Şimdi Ara

Noise.cash - Kripto Sosyal Medya ile BCH Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Noise sitesi Bitcoincash'i geliştirme, kullanımını arttırma, daha popüler yapmak ve kripto tahtına oturtmak amacıyla bir grup sponsorun desteğiyle oluşturulmuş bir sitedir. Yapı itibariyle neredeyse twitter'a benzemektedir.


    Başlıca kazanç yöntemi sitede yazı, resim, diğer kullanıcılarla yorumlarda etkileşim kurma olarak kısa içerikler oluşturmaktır. En az 5-6 cümle olmasına ve içeriğin kendi cümleleriniz olmasına dikkat etmelisiniz. Başkalarına ait kopyala yapıştır içerikler pek kabul görmez.


    Site şuan bir bot tarafından yönetilmektedir, bot sizi spam olarak işaretlerse herhangi bir kazanç elde edemezsiniz. özellikle yeni üye olacak arkadaşlar spama düşmemeye çalışın.


    Başka üyelere abone olunabilir, başkaları da size abone olabilir. Peşi sıra kimseye abone olmayın botu huylandırırsınız. Arka arkaya beğeni, yorum yapmayın yine aynı sıkıntı oluşabilir.


    Sponsorlardan biri tarafından içeriğiniz çok beğenilirse tek paylaşımla 1000 dolar kazanma şansınızda var.


    Dikkat etmeniz gereken konuları altta daha ayrıntılı anlatacağım. sitede istediğiniz dilde içerik paylaşabilirsiniz. Türkçe olursa daha az beğeni alır daha az kitleye hitap ederseniz. ingilizce önerilir. bunun için çeviriyi kullanabilirsiniz.


    Siteye üye olduğunuz gibi ilk iş, Wallet kısmına girerek kendinize ait bir BCH cüzdan adresi giriniz. Hemen altınada almak istediğiniz min. ödeme limitini yazınız. Eklediğiniz cüzdanın min. ödemesi düşük ise 0.01 usd dahi yazabilirsiniz. hatta hiç bir limit belirlemez her kazançta ödemeniz otomatik cüzdanınıza gönderilir. Burada dikkat edeceğiniz husus ödeme aldığınız cüzdanın alt limitinin bulunmaması. bitcoin.con dan cüzdan açabilirsiniz.


    Başlangıç için günde 2-3 adet içerik paylaşın, çok paylaşırsanız spama düşme riskiniz olur. Günde min. 10 yorum yapmaya çalışın ama her yorum peşi sıra olmasın. Beğendiğiniz içerikler için kalp simgesine dokunun ve karşı tarafın kazanmasını sağlayın. Bunuda arka arkaya yapmayın yine spam olursunuz.


    Spam a düşen hesaplar yeniden düzgün içerikler paylaşmaya ve siteyi düzgün kullanırlarsa 4-5 gün içinde yeniden kazanç elde etmeye başlıyorlar. dikkat edeceğiniz olay spama düşmemek.


    Yorumlarda paylaşılan içeriğe uygun cümleler kurun. Hey harika, vay canına, günaydın, iyi akşamlar, çok sevimli gibi kısa cümleler oluşturursanız yine spama düşersiniz.


    facebook, twitter gibi paylaşım sitelerinden bulduklarınızı paylaşmayın, içerik mümkün olduğunca size ait olsun. alacağınız bir beğeni ile 0.01 - 0.20 usd arasında kazanç elde edebilirsiniz. Siteden günde 20 dolar kazanan üyeler var.


    Sitenin kendi belirlediği bir kaç kuralı var, onlarıda okuyunuz. Küfürleşme yasak, polemik içeren içerikler yasak, müstehcen resim vb. paylaşmak yasak.


    Sitede kanallar ve odalar var. kanallar siteyi en çok kullanan filipinli, venezuellalı, bangladeşli üyeler tarafından kapılmış durumda. Orda paylaşım yaptığınızda onların onayına tabisiniz, ya onay vermiyorlar yada çok geç onay veriyorlar. Odalarda onay olayı yok, içeriği paylaştığınız gibi hemen yayınlanıyor. Daha çok abone çekmek için odaları kullanmanızı öneririm.


    Spam konusuna özellikle dikkat edin site oldukça kazançlı, doğru kullanmak koşuluyla.


    Ödeme limiti koymazsanız her kazandığınız miktar direkt cüzdanınıza gönderilir.


    Ödeme kanıtı olarak son aldığım BCH'ler aşağıdadır. Bitcoin.com mobil cüzdanını kullanıyorum ve tavsiye ederim.



    Noise.cash - Kripto Sosyal Medya ile BCH Kazan



    Kayıt olmak için linkimiz : https://noise.cash/u/BraveTR




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bkirsan -- 10 Eylül 2021; 1:21:44 >







  • up

  • up

  • Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

  • upp

  • Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upppp


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.