Şimdi Ara

Nokia 5800 XpressMusic video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
3
Favori
174.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GÜZEL AMA ÇOK PAHALIDIR BU
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Speed-Step

    Bakalım her yeni dokunmatik ekranlı akıllı telefonun Apple'ın iPhone'u ile karşılaştırıldığı günümüz akıllı telefon pazarında Nokia, kullanıcılara neler sunuyor.


    Nokia'nın bu cihazda yaptığı en büyük akıllılık, ilk genel dokunmatik cihazını doğrudan iPhone'a rakip bir cihaz olarak çıkartmak yerine tamamen farklı bir fiyat, donanım ve kullanım segmentinde çıkartmak oldu, bu nedenle karşılaştırılamaz cihazlar oldular; şu anda da biri elma biri armut olarak yollarına devam etmekteler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gfbdogukan47

    telefon ankarada tum telefoncularda 850 Tl Bimekste de var 830 TL ama ben arasıtrmalarım sonucunda N79 u tercih ettim yarın alıyorum 700e hem daha ucuz hem daha güzel bnce..


    Bimeks fiyatı 947 Lira KDV dahil.. gerçi bu internet sitesinde belki mağazalarda değişik olabilir.
  • nokia nokia başka yok sanki...
  • çakmaları var 200 ytl ye
  • Bendede açılmıyor
  • iphone un tırnağı bile olamaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: profiteer


    quote:

    Orjinalden alıntı: gfbdogukan47

    telefon ankarada tum telefoncularda 850 Tl Bimekste de var 830 TL ama ben arasıtrmalarım sonucunda N79 u tercih ettim yarın alıyorum 700e hem daha ucuz hem daha güzel bnce..


    Bimeks fiyatı 947 Lira KDV dahil.. gerçi bu internet sitesinde belki mağazalarda değişik olabilir.



    yazdığın gibi internet fiyatı o (:
    sana en yakın mağazayı arayıp öğrenebilirsin 1 hafta önce ben heryerde fiyat arastırmıstım ordan biliyorum 830 bimekste 835 yada yani 5-10 lira fazla yada eksik;)
  • arkadaşlar anti nokiacı vs. değilim ama bu telefonu 2 kere değiştirdim 2side sorun cıkardı sorun cıkma ihtimalını goze alıp alacagım diyorsanız alın.
    Telefonu almadan önce 5800 ana baslıgınıda inceleyin sonradan pişman olmayın.
    Inceleme için tesekkürler..
  • Şu Nokia Kameralarını samsung dan alsın bari....
  • telefonun sorunlu olduğunu biliyorum ve birçok kişide biliyor..
    bunu bile bile alıcam evet. sonuçta bir telefon garantisi var verirsin yaparlar bunda büyütülcek birşey yok..
    sanki dünyanın sonu geldi yaa..

    o takoz gibi iphonu aldığınızda sanki çok düzgün çalışıyordu.. aldım 2 hafta içinde elimden çıkardım berbat bir ürün olamaz benim içinde iphone berbat bir ürün

    iphone alacağıma bu çin işi TV'li telefonlar var ya onlardan alırım daha iyi
    ve bence Samsung Omnia iphone dan daha güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 14 Mart 2009; 23:56:21 >
  • piyasaya çıktığı hafta eniştemin patronu aldı ve inceledik. iphone kullananlar geçmesin. hayal kırıklığı yaşar. ekran aynı özelliklere sahip değil!

    Not : GPS samandırada çekmedi(ne hikmetse). İphone 50 mt ıskalamayla buldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 15 Mart 2009; 0:10:12 >
  • ya resmen dokunmatik olsunda ne olursa olsun diye çıkarılmış berbat bi telefon değmez açıkçası iphone nin donanımsal(!) olmasada yazılımsal açıkları var ama taş gibi telefon bence keşke bendede bitane olsa
  • Klasik verildiği parayı haketmeyen gösteriş meraklıları için biçilmiş kaftan bir nokia telefonu!
  • verildiği parayı sonuna kadar hak eden,fiyat performans oranı 5 üzerinden 5 olan bir telefon.garmin gps ile 500 tl lik gps cihazınıda yanınıza alıyorsunuz,8gb hafızası ile 500 dolarlık ipodunuz yanınıza alıyorsunuz,3.2mpx pek kötü kamerası ile acil durumlar için fotoğraf çekebiliyorsunuz,keza bu aynı kamera ile süper kalitede 640x480 video çekiyorsunuz 30 fps ile (fotoğraf çekimi için k790i mi kullanıyorum kamera kaydı için 5800) bunu çekebilen bi kamera 200 300 tl civarında falandır heralde,wirelessden sağdan soldan internete giriyorsunuz iphone un yanında ben internete wirelessden girerken iphone benim bağlı olduğum wireless ağını bile bulamazken pili bittince i phone u çöpe atarken bu kadar all in one bi cihazı kötülemenin ve iphone ile karşılaştırmanın mantığı bu cihaza ulaşamamaktan başka bişe değildir.ciğer kedi mundar 3lüsü.!
  • dea
  • Daha önceki video incelemelerindeki diksiyon probleminin üzerine düşerek, ilerleme katedilmiş.yer almakta,yapılmakta,oluşmakta terimleri; yer alıyor,yapılıyor,oluşuyor olarak türkçeye uygun olarak cümlede kullanmaya başladığın için, daha rahat şekilde dinlenebildiğine inanabilirsin.
    Son bir detayı da atlamak istemiyorum.3 ci diye bişey yok türkçe de, bu terim zaten yabancı kelim three g olarak okumanda fayda var.

    Başarılar dilerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FaTaLiTY41

    verildiği parayı sonuna kadar hak eden,fiyat performans oranı 5 üzerinden 5 olan bir telefon.garmin gps ile 500 tl lik gps cihazınıda yanınıza alıyorsunuz,8gb hafızası ile 500 dolarlık ipodunuz yanınıza alıyorsunuz,3.2mpx pek kötü kamerası ile acil durumlar için fotoğraf çekebiliyorsunuz,keza bu aynı kamera ile süper kalitede 640x480 video çekiyorsunuz 30 fps ile (fotoğraf çekimi için k790i mi kullanıyorum kamera kaydı için 5800) bunu çekebilen bi kamera 200 300 tl civarında falandır heralde,wirelessden sağdan soldan internete giriyorsunuz iphone un yanında ben internete wirelessden girerken iphone benim bağlı olduğum wireless ağını bile bulamazken pili bittince i phone u çöpe atarken bu kadar all in one bi cihazı kötülemenin ve iphone ile karşılaştırmanın mantığı bu cihaza ulaşamamaktan başka bişe değildir.ciğer kedi mundar 3lüsü.!


    Sizin gibi iPhone cahillerine laf anlatmaktan sıkıldım. O yüzden sadece kalınlaştırdığım kısım hakkındaki bilgini tazele yeter.

    @GeceBekcisi

    Bundan sonra çıkacak hiç bir dokunmatik cihaz; kullanım ya da üretim amacı her ne olursa olsun iPhone ile kıyaslanma kaderinden kaçamayacaktır. "Dokunmatik" dendiğinde akla gelen ilk cihaz iPhone'dur ve bu konunun standardıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 15 Mart 2009; 2:13:42 >




  • arkadaslar videolarınız firefox ta çalışmıyor..eskiden sorunsuz izliyordum son bir haftadır değişiklik mi yaptınız nedir...
    safari de ve explorerda calışıyor..
  • Mesut bey internette gezinirken 5800XM ile boğuştuğunuzu görünce dayanamadım. Telefonu düz tutarak 5800XM ile internette gezinmek; düz bir metni word varken metin belgesi ile sağa doğru yazmak gibi geldi bana :) Telefonu yan tutarak (belki de bu özelliğin konulmasında ki en büyük neden web browsing) forumlarda ve hatta en içerikli sitelerde bile gezinmek çok kolay. Birde öyle denerseniz sanıyorum ki olumsuz yöndeki fikrinizi değiştireceksiniz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Drift

    Daha önceki video incelemelerindeki diksiyon probleminin üzerine düşerek, ilerleme katedilmiş.yer almakta,yapılmakta,oluşmakta terimleri; yer alıyor,yapılıyor,oluşuyor olarak türkçeye uygun olarak cümlede kullanmaya başladığın için, daha rahat şekilde dinlenebildiğine inanabilirsin.
    Son bir detayı da atlamak istemiyorum.3 ci diye bişey yok türkçe de, bu terim zaten yabancı kelim three g olarak okumanda fayda var.

    Başarılar dilerim.



    Drift arkadaşım kendi yazdığınız şu metni bir Word programına kopyaladıktan sonra, altı çizili kelimelerin kaç adet olduğunu sayıp, birde kendinizin Türkçe`ye olan hakimiyetteki muhasebesini yapın. Bilmediklerinizi önce siz öğrenin ki (www.tdk.gov.tr ) başkalarını eleştirebilecek hakkı kendinizde görün.
    Ayrıca buraya insanlar bilgi paylaşmak için giriyorlar, gayette anlaşılabilir bir Türkçe kullanılmış..

    Daha detaylı bir inceleme olabilirmiş ama. Yinede teşekkürler DH ekibine..




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.