Şimdi Ara

Nokia 6110 Navigator - Inceleme, Program, Paylasim ve Bilmek Istediginiz Hersey...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, yaklasik 2 ay once nokia 6110 navigator aldim. Ilk gunler pek bi hevesliydim gps agzimi sulandirdi, kemeradaki panaromik cekim cok iyiydi fakat zaman gectikce ne harita nede program bulabildim. Simdi ise cihazdan sogumaya basladim. Burayi acma amacim benim gibi cihazi ozelligi icin alipda kullanamayan insanlari toplamak ve gerek harita gerekse diger navigasyon programlarindan tutunda symbian uygulamalarina kadar bir bolumde toplayarak sadece 6110 Navigator'e ait bir bolum olusturmak. Eger sizde 6110 Nav. kullaniyorsaniz veya alma niyetiniz varsa dogru yerdesiniz. Hosgeldiniz...



  • Buraya bir inceleme yazmak istedim. Tam olarak basimdan gecenleri ve sorun yasadigim seyleri anlatacagim size, tabi sorundan fazla guzellik var bu cihazda onlarada kendi gordugumce deginecegim biraz.

    Oncelikle benim aldigim cihaz beyaz renk. Cihazi 2 ay kadar once 735YTL'ye aldim, haliyle grey bir cihaz bendekini betax isimli bir firma getirdim. Piyasada basak, mhd, hizli servis vb. gibi birkac firma daha var bunu getiren. Yalniz birseye dikkat cekmeliyim cihazin fiyati cok oynak 850YTL ve 1000 YTL arasi suanda. Cihazin N95'e basa yani haliyle GPS vericisi cunku icinde 32 Kanal (Evet yanlis okumuyorsunuz tam 32 kanal) Navteq marka gps alicisi var, bu sebeple tomtom calisiyor hic sikinti cikmiyor. Icindeki gps in uydulara baglanma zamani degisken. Eger yolda hareket halinde iseniz bu islem 1,5 dk. sabit duruyor iseniz 25sn. gibi bir surede gerceklesiyor. Uydu baglantisi kesinlikle tunellerde kopmuyor. Aracin on camina veya yan tarafina sabitlerseniz telefonu gps sorunsuz calisiyor ve hep full cekiyor. Kamerasi cok guzel cekiyor (bu konuda ciddiyim) gunduz cekimleri iyi, gece cekimleri ise flash aydinlatirsa super oluyor aksi halde gece cekimleri karincali cikiyor. Kemerada en sevdigim sey panaromik cekim modu. Kocaman bir dagin tamamini cekebiliyorsunuz 6110 kendi birlestiriyor. Hoperloru feci sekilde ses veriyor ciddi manada rahatsizlik bir verebiliyor. Stereo olmasi sebebiyle ses yuksek cikiyor. Radyo ve mp3'u kulaklikla dinlerken ayni seyi soylemek cok mumkun degil. Ses ne cok yuksek nede cok kisik. Fakat karsilastirma yapmak gerekirse arabada, otobuste veya sesli bir ortamda bile disardaki sesi duymuyorsunuz kulaklik yeterli duzeyde ancak ses yuksek olsun diyorsaniz bu pek mumkun degil. Batarya tam olarak sarj edildikten sonra (arama yapmadan, gps acmadan, kurcalamadan vs.) ta olarak 6 gun gidiyor. Bu sure gunde 35dk konusma, 25-30 mesaj ile 3-4 gun seviyesine dusuyor yinede bu tip bir alet icin cok iyi bir sure. Gelelim eksi yonlerine benim cihazim 1 ay sonra hata vermeye basladi, aldigim hata kamerayi actigimda sistem hatasi deyip kapamasiydi. Onuda nokia yazilim guncellemesiyle hallettim onun haricinde bir sorun cikarmadi bana. Tek eksik yani bence en kotu tarafi navigasyon programi yok cihazin bulmak imkansiz, hele haritalari deseniz oda oyle. Icinden route 66 cikiyor full dvd butun dunya haritalari vs. oyle ki icinde zambiya detayli haritasi bile var. Ama gelin gorun ki icinde turkiye yok. Nokia maps'da hikaye indirdim deneidm kadikoy, uskudar sisli tamamda. Ben pendikte oturuyorum otoban harici birsey yok, umraniyede calisiyorum yine otoban harici birsey yok. Suana kadar yasadigim en buyuk sorun bu oldu benim icin. Cihazi alacaklar hic dusunmeden alsinlar mutlaka ama mutlaka made in germany alin cunku made in china olanlarin trde garantisi yok tam grey :) germany olanlari alirsaniz urunler avrupada bir ulkeden ithal edildigi icin my nokia sayfasina girip cihazini kayit edin trde 1 yil kvk ve nokia kom. garantisinden yararlanin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.