Şimdi Ara

Nokia 5800XM Earpiece Problemi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam.
    1 Hafta içinde bu aleti almayı dusunuyorum fakat konusma sirasinda karsı tarafın sesinin azalip artmasi sorunu iyice kafamı karıstırdı.Sitede bununla ilgili 2-3 konu var sadece fakat dünya geneli gercekten bunu tartısıyor.Youtube'da videolarla hoparlorü cıkararak çözümler üretilmiş fakat 900YTL ödedigim alete bunu yapabilecegimi sanmiyorum.Kullanan arkadaslar bu probleme deginmemişler nerdeyse,farkındamı degiller yoksa her 5800'da yokmu bu olay? 2.sorum'da şudur 1-2 ay beklesek yeni gelen telefonlarda bu problem Nokia tarafindan düzeltilmiş olur mu?
    Çok kararsızım simdiden teşekkürler.

    Bu SORUN GERÇEKTEN VAR MI?



  • Senin şansına dostum. Ben aldım sorun yok, arkaşım da aldı herhangi bir problem onun telefonunda da yok. Ancak bir sorun var ki bu kadar tartışılıyor. Ona göre karar ver.
  • bende de en başta yoktu. sonradan oldu. youtube daki gibi açıp hallettim. gerçi bu arada biraz kenarlarına zarar verdim, tamamen benim beceriksizliğim de olabilir ama çok da kolay bi iş değil. en önemlisi de sd kartı çıkarmadan yapmışım. yaparken sd kartı kırdım. ama almayı düşünürsen alıp götür bi kvk'ya hoparlörü değiştirirler diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.