Şimdi Ara

NOKIA 6131 BLUETOOTH KULAKLIK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, benim de nokia 6131 telefonum var 4-5 aydan beri kullanıyorum. Telefondan genel olarak memnunum ama bir sorunu var. Sizlerinde başına geldimi bilmiyorum ama bence büyük bir sorun.

    Nokia Bluetooth BH-800 kulaklık aldım telefonla eşleşiyor, kullaklık üzerinden son arananları arıyor fakat kulaklıktan ses gelmiyor.
    Nerdeyse diğer bütün nokia telefonlarla kulaklığı denedim hiç bir sorun çıkarmadı. Aynı telefondan eşimde de var onda da aynı sorunu yapıyor.
    Sormadığım yer kalmadı. Nokia2 nın türkiye ve yurt dışı sitesinde bu kulaklığı desteklediğini yazıyor, aynı şekilde kulaklığında telefonu desteklediğini.Hiç kimse konu hakkında tam bilgiye sahip değil.tam cevap veremiyorlar. Nokia yı aradım yazılım güncellemesi yaptırın dediler. Yaptırdım olmadı. Tekrar aradım bu seferde kulaklıkla beraber teknik servise bırakın dediler. Bırakacam bakalım ne olacak merak ediyorum.

    Bluetooth kulaklıkla ilgili bu şekilde sorunla karşılaşan oldu mu aranızda arkadaşlar?

    Ayrıca ağıda linkini verdiğim sitede "Stereo Bluetooth desteğinden mahrum olan 6131 kullanacakların kablolu kulaklıklardan başka alternatifi yok." gibi bir ibare var. Sanırım bu doğru. Ne kadar aptalca. Nokia yı bu yüzden kınıyorum. Madem desteklemiyor niçin sitene yazıyorsun destekliyor diye....

    http://www.teknomag.com/index.php/post/1992/2006-en-iyi-5-ve-2007de-beklenen-en-iyi-5-oyun/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.