Şimdi Ara

NOKİA 5800EX Telefonum ,”Sim Kart Kaydı Yapılamadı Uyarısı”Acilll :8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NOKİA Telefonum ,”Sim Kart Kaydı Yapılamadı Uyarısı” Veriyor!

    Nokia 5800EX KULLANIORM . Bir süredir telefonum durup dururken çekmemeye ve SIM Kart Kaydı Yapılamadı veya Bilgi Servisini Kontrol Edin hatalarını veriyor.
    Çoğu zaman konuşma yaparken veya mesajlaşırken telefonum bir anda şebekeyi kaybettiğinden iletişimim yarım kalıyor. telefonu acıp kapattıqımda tekrar düzeliyor neden olabilir bu sorun arkadslar bilen varmı şimdiden tşkler..



  • telefonunun imeisi klonlanmış olabilir.
  • Bir akadaşımın n73 ünede olmuştu :)
    Sanırım klonlama olayıydı çünkü imei sorgulatınca Cumhuriyet başsavcılığınca aranan cihaz yazıyordu
  • Arkadaslar Imeı Numarasını Sorqulatım kAYTLI Yazodu öle sık sık olmuyor ama msj yollarken arama yaparken birden sebeke gidiyo ve biraz geçtikten sonra sım kart kaydı yapılamadı diyor :(
  • s.a sim kart kaydi yapilamadi uyarisi e mail ile alakali olan bi durum degildir. muthemelen telefonun sim kartini kabul etmiyordur. yada sim kart girisinde temassizlik ve ariza soz konusudur. Boyle bi durum genellikle cin mali telefonlarda oluyor fakat sim kartinda manyetik bi zedelenme var ise sendede olabilir. Soyle bisey dene baska bi sim kartta da ayni sorunu yasatiyormu eger yasatiyorsa sim kart girisin arizalanmistir. Yapmiyorsa en yakin bi avea vodafone yada turkcell hattin neyse bayisine git ve kartinin yedek simini al. kullandigin simide kir gitsin. ki muhakkak sim kartindadir sorun. cok eskidir uzun zaman kullanildigi icin boyle bi durum soz konusudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 13 Şubat 2011; 22:38:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.