Şimdi Ara

NOKIA 6 KAPANDI AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia 6 bir telefonum var yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve bugüne kadar telefon ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım.

    Fakat bugün sabah telefonumdan Discord'a girerken telefonum garip şekilde bir anda aşırı şekilde kasmaya başladı. Ben de ne yapacağımı bilemeyip telefonumdaki sayılı uygulamadan biri olan clean master'a girip bir orada sorunumu halletmeye çalıştım ama telefon çok kastığından olacak gibi değildi. Orta tuşu kullanarak telefonun ana ekranına geldikten sonra telefonu kapat düğmesine bastım.


    Sonradan açmaya çalıştığımda telefon açılmadı. Bir süreliğine telefonu sadece açma tuşuyla açmaya çalıştım. Olmayınca pes ettim bir kablo ile telefonumu pcme bağladım. Nokia 6 olarak gözükmesi gereken yerde QHSUSB_BULK isimli bir şey vardı. Neyse işte oraları kurcaladım falan sürücüleri güncelle diye bir seçenek buldum iyi hadi yapayım dedim yaklaşık 10dk gibi bir sürede oldu fakat telefonda bir değişiklik yoktu.



    Kendim halledemiyorsam son çare internetten resetlemeye bakayım denedim çoğunda telefon şarjdayken güç tuşu ve ses tuşlarına aynı anda basmayı deneyin diyordu ben de denedim ekranımda normal Nokia logosu falan çıktı işte ekranımda 20dk gibi bir süre boyunca sırf o yazı kaldı sonunda yazı gitti ve ekranımda siyah ışık yanmaya başladı


    Bu olduktan sonra telefona hiçbir şey yapamadım. Pcye bağlayınca cihaz arızalı fln diyor, güç tuşu ve ses tuşlarına basıyorum hiçbir şey olmuyor. Ne yapsam düzelebilir aklınıza gelen en garip şeyi denemeye bile razıyım

    (telefon androidin kaçıncı sürümü hiçbir fikrim yok ama ne zaman sistem güncellemesi falan görsem hiç ertelemiyorum gördüğüm an güncelliyorum)


    Biraz karışık anlatmışsam kusura bakmayın böyle forumlara çok yazı yazmam da :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGDuck -- 21 Ocak 2021; 21:14:50 >







  • kardeşim geçmiş olsun. bence yüksek ısıya bağlı fiziksel bi bozulma olmuş telefonunda. pek anlamam bu işlerden ben de senin gibi kullanıcıyım ama şunu biliyorum ki discord denen program bu telefonu resmen fırın gibi ısıtıyor. ben bi 5 dk falan kullandım baktım telefon tutuşacak gibi oluyor kapattım. sen sürekli kullanmışsın sanırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.