Şimdi Ara

Nokia 5230 Symbian Anna Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonum Nokia 5230, türü RM-558. Telefonda eski bir symbian yüklü.(symbian v5 sanıyorum)
    nternette Symbian Anna güncellemesinin 5230 için de uygun olduğunu okudum. Nokia Suite programından yazılımın güncellenebileceği söyleniyor nokianın sitesinde de.
    Fakat telefonu bağlayıp nokia suite girdiğimde herhangi bir güncelleme kullanılabilir değil. Telefonun yazılımını Symbian Anna'ya nasıl yükseltebilirim? Daha önce yapmış ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.



  • 5800 için yok ki 5230 için olsun. anca anna görünümlü cfw bulabilirsiniz. onun da hangisini bulursunuz beğenirsiniz bilmiyorum. uzun zamandır uzağım ben de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gegirti

    5800 için yok ki 5230 için olsun. anca anna görünümlü cfw bulabilirsiniz. onun da hangisini bulursunuz beğenirsiniz bilmiyorum. uzun zamandır uzağım ben de

    Ama nokia'nın sitesinde falan 5230 5800 ve birkaç model için daha güncelleme edinilebilir şeklinde bilgi vardı. Çok ilginç. Peki bu cfw'leri telefona nasıl yükleyebiliriz? Özellikle mesajların oturum şeklinde olmasını istiyorum ben, bu şekilde oluşturulmuş cfwler var mıdır?
  • en son güncelleme v60 var 5800 için 5230'un da 5800'a yakın zamanda çıkmıştı sanırım. forumda veya internette farklı sitelerde bulabilirsin, 5230 cfw diye aratıp isteğine uygun birini bulabilirsin sanırım. yalnız şunu da belirtiyim cfwlerde her ne kadar hata yok dense de küçük hatalar olabiliyor eğer böyle hataları sevmeyen biriyseniz sinir olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.