Şimdi Ara

Nokia E52 (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
5
Favori
276.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yani ben çok memnunum telefonumdan 1.5 senedir bende ben eksik bir tarafını görmüyorum herşeyi var hatta iphone 5 ten fazla olrak :D şarjı4 5 gün gidiyor yanımda şarj aleti taşımıyorum
  • Hala çok iyi telefon olduğunu düşünüyorum ben de.

    ama olmuyor kullanamıyorum artık. İstediklerimi yapmadıktan sonra çoook uzun da gitse şarjı bir anlam ifade etmiyor maalesef.
  • yok yok genel olarak yapamadığım birşey yok bence 2 eksii bir televizyona görüntü aktaramıyor birde kızıl ötesi yok geri kalanlar zaten bütün telefonlarda var
  • bu telefonda güvenlik kamerasini telden izleyen varmi yada bu konuda işleyen bir program varmi ben bir program denedim DMSS diye fakat açamadim meye denedim olmadi başka varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum ilde telefonculuk yapan bir arkadaşıma görme engelli birisi E52 sormuş, sıfır istiyorum demiş. Arkadaşta bulamamış sıfırını, bana söyledi satarmısın diye, bende işine yarayacaksa olur dedim. 2. el piyasası 200-250 arasında dedi ama ben fiyat söylemedim ne kadar veriyosa olur dedim. İşi görülsün diye. Fakat yerine ne alacağıma hala karar veremedim. Biliyorum piyasada bu kadar uzun şarj süresi olan bi telefon bulamayacağım ama yine de buradan sizede sormak istedim. Yine bu telefoncu arkadaş 1400 TL ye sıfır Iphone 4 S vereceğini söyledi. Kararsız kaldım. Sizce nasıl bir telefon alsam acep.
  • sony i bir araştır derim piyasada sanki yükselişte tasarım ve duruşuda fena değil sadece bir araştır derim...
  • Merhaba arkadaşlar
    Telefona sorunsuz bir şekilde Viber kurulumu yapıp aktive ettim.İlk açılışında rehberi okumasına izin verdim.Ancak rehberimi görmüyor.Kaldırdım bir gün sonra tekrar kurdum sonuç yine aynı. Viberi olan arkadaşlar mesaj yazdığında geliyor,onların telefonunda görünüyorum ama ben onları göremiyorum.Benzer sorun yaşayan var mı?Çözüm önerisi olan?

    Not: Whatsapp kurulu,sorunsuz bir şekilde çalışıyor
  • dostum viperi hic kurmadim görüşme destegi yok diye fakat whatsapp kurulu dedigin gibi şimdilik sorun yok,
    şöyle umuyorumki nokia artik sybian destegini bitirdi ve sybianı öldürme karari aldı dogal olarak whatsappinda viperinde ve buna benzer birçok programinda yeni sürümlerinde symbian destegide kalkacaktir bize elinizdekileri atin yeni telefon alin diyorlar kısaca...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bamiki

    nokia artik sybian destegini bitirdi ve sybianı öldürme karari aldı,
    bize elinizdekileri atin yeni telefon alin diyorlar kısaca...

    Yıllardır nokia symbian kullanırım sırf bu sebeplerden töbe ettim daha da nokia almam. Sattığı bir ürüne 2 yıl sonra sahip çıkmıyor
    Ama çok sevdiğim E52'imi de son ana kadar bırakmam.
  • Benim de geçenlerde E52'm küçük bir kazaya kurban gitti, artık kullanılmaz durumda. Tüm özellikleri ile bana da yetiyordu, sadece ekranı keşke daha büyük olsa bir de kamerasında otomatik odak olsa diyordum. Şimdi ne yapsam kararsızım. Kutusu, pili, şarj cihazı, herşeyi duruyor, kendisi pert. Acaba ucuza klonlanmış bir tane alsam benim telefonun IMEI'ine kaydetsem ama bu işlerden hiç anlamam, ya da direk yeni Xperialar özellikle Go hoşumam gidiyor çalıştığım sektör dolayısıyla sağlam da olması güzel, bugün hızlı al da 689 tl idi. Bir yandan şarjı 1-2 gün giden androidler illallah dedirtir mi, bir yandan E72 alsam yedek pilim de var... vs vs. Siz olsanız ne yapardınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klimt

    Benim de geçenlerde E52'm küçük bir kazaya kurban gitti, artık kullanılmaz durumda. Tüm özellikleri ile bana da yetiyordu, sadece ekranı keşke daha büyük olsa bir de kamerasında otomatik odak olsa diyordum. Şimdi ne yapsam kararsızım. Kutusu, pili, şarj cihazı, herşeyi duruyor, kendisi pert. Acaba ucuza klonlanmış bir tane alsam benim telefonun IMEI'ine kaydetsem ama bu işlerden hiç anlamam, ya da direk yeni Xperialar özellikle Go hoşumam gidiyor çalıştığım sektör dolayısıyla sağlam da olması güzel, bugün hızlı al da 689 tl idi. Bir yandan şarjı 1-2 gün giden androidler illallah dedirtir mi, bir yandan E72 alsam yedek pilim de var... vs vs. Siz olsanız ne yapardınız?

    Ben bir kaç ay önce cihazımı kaybettim. Hemen ikinci el bir tane daha aldım, hop ekran çakma, gps çalışmıyor. Bir süre o şekilde kullandım, sonra bir arkadaşta pert bir tane buldum ekranla gps antenini taktım şimdi sorunsuz. Ama şu andaki aklım olsa hayatta almazdım. Sony go benimde dikkatimi baya çekiyor ama buna harcadığım paraya inat çöpe gidene kadar e52ye devam. Sonrasında hayatta Nokia almam. Müşteri hizmetleri vb. hep bitik durumda. Şu anda olsa ya S3 mini yada go alırım galiba.

    Sizin yerinizde olsam elimdeki bozuk telefonu arızalarını, aksasuarlarını yazar sahib. den satardım. Belki birine lazım olur alır.




  • Xperia Go'nun da ekran çözünürlüğü diğer Xperia modellerine göre düşük. Sola da fena değil baktıklarım arasında... Ancak benim E52 gerçekten pert durumda, kasası ortadan ikiye bölünmüş şekilde, ancak kameraları falan kullanılabilir tabi.
  • arkadaşlar benim telefon hafızasındaki numaraları sim kartına kopyalamak istiyorum. Çok uğraştım bulamadım.
    Ancak telefon hafızasındaki numaraları hafıza kartına yedekliyor onu bulabildim. Nereden ayarlıyabilirim ?
  • telefon olarak batarya suresini goz onunde bulundurdugumuzda super telefon.telefon olarak e52 kullaniyorum ikinci elden bi htc sensation buldum internet icinde onu kullaniyorum.onu secmemin sebebi de andorid comstum rom hastasiyim.nerdeyse her comstum romu denedim sayilir sensation uzerinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timur1

    arkadaşlar benim telefon hafızasındaki numaraları sim kartına kopyalamak istiyorum. Çok uğraştım bulamadım.
    Ancak telefon hafızasındaki numaraları hafıza kartına yedekliyor onu bulabildim. Nereden ayarlıyabilirim ?

    rehbere gir seçenekler tıkla isaretleden tümünü işaretleye sec hepsi seciliyken tekrar secenekleri tıkla aşağidan yönet kopyala de karşina simden tele telden sime seçenegi cıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bamiki



    rehbere gir seçenekler tıkla isaretleden tümünü işaretleye sec hepsi seciliyken tekrar secenekleri tıkla aşağidan yönet kopyala de karşina simden tele telden sime seçenegi cıkacak

    saol kardeşim
  • arkadaşlar bu telefona hard reset attıktan sonra ibb trafik uygulamasını hiçbirşekilde yükleyemiyorum.1530 mesaj atın link gelsin diyor ancak mesaj gitmesine rağmen hiçbir link içeren mesaj gelmiyor.bu programı nereden bulabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurgazi

    maxi ve cep (googleda birleşik yazın) sitesinde ibb trafik diye aratırsanız kurulum dosyası var.
    not: site adresini yazmamıza forum izin vermiyor o yüzden link veremedim.
    not2: edit imla

    baya geri sayfalarda uğur gazi paylaşmış bende alıntı yapıp tekrar paylaşayım umarım yardımcı olur.
  • beyler, telefonumu yıllardır özenle kullanıyorum, inceliği beni cezbetmişti. şimdi akıllı telfonlar çıkasada telefonumdan memnunum. bir tek sony xperia z ile ikna edebilrler beni bu telden vazgeçirmek için...

    herzaman cebimde bu telefonum varken para anahtarlık felan bulundurmazdım bir kez hata yaptım telefonun ekranı çizildi

    bende renk değişikliğine gitmek istiyorum. griden bu siyaha dönmek mantıklı mı sizce ? değer mi değiştirmeye?



    http://www.gencteknomarket.com/E52-Siyah-Kasa-Kapak,PR-1317.html

    http://www.akilliphone.com/Nokia-E52-Full-kasa-Kapak-Tus_6298.html#0




  • siyah için gittim beyaz aldım, şimdi değiştirmek için anam ağlıyor. telefonun anası zaten ağladı
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.