transfer olmayı düşünmedim hırslıyım diye.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CellaTurcica

    Hala Nihat diyorsunuz, adam şansına Porto maçında bir tane attı hemen kral oldu. Sakatlanınca da millet hemen "Tam eski günlerine dönecekti, sakatlandı" demeye başladı.

    Nihat'tan hiçbir şey olmaz, onun yerine Guti'yi sadece ofansif orta saha olarak kullanmak ve ön liberoda Ernst-Fernandes ikilisine yer vermek en iyisi.


    Katılıyorum :)

    Ben de Ernst ile Fernandes'in beraber ön liberoda oynamasını istiyorum, ama yabancı sınırlamasına da takılabiliriz bu gidişle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.