Şimdi Ara

===> Nokia 7 Plus | Ana Konu | Snapdragon 660 - 3800 mAH - Android One - 64 GB/4 GB | <=== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
3
Favori
27.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nedense Nokia 8'de Cat 9, Nokia 7 Plus'ta Cat 6 modem var. Nokia 8'de diğer Snapdragon 835'li rakiplerine göre bu konuda bir farklılık mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 8 Nisan 2018; 21:21:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resmi sitedeki bilginin yanlış girildiğine ve bunca zamandır düzeltilmediğine ihtimal vermiyorum. Cihazdan cihaza değişebiliyor bu durum, başka örnekleri de mevcut.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Nedense Nokia 8'de Cat 9, Nokia 7 Plus'ta Cat 6 modem var. Nokia 8'de diğer Snapdragon 835'li rakiplerine göre bu konuda bir farklılık mevcut.
    Evet Nokia 8'de de cat 9 varmış. O zaman alınmaz bu cihazlar. Eski modemler ile yeni modemler arasında sadece indirme/yükleme hızları değil aynı zamanda şarj açısından da önem arz ediyor. Ben mantığını çözemedim bu olayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gizanagi

    Resmi sitedeki bilginin yanlış girildiğine ve bunca zamandır düzeltilmediğine ihtimal vermiyorum. Cihazdan cihaza değişebiliyor bu durum, başka örnekleri de mevcut.
    Evet diğer cihazlarda da durum bu şekildeymiş.
  • Bende anlam veremedim ne yalan söyleyeyim. Özellikle indirme hızlarında bayağı fark var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2700 mü? Tam bu telefon iyiymiş alacağım derken fiyatını öğrenmekle soğudum. Yemin ediyorum kur yüzünden telefonu değiştiremeyeceğim. S6'nın pili rezil durumda yahu. Günde 2-3 defa şarj etmekten bıktım. Ayrıca stok arayüzde istiyorum. Eee kaç firmada Android One var ki? Üstelik Cat6 nedir? Nokia yükselmek istemiyor mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2700 olacağını sanmıyorum. Stok android istiyorsan xiaomi mi a1 alabilirsin 1000 lira civarı fiyatı var. Nokia 8'de alabilirsin android one programına dahil değil ama oda stok android ve nokia güncelleme desteğini en az 1 sene daha kesmeyecektir diye düşünüyorum.
  • A1 hoş güzel fakat sd 625 var ve geçen sene çıktı. A2'yi bekliyordum fakat ona da 626 koyacaklar. Üstelik kulaklık girişi de çıkacakmış. Şuan çoğu özellik bakımından 7+ çok iyi fakat 2000₺ olursa alabilirim. O aralıkta 5T mi6 var fakat ikisi de android one değil ve 5T güncelleme konusunda sıkıntılı bir telefon diye duydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi A1, Android One programına dahil hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet bende o yüzden tavsiye etmiştim ama android one yazmayı unutmuşum

    @Centaurus A
    snapdragon 625 daha az güç tüketiyor snapdragon 660 ise daha güçlü. Ben A1'i android one olduğu için söylemiştim yoksa 1600 liraya mi6 da alabilirsin veya 2000 liraya mix 2 veya benim almayı düşündüğüm gibi 2400 e oneplus 5t düşünebilirsin. 7 plus 2700 olmaz ama 2000 de olmaz gibi gözüküyor 2299 gibi mağazalara gelebilir diye düşünüyorum. Android one olması önemli tabi ama zaten 2 sene güncellemeyi geçte olsa veriyor çoğu marka amiral gemilerine. Oneplus 5t bence android 10'u görür. Ondan sonra güncelleme almasada olur ne sıkıntı çıkacak ki? Sadece telefon yazılımı çok eskiyince uygulamalar daha yeni sürümlere uyumlu oluyor onun haricinde bende eski xperia z2 var kardeşim indirmiş pubg oynuyordu geçen

    Ben iphone kullanıcısı olarak zırt pırt güncelleme gelmesinden bıktım adamlar bir başlıyor 11.1 11.2 11.3 falan gidiyor. Zaten bok ettiler güncelleye güncelleye. Uygulamalara bile güncelleme geliyor diye silesim geliyor her hafta güncellenir mi bir uygulama örneğin facebook vb.

    Sonuç olarak 7 plus her özelliğiyle güzel bir telefon. En vurucu yanı bana sorarsan kamera, android one, 3800 batarya ve şık tasarımı. Ama oneplus 5t ile karşılaştırırsak donanım olarak çok daha üstün.




  • https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8522&idPhone2=9058 herkes fiyata odaklanmış ama donanıma da bakmak lazım, nokia 7 plus da 3 tane mikrofon var, bu donanım htc u11 plus ve Google pixel 2 xl da var, noise cancelation performansı huawei view 10 a göre dış sesleri daha iyi kesiyor, nokia nın sayfasında yine pilin iki gün yettiği belirtilmiş-nasıl senaryo yaptılarsa, piyasaya ilk başta Vodafone üzerinden temmuz ayında gelir, aceleye gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koreli41 kullanıcısına yanıt
    nokia mobile yazdım mayısın ilk haftası gelıyor dedi
    fıyat hakkında birşey demiyorlar
  • koreli41 kullanıcısına yanıt
    200 euro vs 400 euro, 2 kat fiyat farkı olan 2 telefonun kamera karşılaştırması. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8893&idPhone2=9058#diff-




    note 5 pro 1200 civarı gelir herhalde, band 20 destekli global versiyonu çıkarsa alınır. nokia 7 plus için daha uygun fiyatlar düşünüyoırdum fakat 400 euro cidden bzı arkadaşların dediği gibi 2699 tl olabilir.

    Şöyle bir telefon buldum 260 euro ve özellikleri baya iyi. Böyle telefonları ülkemizde görebilsek keşke.https://www.gsmarena.com/zte_nubia_z18_mini-9161.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Nisan 2018; 0:22:50 >




  • https://m.gsmarena.com/zte_nubia_z18_mini_is_official_goes_on_sale_this_month_in_china-news-30493.php zte üst seviye çihazlarını getirse ne olur z17s i getirdi fiyat yüksek oldu 2800tl istediler, nokia 6 2018 1999tl, 7 plus 2499-2799tl arası olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Redmi Note 5 Pro'nun en komik yani hala Micro usb kullanması. Yoksa gayet tabi alınabilir.

    Ayrıca Nokia 7+ ne zaman giriş yapacak ülkemize bilgisi olan var mı? Artık bir telefon alıp rahatlamak istiyorum. Lanet olsun artık kaçıncı defa birisine aynısını yazıyorum bilmiyorum ama günde 2-3 defa telefon sarj etmekten bıktım. 3,5 saat ekran ömrü nedir yahu? YouTube ve internette geziyorum sadece oyun falan zaten hak getire oyun oynasak hiç dayanmayacak artık. Dışarıya telefonla ha çıkmışım ha çıkmamışım yani.

    A2 özellikleri sızdı 2900 mah koymuşlar şaka gibi . Ben büyük ihtimalle A2 alırsam en fazla 4,5 saat ekran ömrü alırım. Ha 1 saat fazla olacak diye de 4-5 ay beklemeye niyetim yok.
  • Batarya ömrü en iyi samsung ve sony lerde. Sony xa2 ve samsung a8 in batarya performansı baya iyi. xa2 lerde glemedi mesela onlarıda bekleyebilirsin.
  • Aynen ne oldu XA2'ye anlamadım? Neden çıkmadı hala? İncelemesine baktım bataryasına iyi demediler?

    Hocam A8 hiç bulaşılacak gibi değil sanki. Hele o fiyattan sonra,kaldı ki S6 deneyimimden sonra artık yeterince Samsung kullandım sanki. Bundan önceki telefonum da zaten S4 Mini idi. Onda da bataryanın kahrını çekmiştim.

    Beklemek de beni yormaya başladı araştıra araştıra daha da öğrendikçe insan neyi alacağını şaşırıyor. Araştırmadan da alınacak gibi değil. Piyasa son telefonumu aldığımdan beri iyice allak bullak olmuş. Epeydir niye telefon dünyasına bakmadığımı anlamış oldum.
  • sony fiyat performansa oynamadığından dünya genelinde satışları düşük, böyle olunca sony türkiye telefonları pahalı getireceğine bekleyip ucuzdan getiriyor bence. Samsung lar orta segmentte en iyi batarya süresi sunan telefonlar. a7 2017, j7 pro mesela batarya konusunda aşırı iyiler bunları testlerden görebilirsin.

    Ya aslında alınacak telefonlar belli. Bakacaksın beğendiğin telefon yok mu almayacaksın. Yoksa ne alsam diye düşünüp durursun. Bende 6s+ var bende güzel uygun bir telefon bulursam geçerim ama yoksa devam ederim beni daha götürür çünkü. Ama senin telefonun götürecek ömrü kalmadıysa fazla bekleme düşünme git bir model al geç.
  • Hocam nasıl bir şey aradığımı biliyorum zaten. 18:9 çerçevesiz ekrana sahip olan 630-660-8xx serisi bir cpuye sahip,kulaklık girişi olan,uzun batarya ömürlü bir telefon. Bu tanıma uyan şuan en iyi telefon 5T. Fakat OnePlus'ın uyguladıkları (https://www.howtogeek.com/340174/its-time-to-stop-buying-phones-from-oneplus/) biraz düşündürttü. Alternatif arıyorum fakat yok. Xiaomi kulaklık girişlerinin hepsini çıkardı.

    Keşke Xiaomi OnePlus tarzı telefonları elime alıp kurcalayıp ona göre karar verebilsem fakat Isparta'da OnePlus göremedim,Xiaomilerin çoğunluğu kapalı kutu tanıtım ürünü yok. İnsan görmeden internet videolarından kuşkuyla bakıyor böyle boş boş araştırmak zorunda kalıyor. Yani ülke zaten garip fiyatlar fahiş olmuş. Yurtdışında olsak 200-250 dolar olsa hiç düşünür müyüm hangisi olsun diye? Altı üstü telefon ama 2000 tl ediyor yani yuh. Ben S6'yı 3 sene önce 2300 tlye aldım. Amiral gemiydi çıktığı ay mı ne almıştım.

    Telefonun pili hariç her şeyi gayet iyi. Pil ömrü o kadar kötü ki... Yenilesek de bir halt değişmeyecek zira 3 yıl öncesini de hatırlıyorum o zamanda çok şikayetçiydim bu durumdan. Telefonda Exynos 7400 varmış 1440x2560 çözünürlük 3 gb ram. Fakat batarya 2500mah. 3 saat ekran ömrü var. Türk dizilerinin bile süresi uzadı 3 senede ama amiral gemilerin batarya ömürleri uzamadı.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.