Şimdi Ara

Nokia 6700 Classic vs Samsung S7350 Ultra arasında kararsız kaldım. Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    3G, internet, wi-fi gibi özelliklerle ilgilenmiyorum. Benim aradığım özellikler 5 mp kamera, radyo, bilgisayara bağlanabilirlilik, bol alarm ayarlanabilme özelliği vb şeyler. Kendi yaptığım araştırmalar sonucu iki telefon arasında kararsız kaldım.
    NOKIA 6700 Classic CEP TELEFONU (CHROME) ve SAMSUNG S7350 Ultra S CEP TELEFONU (TITAN SILVER)
    Hatta bu telefonların özellikleri de birbirine yakın. Görünüş olarak Nokia 6700, özellikler olarak ise Samsung S7350 daha iyi gibi. Aslında her iki telefonu da birebir inceledim. Yine de karar veremedim. Fiyatları bile birbirlerine yakın seviyede.
    İkisinden birini alacağım. Kararı sizlerden gelecek önerilere göre vereceğim.

    Merak ettiğim bir husus daha var. İşim dolayısıyla cep numaramı öğrenen gerekli gereksiz bir çok kişi tarafından aranıyorum. Şu an kullandığım Samsung telefonda Reddedilenler Listesi denen bir özellik var. Çok fazla rahatsız edenleri bu listeye dahil ediyorum. Acaba Nokia 6700 da böyle bir özellik var mı. Bir arkadaşımda Nokia 6300 modeli var. Biraz kontrol ettik böyle bir özellik bulamadık. Bir de internetteki araştırmalarımda Black List denen bir program yüklendiğinden bahsediliyordu. Bu programcık da rehbere dahil edilerek karalisteye alınan numaraları engelliyormuş. Bu konuda da bilgilerinize ihtiyacım var.







  • nokia 6700 al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.