Şimdi Ara

Nokia 1600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu model hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim özellikle kulanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim



  • Nokia 1110 ve Nokia 1600 uygun fiyat ve kolay kullanım özellikleri ile bir telefondan beklenen herşeyi fazlasıyla sunuyor.

    Nairobi, Kenya'da gerçekleştirilen basın toplantısında Nokia, gelişmekte olan pazarlara hareketlilik getirmek üzere belirlediği stratejisini açıkladı. Bu basın toplantısında Nokia ayrıca Afrika gibi gelişmekte olan pazarlarda ilk kez cep telefonu ile tanışacak tüketicilere yönelik iki yeni ürünü olan Nokia 1110 ve Nokia 1600'ı da tanıttı. Nokia 1110 ve Nokia 1600, Nokia'nın kolay kullanım, güvenilirlik ve uygun fiyat avantajlarının bir arada sunulduğu ve teknolojik özellikleri ile tüketicilere düşük maliyet
    fırsatı sunan ilk kez cep telefonu kullananlara yönelik ürün sınıfına katıldı. Nokia 1110 ve Nokia 1600'ın 2005 yılının 3. çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

    Nokia yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Hızla büyümekte olan pazarlarda cep telefonu kullanıcılarının sayısı gözle görülür bir şekilde artıyor ve bunun yanında Afrika'daki kullanıcı sayısındaki büyüme oranı da oldukça belirgin şekilde yükseliyor. Nokia olarak bu yılın sonunda Afrika'daki abone sayısının 100 milyon olacağına ve 2009 yılında ise bu sayının iki katına çıkarak 200 milyona ulaşacağına inanıyoruz. Nokia 2010 yılında dünya çapında 3 milyar insanın iletişim halinde olmasını hedefleyerek sektöre yön veriyor. Mobil dünyanın hareketliliği istihdam yaratmak, sosyal hizmetlere yeni iletişim kanalları açmak ve ekonomiyi dengelemek konusunda bir çok yarar sağlıyor" dediler.

    Nokia yetkilileri sözlerine devam ederek, "Nokia olarak Afrika gibi yeni gelişmekte olan ülkelerde elde ettiğimiz başarının sırrının cep telefonu sahibi olmanın maliyetini düşürmek amacıyla operatörlerle birlikte çalışmak olduğuna inanıyoruz. Bunun yanında önemli olan bir diğer şey ise mobil dünyada ilerlemeyi önleyecek olası bariyerleri ortadan kaldırmak amacıyla devlet birimleri ile sıkı ilişkiler içinde olmaktır. Cep telefonlarında şebeke çözümleri ve denetim altına alınmış çevrelerin doğru birleşimi ile operatörlerin ayda 5 USD'dan daha az bir maliyetle tüketicilere mobil servisleri sunduğunu öngörüyoruz. Mobil servislerdeki maliyetin uygun hale getirildiğinde gelişmekte olan pazarlardaki büyümenin de hızla artacağını düşünüyoruz" dediler.

    Nokia 1110 ve Nokia 1600
    Nokia cep telefonları kolay kullanım özellikleri ile ünlüdür. Nokia 1110 ve Nokia 1600 da grafik ikonları ve geniş font ebatlarını kullanım imkanı sunan yeni kullanıcı arabirimi ile bu geleneği sürdürüyor.

    Nokia 1110, güneşli havalar için ideal olan ve ters çevrilmiş siyah ve beyaz bir ekran sunarken, Nokia 1600 65,536 renk desteğine sahip bir ekranla tüketcilerin karşına çıkıyor. Çağrı ve rehber yönetim gibi yeni özellikler telefona ulaşımı hızlandırıyor. Bir diğer özellik ise büyük fontlarla okumayı kolaylaştıran ve aynı zamanda kullanıcının yerel dilinde saati anons eden Alarmlı Konuşan Saat'tir.

    Nokia 1110 ve Nokia 1600, teknoloji harikası radyo yazılımı AMR ve SAIC'e dayalı ses kalitesi sunar. AMR (Uyumlu Çoklu Ağ) teknolojisi operatörlere şebekeleri ile yumuşak ve düşük maliyetli ses kapasitesi sunar. SAIC (Tek Antenli Radyo Parazit Engelleme) şebeke kapasitesi ve çağrı kalitesini geliştiren şebekeden bağımsız bir özelliktir.

    Her iki ürün de ilk kez cep telefonu kullanacak kişilere ekranda görsel bir rehber olan "Demo Mode"u içerir. Demo rehber aynı zamanda telefona SIM kartı takmaksızın önceden yüklenmiş oyunları oynama ve Konuşan Saat'i duyma imkanı sunar. Nokia 1110 ve Nokia 1600 MP3 dereceli sesler ve polifonik zil sesleri imkanı sunuyor.

    80 gram ağırlığındaki Nokia 1110, 5 saate kadar konuşma ve 380 saate kadar bekleme süresi sunmaktadır. Standart satış paketlerindeki renkler beyaz, mavi, gümüş, açık gri ve koyu kahvedir.

    85 gram ağırlığındaki Nokia 1600 ise 5,5 saate kadar konuşma ve 450 saate kadar bekleme süresi sunmaktadır. Mevcut renkler siyah, beyaz, açık gümüş, mavi gümüştür.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.