Şimdi Ara

Nokia C6-00 kvk garantiden değişme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eşimin nokia c6-00 telefonu var ve son bir yıl içerisinde iki defa ekranının kapanması ve kendi kendine açılıp kapanmasından dolayı kvk garantiye yolladım. İkisinde de parça değiştirilip yazılım yüklenip geri yollandı ama cihazın sıkıntısı hala devam ediyor.Şimdi 3 üncü kez yollayacağım ama bu sefer cihazımın değiştirilmesini istiyorum.Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim veya neler yapmalıyım.Bu konuda tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.



  • Garanti süresince aynı arızadan dolayı servise 3 kez yollanan bir cihaz değiştirilmek zorundadır.. 3üncü kez gönderdiğinizde ve teslim aldığınızda aynı sorunu yaşarsanız bu hakkınız doğacaktır.. Ancak servis formlarınızı saklamalısınız. Öncelikle bu değişimi kvkdan talep edeceksiniz. Kvk işleminizi yapmazsa servis formlarınız ve faturanızla birlikte yaşadığınız ile bağlı tüketici haklarına başvururak 15 gün içinde kesin ve istediğiniz gibi bir sonuca ulaşacaksınız.
  • tamam teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapxpress

    Garanti süresince aynı arızadan dolayı servise 3 kez yollanan bir cihaz değiştirilmek zorundadır.. 3üncü kez gönderdiğinizde ve teslim aldığınızda aynı sorunu yaşarsanız bu hakkınız doğacaktır.. Ancak servis formlarınızı saklamalısınız. Öncelikle bu değişimi kvkdan talep edeceksiniz. Kvk işleminizi yapmazsa servis formlarınız ve faturanızla birlikte yaşadığınız ile bağlı tüketici haklarına başvururak 15 gün içinde kesin ve istediğiniz gibi bir sonuca ulaşacaksınız.

    cihazın 1 yıl içerisinde garanti dahilinde 4 defa arızalanması durumunda değişim yapılır. Bu arıza tespitinin servis noktası tarafından belirlenmesi gerekir. arızaın aynı ya da farklı sebeplerden olması durumu değiştirmez. yeni kanun bu şekilde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 29 Mart 2013; 14:52:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.