Şimdi Ara

Nokia telefonların Android Pie alacakları tarihler belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Android cihazlardaki en büyük handikap hiç kuşku yok ki işletim sistemi güncellemelerinin cihazınıza gelip gelmeyeceğidir diyebiliriz. Bu konuda oldukça radikal bir karar alan Nokia'nın üreticisi HMD Global, geçtiğimiz aylarda tüm cihazlarının Android Pie güncellemesini alacağını açıklamıştı. Yapılan yeni açıklamayla güncellemelerin tarihleri duyuruldu.

     


    HMD Global güncellemelerle kullanıcılarını memnun ediyor


    HMD Global akıllı modellerinin bir kısmı için Android Pie güncellemsi sunmuştu. Ancak daha güncelleme almayan Nokia 6.1 ve 6.1 Plus'ın Ekim ayında güncelleme alacağı resmen doğrulandı. Bu güncellemeleri ise Kasım ayında Nokia 8 ve 8 Sirocco modelleri takip edecek.


    Cihaz listesinde Nokia'nın 3, 5 veya 6 gibi modellerinin olmadığını farketmiş olabilirsiniz. Ancak HMD Global bu cihazları unutmadı ve Ağustos ayında atılan bir tweetle bu cihazlara da Android Pie güncellemesi geleceğini duyurmuştu. Bu modellere ise ne zaman güncelleme geleceği netleşmiş değil. Kısa bir süre sonra bu cihazlarla ilgili de güncelleme takviminin duyurulması bekleniyor.

      







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.