Şimdi Ara

NokiA TElEFON HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar içinde wifi bulunan ekran çözünürülüğü iyi bir nokia arıyorum..bana tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?bir de nokia N80 düşünüyorum sizce nasıl?2 yıldır piaysada olan bir telefona 700 ytl vermeye değermi?yaklaşık 700ytl kadar vermeyi düşünüyorum nokia için..



  • ya ben de alıcam ve aklımda iki telefon war. N80 ve 6288. N80 iyi telefonda kapağı yaylı değil. 6288 ise yaylı. wi-fi özelliği için de şu yorumu yapabilirim. çok iyi. yani arkadaşımda vardı denedik. bilgisayardaki kadar olmasa da gene de baya iyi... ama dediğim gibi kapağı moralimi bozdu. telefonu okadar iyi yap herşeyi koy içerisine sonra da yaysız olsun kapak...
  • selam lejyooner..evet bende de arkadaşta vardı N80..çok guzel bir laet..kaba sayıılır biraz ama özelliklere bakınca aklım uçtu resmen..ekran çözünürlüğü 352*416 mukemmel..hatta bi ara (nerede okduum hatırlamıyorum!!!) nokia standart dışı çöznürlükten dolayı böyle bir telefon benzeri üretmeyecegini söylemişti..telefon kapağına gelince yaylı olmaması aslında çok daha ii..özellikle siemens ve samsungla hayatımızda yaygınlaşan yaylı sistem ilerde arızalandıgında sorun yaratabiliyor..en azından N80 de böyle bir sorun omayacak:))iyi yon budur..tabii bunu ne kadar düşündüler bilmiyorum:))hafıza kapasitesi de yanılmıyorsam 2GB de kalmış o biraz canımı sıkıyor aslında..onun dışında bir de 2 yıldır piyasadaki bir telefon olması dışında çok hoşuma gidiyor..
  • arkdaşlar yarın taşırken sığdıracak bir yer bulamazsanız hiçbir özelliği insanın gözüne gözükmüyor.Benim 6288 gibi mesala.çok kaba taşırken nefret ettim telefondan.Şu 5310 bir çıkmadı.Nokiada insanın ağzının suyunu akıtmayı çok seviyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.