Şimdi Ara

Nokia 500 --- 299 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba..

    şu an bimeksde nokia 500 299 tlye satılıyor ?? ben şuanda askerim ve izine geldim dönmeden önce bir telefon almayı planlıyordum malum askerlik şartları gizli kapaklı kullancaz vs derken üst düzey olmayan sıradan işlerimi görecek ucuzda bir şey arıyordum..Samsung s5610 ile Asha 501 arasında takılmıştım asha almaya daha yakındım..

    Şimdi sitelerde gezinirken bimeks de gördüm ... daha önce nokia 701 ve 700 kullandım sonuçta 500 de bunlara yakın bir telefon kamerası whatssapp vs tam bana göre zaten kullanacağım askeriyede akşamları en fazla 1 saat olacak biraz görüşme biraz müzik biraz face bi kaç fotoğraf..

    benim ihtiyaçlarıma göre bu telefon şuanda bedava gibi duruyor...Ama neden bu kadar ucuz sıkıntılı bir seri mi bilmediğim bir şeymi var yoksa kampanya olduğu içinmi sonuç olarak askerliğimin bitmesine 5 ay kadar kaldı o süre içinde işimi görür diye düşünüyorum ama :S







  • Nokia 500 Symbian işletim sistemini kullanan son telefonlardan ve Symbian işletim sistemli telefon artık üretilmiyor.O yüzden fiyatı düşük.Ayrıca artık eski bir model ve bu telefonda grafik motoru yok.Yani 3D oyun oynayamazsın.Eğer güzel bir şey istiyorsan Samsung Galaxy Y var.Hemde ufak boyutlu saklaması kolay olur.

     Nokia 500  ---  299 Tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.