Şimdi Ara

Nokia E6 Teknik Servis !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nokia E6 model bi telefona sahibim geçen sene aldım 2 yıl garantiliydi şuan 1 yılı kaldı garantinin.
    Bundan 1 ay önce telefonun ekranı birden gitti bi servise yollıyım dedim ilk yollayışımdı teleservice ye yolladım kullanıcı hatası sıvı teması dediler kapıteslimden almıştım telefonu orayı aradım ve bana telefonu servise ücreti karşılayıp yaptırmamı en azından garantisinin devam etmesini sağlarsınız çünkü başka biyere yaptırırsanız daha sonra gönderdiğinizde telefon servis dışı işlem görmüş derler yapmazlar dedi tamam öyleyse dedim 135 lira verip yaptırdım.
    Tam 1 ay sonra telefonun bu sefer yandaki tuş kilidi açma kapama tuşunda problem oldu takılıp kalıyordu yine aynı servise yolladım ve bana attıkları mail bu bakın
    bu linkte : Gelen mail
    Tüketici haklarını 175 i aradım kaymakamlığa gidip başvurmamı söylediler kaymakamlığa gittiğimde de sıvı temasından işlem görüyor olması garanti dışına çıkartır mı cihazı bilmiyorum bi araştır dedi.
    Şimdi size sormak istiyorum ne yapmalıyım sonuçta ben garanti dışı işlem gördüğünden dese bile farklı biyere yaptırmadım ki yine garantiye işlem ücretini ödeyip yaptırdım ve sırf bu yüzden 1 yıl daha süresi olan garantimin yanmış gibi göstermeleri çok saçma.
    En kısa sürede yardımcı olursunuz umarım şimdiden teşekkürler mesajlarınızı bekliyorum...







  • Mesajını okudum. Yapacak bişey yok. Geçmiş olsun. Telefonu satmaya bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 12 Eylül 2013; 15:28:48 >
  • Sıvı teması olmadığından kesin emin olduğunuz zaman keşke itiraz etseymişsiniz.
    sıvı teması işlemi yapıldığı için, ilk sefer yolladığınızda cihazınız garanti kapsamından çıkmış. telefonu almış olduğunuz firma sizi yanlış bilgilendirmiş.
  • Cihaz şuan garantiden çıkmış diyosunuz yani çok saçma ama ya başka biyerede yaptırmadım sonuçta.Teleservice yerine nokianın başka bi servisine yollasam onlarda garanti dışı işlem gördüğünü anlarlar mı sizce yoksa garantiyi işleme koyup uygularlar mı başka bi değişle garantiyi sistemden düşürmüşlermidir yani.
  • Atıyorum telefon sıvı teması yüzünden değilde tuşu bozulsa, sesi çıkmasa vb. sorunu olup yani kullanıcının %100 suçlu olmadığı bir arızada yapmak zorundalar ve garanti dışı kalmaz.
    fakat %100 sorumlu olmadığınız arızaları herhangi bir serviste yaptırdığınız zaman da garanti dışı kalır.

    Cihazınız su temasıyla arızalandığı için garantisi yanmış 135 tl verip boşa yaptırmışsınız. genel servislerde yarı yarıya yapılabilirdi. sizi aldığınız firma kapıda teslim mi her ne ise o yanıltmış.

    Garanti kapsamında hiçbir işlem yaptıramazsınız her nerede olursa olsun. geçmiş olsun iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.