Şimdi Ara

NOKiA_N800_iNTERNET_TABLET_iNCELEMESi_ [SSS] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
29.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pardon yanlış cümleden alıntı yapmışım
    Benim sorduğum hafıza kartına programları nasıl yüklüyorsunuz ?
  • @MaSSive,
    Cihaz bugün elime geçti. Akşam yaptığım denemede mevcut hali ile (OS2007+Opera8+Adobe Flash7) Akbank internet şubesine girdi ancak işlem menüleri kırmızı renkli çıktı ve herhangi bir işlem yapamadım, aynı şekilde Garanti Bankası'na da girdi ve alt menüler aktif değildi tıklanamıyordu herhangi bir işlem yapamadım. Yapı Kredi Bankası ve Vakıfbank internet şubelerinde ise girip işlem yapılabiliyor. Cihazın şarjı bitince tam şarj ettikten sonra Nokia'nın sitesinden OS2008+Mozilla Tabanlı Tarayıcı+Adobe Flash9 güncellemesini yapıp tekrar deneyeceğim. Bir yerde okuduğuma göre bu Opera'nın ayarlarında Handheld veya Desktop diye bir seçenek varmış ama Windows Mobile versiyonundaydı N800' deki Opera'da böyle bir ayar yeri bulamadım senin bu konuda bilgin var mı? Eğer cihazı Desktop PC olarak gösterirsen bankalarda sorun olmuyor diye okumuştum.
    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor Tenay -- 14 Şubat 2008; 0:34:38 >
  • @MaSSive,
    Opera'nın Desktop - Handheld ayarı ile ilgili bir yazı buldum ancak Opera Mobile 8.65 Windows Mobile sürümü için anlatılmış bizim Nokia N800'deki Opera'da Menu/Tools/Settings/Identify as diye bir seçenek çıkmıyor.
    "The settings of Opera Mobile can be found under Menu –> Tools –> Settings. In the first tap “General” it is possible to change the home page which should load up every time the browser is started. The “Identify as” option can be set to “Desktop computer” or “Handheld device”. To see the difference, try to visit “www.pdassi.de” in “Handheld device” mode first, then in “Desktop computer” mode. In the first case, the version which is optimized for mobile devices will be displayed, in the second you get the default, for desktop computer optimized page. "
    Tek ümidim Mozilla tabanlı tarayıcıda bu durumda. Bu akşam işletim sistemi güncellemesini yapıcam bakalım Akbank için işe yarayacak mı? Bu arada cihazla ilgili olarak 1-2 şey söylemek gerekirse benim beklediğimden çok daha ince, küçük ve şimdiye kadar görüp denediğim nokia E90 dahil en kaliteli mobil cihaz diyebilirim.
    Saygılar




  • Arkdaşımda yeni aldı cihazı. GPS olayını nasıl halledebilirz acaba? Lisanslı filan program almayı düşünüyoruz hangisini tavsiye edersiniz? Bide wayfinder'a üye oldk yalnıslkla :=) onude silmemiz gerekicek sanırım.
  • @Zagor Tenay

    Dostum,umdugun gibi istedigin bazi sayfalarda isini gormemesine uzuldum.Yazdigin gibi,guncellemeyi yapip birde flash player 9 yuklendikten sonra dene.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: charismafb

    Arkdaşımda yeni aldı cihazı. GPS olayını nasıl halledebilirz acaba? Lisanslı filan program almayı düşünüyoruz hangisini tavsiye edersiniz? Bide wayfinder'a üye oldk yalnıslkla :=) onude silmemiz gerekicek sanırım.

     NOKiA_N800_iNTERNET_TABLET_iNCELEMESi_ [SSS]


    Fakat Fiyati 190€

     NOKiA_N800_iNTERNET_TABLET_iNCELEMESi_ [SSS]


    Navman,Tomtom vb navigasyon programlarida N800 de kullanilabiliniyor ancak,bu programlarin paketleri oldukca pahali.Fakat bir wayfinder gibi bu programlarda,harita indirmek icin internet baglantisina gerek yok.

    Turkiyenin kapsamli haritalari varmi yokmu tam olarak emin degilim.




  • N800 ile ilgili sayfalarda gezinirken dikkatimi cekti.

    Cinliler N800 unde kopyasini yapmislar.

    Korkulur bu adamlardan,yarin obur gun yasak olmasina ragmen adam bile klonlar bunlar.

     NOKiA_N800_iNTERNET_TABLET_iNCELEMESi_ [SSS]
  • peki pes ettim benim soruma cevap yok sanırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WinPeAcE

    pardon yanlış cümleden alıntı yapmışım
    Benim sorduğum hafıza kartına programları nasıl yüklüyorsunuz ?

    Application[Program] manager i aciyorsun, N800 e ait programlarin,Nokia vb portal vb paylasim portallarinina ait adres ve kullanici isimlerini girip,acacagin hesaplar ile program taramasi yapiyorsun.N800 sana yukleyebilecegin programlarin isimlerini tek tek listeliyor.Bu listeden isine yarayan aradigin bir programi yuklemek istersende,uzerine tikliyorsun ve yuklemek istiyormusun diye soruyor.Yukle dedikten sonra sana sorar nereye yukliyeyim diye yer soruyor.Acilan penceredeki N800 un dahili hafizasini gosterdigi yere tikliyorsun,hafiza kartlarinida goruntuler ozaman,hangisine kuracaksan onu tikliyip dosya adi acarakta,direkte yukliyebiliyorsun.

    Bunun disinda ,N800 e pc den veya Bluetooth ile indirdigin veya gonderdigin programlarida nereye yuklediysen,oradan acip programa tiklayip aciyorsun yuklemeye basliyor.Ondan sonrasi yukaridaki gibi ayni sekilde seni yonlendiriyor.




  • benim makinamı farklı anlamadım bana neden sormuyor.os2008 kullanıyorum
  • Soruyor derken,yanlis ifade kullandim sanirim.Programi yukle dedikten sonra acilan pencerede,N800 un hafizani gosteren yere tikla.Sana hafiza kartlarini secme imkani verdigini goreceksin.
  • yalniz benim sordugum programi hafiza kartina kurmak .applicationmanager da programin uzerine cift tikladigimda kendi hafizasina direk yuklemeye basliyor
  • @ MaSSive
    OS 2008, Mozilla Firefox ve Flash 9 güncellemesinden sonra da Akbank'ta sorun devam ediyor. Halbuki güncelleme sonrasında Garanti Bankası dahil bütün bankalarda hiç sorun olmadan bütün işlemleri yapabiliyorum. Akbank'taki sorun siteye girerken başlıyor daha çünkü akbank ana sayfasında müşteri numarasını yazıp girişe tıklayınca sanırım tarayıcıyı kontrol edip normal sayfadan biraz daha farklı ve eksik bir sayfa açılıyor ama buna rağmen kullanıcı ismi ve şifreyi yazarak internet şubesine giriyorum. Sayfanın düzeni ve bütün düğmeler vs pc dekinin aynı olmasına rağmen(opera da çok eksik açılıyordu) menülere tıklayıp işlem başlatılabiliyor havale vs, ancak 2.adımdan sonra "lütfen bekleyin" yazısı çıkıp işleme devam etmiyor ve bu sırada başka bir düğmeye tıklarsam bir Javascript uyarısı çıkıyor " bu javascript meşgul veya cevap vermiyor önce bunu kapatın vs" diye. Sonuç olarak olay tamamen Akbank sitesindeki Javascript kodlarıyla ilgili ve sanırım işlem sırasında tarayıcıyı kontrol edip sadece desktop ve laptop pclerdeki Internet Explorer veya Firefox olursa işleme devam ettiriyor. N800 deki Firefox Tablet Browser' a izin vermiyor bu nedenle. Bu durumu yarın Akbank'ın teknik elemanlarıyla görüşücem(nasıl özel bankaysa nöbetçi bir teknik elemanları bile yok). Sitenin kodlarını uyumlu hale getirmeleri lazım, görüşmenin bir faydası olacağını sanmıyorum ama neyse. Önceki işyerinde de maaş Akbank'a yatıyordu işyeri değişikliği oldu yine maaş Akbank'a yatıyor bu ne biçim bir şans yahu kurtulamadım bir türlü bu Akbank'tan. Artık mecburen maaş günü Yapı Kredi'ye eft yapıp tüm işlemleri yine önceki gibi ordan yapıcam.
    Saygılar




  • Diger butun bankarain sayfalarini acip,sadece Akbank in sitesinde sorun yasaman sansizlik.Umarim bu durum,seni N800 aldigina pisman etmemistir.

    Ben kendi adima uzgunum.
  • Selam arkadaşlar
    Yeri değil ama ihtiyacı olanlar vardır diye yazıyorum

    elimde bir adet Nokia N770 internet tablet bir adet N800 internet tablet var
    N770 sıfır olup 350 ytl dir
    N800 2. el olup ekran jelatininde çizikler vardır ve arka ayağında 2 adet çizik vardır onun harici tertemizdir
    ikiside kutusunda tüm aksesuarlarıyladır.Nokia N800 400 ytldir.

    N800 de os2008 version yüklü
    n770de ise desteklediği en son version olan os2006 yüklüdür
    bu forumdan gelen arkadaşlara mümkün olduğu kadar dip fiyat yapacağım.
    vegence et msn.com dan bana ulaşabilirsiniz saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 18 Şubat 2008; 16:24:19 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaSSive

    Diger butun bankarain sayfalarini acip,sadece Akbank in sitesinde sorun yasaman sansizlik.Umarim bu durum,seni N800 aldigina pisman etmemistir.

    Ben kendi adima uzgunum.

    Üzülmene gerek yok cihaz süper sorun Akbank sitesinin uyumsuzluğu. Bugün Akbank şube müdürü ile görüştüm onda da htc 3450 varmış ve o siteye dahi giremiyormuş zaten o da şikayetçi bu durumdan. Bana bir dilekçe yazın genel müdürlüğe faxlayalım dedi ben de yazıp gönderdim bakalım bir faydası olacak mı görücez.
  • yarın akşam cihaz inşallah elimde olucak bende bu cihazdan çok şeyler umuyorum..inceleme için massive arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum..gittgidiyordan 499 Ytl ye aldım
  • Güzel alet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 25 Şubat 2008; 21:36:32 >
  • arkadaslar bende n800 aldım ancak bıraz fazla kurcaladım herhalde yada yanlısbırsey yaptım herhalde lutfen yardım edın . yenı 51.3 2008 os surumunu yukleyınce sd kardlarımı gormez oldu eskı versıyona tekrar donunce yıne calısmadı
  • cihazi kapat,

    Kartlari cikar,

    cihazi acip kapat,

    Kartlari tekrar tak ve ac gormesi gerek.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.