Şimdi Ara

Nokia'nın en iddialı telefonu Lumia 800 mercek altında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
55.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3.7 inç bence biraz ufak...
    4.0 ideal

    ayrıca 1450 mAh pil yetersiz... diğer özellikler değişebilir işletim sistemine göre ama pil ve ekran konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan381985



    symbian a tek kuruş yatıran adam boşa yatırım yapmış sayılır




    günaydın dostum, akşam çok içtik heralde?
  • TEK KELİMEYLE KOMİK...

    MİLLET NELER YAPIYOR BUNLAR NELERLE UĞRAŞIYOR...

    EN KOMİĞİDE EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vocky

    TEK KELİMEYLE KOMİK...MİLLET NELER YAPIYOR BUNLAR NELERLE UĞRAŞIYOR...EN KOMİĞİDE EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ


    ~252 ppi ?
  • Nokia nın telefonları güzel ancak çok pahalı bana göre
  • bugün dh den video izlemek işkence. 10dakkalık video 30dakkada yükleniyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem...

    yaa telefon allah için çok güzelde windows mobile rezalet bu nedir yaa berbat bir arayuz hatta o bile yok

    bu arkadaş biraz geride kalmış sanırım halen windows mobile sayıklıyor :) kesin fandroid dir bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awerz

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdem...

    yaa telefon allah için çok güzelde windows mobile rezalet bu nedir yaa berbat bir arayuz hatta o bile yok

    bu arkadaş biraz geride kalmış sanırım halen windows mobile sayıklıyor :) kesin fandroid dir bu

    Ifan leri de unutmamak gerk...
  • Yaw rezalet şu nokia'nın içinde bulunduğu durum. Resmen adamlar çırpınıyor ama boş. Nokia devri kapandı. Nokia zamanında pastanın en büyük dilimini yediğinde doğru şeyler yapsa idi şuan halen geçerliliğini korurdu. Günde 10 tane telefon çıkar mı ya?? Her gün yeni bir model,yeni de değil aslında bir önceki modelin makyajlısı.. Apple, HTC, Samsung resmen şamaroğlanı etti nokia'yi. Şimdi görüyorum da saçma sapan modeller çıkarıp bi ayakta durma savaşı. Yok müdür yardımcısı orda kendini yırtıyo falan :) komik şeyler bunlar.. Ben en büyük nokia'cılardan biriydim ve şu an hala n95 8gb kullanmaktayım. Yeni bir telefon alacağım ama bu asla Nokia olmayacak. Hatice,Epıl ve Samsun dururken tövbe gidip bir N8-N9-Lumia gibi modeller almam.. Ah ulen NOKYA beni bile kaybettin ya helal olsun sana :) :)
  • Bu telefonunu tipini çok sevdim. Başarılı olmuş. Nokia android'e geçmez mi acaba? Android olsaydı şu telefon çok daha iyi olurdu.
  • harika bir telefon
  • istediğiniz kadar bağırın anırın bidaha nokia almam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aokyy

    Bu telefonunu tipini çok sevdim. Başarılı olmuş. Nokia android'e geçmez mi acaba? Android olsaydı şu telefon çok daha iyi olurdu.

    alınma ama androdi yüklense bu bu cihaza kağnı gibi çalışır sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama şu anki wp7 li cihazlar hepsi hız ve stabilite olarak androidin kat kat önünde giden cihazlar tek eksiği program desteğinin az olması zaten şu anda bile 50000 i gecmiş durumda ki bu da az bir rakam değil artık çıkarın şu gözlükleride ortaya düzgün ve yansız olarak bakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtAltg -- 11 Ocak 2012; 10:47:30 >
  • Sevdim derken tip olarak sevdim. Gerçekten çok şık. Uygun donanım ve android olsa daha da iyi olur. wp7 konusunda ise şunu söyleyebilirim. Alışkanlıkları değiştirmek zor. Ben hiç kullanmadım mesela. Kullananı da görmedim. Çok yabancıyım. Tercih etmeyeceksem bu yüzden tercih etmem. Kötü olduğundan değil.
  • şurda yorum yapanları sanıyormusunki wp7 li cihaz gördü veya kullandı ? çoğu ne görmüştür nede kullanmıştır ama yoruma geldimi çamur at izi kalsın mantığı ile kötülemeye çalışıyorlar ha birşey bilseler tamam diyecem sadece fandroidlerin gazına gelip kötülüyorlar
  • iOS tam bir işkence. Safari'nin ayarlarını yapmak için sürekli Ayarlar uygulamasına gitmek gerekiyor. Uçak moduna almak için gine ayını uygulamaya gitmek gerekiyor. Hala aynı küçük ekran. Samsung'un ekranı bile büyüdü. Nokia yakında Apple'ı geçer. iPhone 4S'in ve yeni iPad'in ön kamerası hala VGA kalitesinde yani bir adım geride. Apple'ın bütün rakipleri Blu-ray oynatabilirken MacBook Pro hala DVD oynatıcı ile yetiniyor. Nokia Booklet'in 12 saatlik pil ömrü varken MacBook Air'in 3.5 saatlik pil ömrü var. Apple MacBook Pro'da hala HDMI yok. Apple çok geri kaldı anlayın artık. Apple'ın devri bittiyor. Yeni bir çağda yaşıyoruz.
  • Microsoft WP7 ile ortaya attığı metro arayüzünü Windows 8 ile devam ettiriyor. Bunun için çok ciddi bir yatırım da yapacak gibi görünüyor. Yaklaşık bir yıldır HTC HD7 kullanıyorum. Alışılmışın dışında bir tasarım olsada insan çok kolay alışıyor. Her işini çok hızlı görebiliyorsun. Hele Office'in SkyDrive üstünden çalışması bence muhteşem bir olay. Bilgisayarına Office kurmana gerek bile kalmıyor. Bilgisayardan SkyDrive'a bağlanıp online office kullanabilirsin. Bu dokümanlarına cep telefonundan da ulaşabilirsin. Daha ne gerekli bir insana bilemiyorum. Bunları gördükten sonra Android bana çok dağınık geliyor. Halen android ile çalışan bir tablet kullanıyorum ve bence android ile Windows Phone'u kıyaslamamak gerekiyor. Telefonum bir defa bile takılmadı ve işletim sistemi bozulmadı ama android hem takılıyor hemde tutarsızlıklar gösteriyor. Android WP7'e nazaran daha çok kaynak istiyor bu da güçlü işlemci demek. Güçlü işlemcin varsa pilin çabuk biter arkadaş. Eline alıp oyun oynayıp video izleyip müzik dinleyip 5 saatlik bir yola git bakalım telefonun pili dayanacak mı? Ben söyleyeyim dayanmıyor. Buna rağmen android'i daha çok uzun zaman göreceğiz bunun başlıca sebebi ücretsiz olması. Iphone veya IPad ile kıyaslarsak Apple'ın koduğu saçma kurallardan bıktım diye bilirim. Yok USB bağlanmaz yok Bluetooth ile dosya aktarılmaz daha neler neler. Ama hala Türkiye'ye gelmedi. Yazık!




  • Nokia olmemeye calisiyor resmen ... :) umarim olmezde ne kadar rekabet o kadarda hem ucuz hem iyi tlf lar gelecektir ... umarim nokia b...kundan cikar acilen :)
  • Bugün bu telefonu deneme şansım oldu. Android ve Ios dan resmen soğudum. Bugüne kadar kullandığım en hızlı ve en akıcı telefondu. Arayüz de çok farklı. Ios ve Android'in symbian'dan alarak geliştirdikleri arayüz gibi değil, kesinlikle farklı bir deneyim. Bu donanım özellikleri ile bu kadar hızlı ve kullanışlı oluyorsa ileride Nokia donanım konfigürasyonunu yükseltince artık uçmaya başlar. Bence Nokia doğru yere yatırım yapmış. Windows Phone gelecek vaadediyor. Yaygınlaştıkça farkı hissedilecek.
  • Sırf Xbox'um var diye WP alcam ama ne alcağımı hala bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.