Şimdi Ara

Nokia E71 vs. Samsun B7320?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bu iki model arasında kaldım kullananlar ikisini karşılaştırma şansı olanlar varsa bu ikisi için düşünceleri nelerdir? + ları - leri ile symbian yazılım mı daha avantajlıdır yoksa windows mobile mı? samsung un beni düşündüren yönleri çok plastik kullanılmış olması ve şarj süresi,plastik olayı gerçi e71 de de sorun konu başlığındada tuşlarda soyulmalar ve boşluklar olduğundan şikayetçi çoğu kullanıcı ama samsung a göre plastik daha az kullanılmış sadece tuşlarda fln. ayrıca samsung un şarjı konusundada endişelerim var halan u600 modelini kullanıyorum ve şarj artık nerdeyse gitmiyor birde nokia için merak ettiğim bir şey, samsung ta bulunan led olayı olayı nokia da mevcutmu (mesaj,bluetooth için farklı led uyarısı fln)? son olarak güneş altında ikisininde ekranlarının okunabilirliği nedir? böyle düşündükten sonra hangisi daha avantajlıdır önerileriniz + ları - leri neler? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...







  • ikisinin de birbirine göre artıları eksileri mevcut
    nokianın ikinci eli her zaman iyidir
    ayrıca daha çok yardım edecek kişi bulabilirsin
    ben olsam e71i tercih ederdim
  • TeknoSA'da her iki modeli de kurcalama imkanına sahipsin. Ayrıca almak zorunda da değilsin. En doğru kararı kendin verirsin.
    Symbian & Windows Mobile arasında karar vermeye çalış. Kullanım amacına göre farklılık gösterecektir.
    Plastik olması kafanı karıştırmasın. Sonuçta cihaz ya elinde duracak ya cebinde. Ağır kış koşullarında dış mekanda çalışmayacak. Bu zamana kadar üretilen telefonlar zaten hep plastikti. Samsung plastik olunca farklı bir şey olmadı.
  • karsılastırdmak bile ayıp
  • E71...
  • karar verdin mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.