Şimdi Ara

Nokia Java Runtime for Symbian S60 ^3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar N95 8GB te java programları çalıştıramıyorum.Yani sis yada sisx olanları söylemiyorum.Class uzamtılardan bahsediyorum.Bazı programlar böyle ve ben nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum.Bilen varsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mabanaxar

    Arkadaşlar N95 8GB te java programları çalıştıramıyorum.Yani sis yada sisx olanları söylemiyorum.Class uzamtılardan bahsediyorum.Bazı programlar böyle ve ben nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum.Bilen varsa çok sevinirim.

    Class uzantili javalar calismaz tabi, ilgili java uygulamasinin JAR haliyle telefonda bulunmasi ve bu JAR dosyasinin JAD dosyasi ile beraber telefona aktarilmis olmasi gerekir. JAR dosyasini actiginizda program 'uygulamalar' klasorune otomatik kurulur ve sonrasinda calistirilir. Class dosyaları derlenip bytecode'dan JAR haline paketlendinden sonra runtime tarafindan yorumlanilmaktadir. En azindan Java ME bunu gerektirmektedir.
  • dostum sağol verdiğin bilgi için teşekkürler.Peki ne yapacağız.Foliant adlı ebook okuyucuyu nasıl çalıştırabilirim.jar haline nasıl getirebiliriz peki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.