Şimdi Ara

Nokia x3-00 Şarj Sorunu!Hafıza Kartıyla İlgili Bir Soru(YARDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene eylül ayında almış olduğum nokia x3-00,7 ayda 3 kere servise gidip bana 'İllallah' dedirtti.Bi ara hafıza kartını takmadan kullanıyordum telefonu,h.kartı olmayınca şarj oluyordu.Şimdi hafıza kartı takılı,USB aracılığıyla bilgisayardan şarj oluyor ama şarj aletini kullanınca şarj olmuyor.Bir yardım edin beyler telefonu 1 ay genpada beklemeyeyim!



  • Bendeki Nokia x3-00 da aynı soruna sahip. Araştırırken yazdığınızı gördüm ve denedim, hafıza kartını çıkardığımda şarj oluyor.
    Telefonda ki soruna kendiniz ya da servis bir çözüm bulabildi mi? Sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü paylaşır mısınız?
  • arkadaşlar bende bi x3-00 maduruyum telefonum çoğu zaman donuyor (örneğin müzik dinlerken pat die kilitleniyor ve kendi kendine restart atıp düzelene kadar 1-2 dk geçiyor). 1 yıl içinde 2 kere servise gitti ama yine yeniden farklı sorunlar çıkarıyor... Nasıl çözebilirim bu sıkıntıları? ayrıca telefonla konuşurken çok az ses geliyor ewde zarzor duyduğum karşı tarafı dışarda neredeyse hiç duyamıyorum sizdede böyle sıkıntılar mevcut mu? mevcutsa nasıl giderdiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.