Şimdi Ara

Nokiae5 yeni telefon açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    dün sıfır nokia e5 aldım.aldığım yer kullanmadan önce 12 saat şarjda tutmamı söyledi cihazı.Satıcıya cihazı denemek istediğimi ve şarja takarak telefonu açmasını söyledim.satıcı ise batarya boş olduğundan telefonun şarja takılı olarak dahi açılmayacağını ve açılması için şarja takılı durumda bir kaç saat geçmesi gerektiğini,batarya 3,5 voltun üzerinde şarj olmadan telefonun açılmayacağını söyledi.Israrım sonucu başka bir batarya takarak telefonu açtık .çalıştığını görünce de telefonu satın aldım.Şimdi telefonum 15 saattir şarjda ama telefon açılmıyor.Telefonu şarja takınca ekranda şarja takıldığını gösteren hiçbir ibare ,sembol, ışıklandırma vs çıkmıyor.Ekran hep karanlık.

    Telefonu başka bir şehirden almıştım ve satıcıya geri götürme şansım da yok.Telefon şarja takılı iken batarya boş dahi olsa açılması gerekmez mi ? Telefon şarj olurken ekranda şarj olduğunu gösteren birşey çıkması gerekmiyor mu ? Ne yapacağımı şaşırdım.Aceleden telefonu alırken fatura almayı da unuttum.Acaba telefon şarj mı almıyor ? Başka bir dolu batarya ile çalıştı çünkü telefon gözlerimle gördüm.sorun ne olabilir ?







  • Pilinizde sorun var galiba.Bu arada ne kadara satin aldiniz?
  • 500 tlye aldım nakit.teli şarja takınca direk açılması gerekir mi batarya boş bile olsa ? yoksa şarja takılıyken bile açılması için bataryanın belli mijtar dolması mı lazım ? şarj olurken ekranda bir sembol vs belirmesi gerekiyor değil mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 27 Eylül 2011; 0:07:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pot3nza

    500 tlye aldım nakit.teli şarja takınca direk açılması gerekir mi batarya boş bile olsa ? yoksa şarja takılıyken bile açılması için bataryanın belli mijtar dolması mı lazım ? şarj olurken ekranda bir sembol vs belirmesi gerekiyor değil mi ?

    garantiye götürün pilini değiştirsinler tabi pil orjinal ise...
  • Tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.