Şimdi Ara

Nokia N800 İnternet Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu daha çok müzik dinlemek video izlemek ve arasıra da internete girmek için kullanan biri olarak Nokia N800 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder msnz?



  • gsm özelliği varmıki onda
  • telefon özelliği yok.
  • Nokia nın n770-n800-n810 serisinde gsm özelliği maalesef bulunmuyor sadece n900 serisinde gsm özelliği bulunuyor.
    Ama bluetooth vasıtası ile gsm özelliği bulunmayan bu 3 seriyi gsm varmış gibi yani virtual gsm network bazında kullanabiliyorsun.

    Ben n810 kullandım şu anda n800 kullanıyorum şöyle söyleyim bu cihazlarda şayet stereo bluetooth kullanacaksan a2dp desteği maalesef yok yani kulaklığı mono olarak kullanabilirsin.
    Cihazlar maemo 4 kullanıyor (n900 maemo 5) ve kullanılabilirlik oldukça güzel sonuçta bunlar tablet cihaz ayrıca web deneyimi beklentini karşılayacak düzeyde flash-java desteği var hertürlü siteyi açar.
    Ses kalitesi yeterli seviyede kendi üzerinde gelen kulakları yeterli seviyede ama daha iyi bir ses istersen çok daha iyi bir kulaklık alman gerekir ben sennheiser cx500 kullanıyorum.Dahili speakerların ses seviye oldukça iyi.
    Video dosyalarını sorunsuz açıyor mpeg-avi-xvid-divx vs vs ama tabii codecleri yüklemen gerekiyor.

    Uzun lafın kısası lablet işlemlerini fazlasıyla yerine getiren bir cihaz ve alacaksanda tavsiye ederim hatta almanada yardımcı olurum...

    Hele bir debian kullanımı var yani linux ubuntu mükemmel (1.4gb tar uzantılı image dosyası)
    Uygulama konusunda oldukça fazla ve yeterli uygulama var sıkıntın olmaz.
    Cihaza 2 hafıza kartı takılması + bir olay ben 2 tane 8gb sdhc taktım ve o şekilde kullanıyorum ki 16+16gb sdhc desteği var buda 32gb demek.
    Ekran kalitesi oldukça iyi parlaklık ve contrast son derece iyi ekranın tepkime süresi ve touchscreen tepkimesi oldukça iyi (iphone kadar değil tabiki) ve parmaklada sorunsuz kullanılabiliyor.
    Şarj süresi kullanımına göre değişir 3-6 arasında bir kullanım dilimi sunuyor kullanıcısına.




  • merhaba bende bu ürünü aldım (kargoda hala daha elime geçmedi) benim araştırdığım kadarıyla ben kde3.5.8 kurmaya karar verdim , ubuntuyu nasıl kurdunuz siz,ve OS2008 yada KDE yi kullandınızmı.? Hangisi daha iyi olur bu cihaza.

    daha elime geçmedi ama gelemden hazırlığı yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.